2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Icini ferah tut 2 hafta sonra kim bilir nolur:) Allahtan ümit kesilmez positif düsünün

Kızlar çok şükür kese oluşumu var dedi doktor. Haftaya daha net görürüz dedi. 4+6 ydi bugun. Ben vajinal bakar diye bekliyordum çünkü çarşamba günü değerim 1077ydi. 1900 2000 arası olmuştur bugün. Karından gördü nokta kadar bir şey. Inşallah Sağlıkla devam eder

Çok üzüldüm hem adına hem kendi adına aynı durumdayım çünkü sabahtan akşama kadar bulantı öğürme kusma ilaç fayda etmiyor
kusma bende yok ama ogurme arada geliyor. Fakat bulanti hep var. Biseyler yemek istemiyorum, biraz yesem sanki gececek saniyorum ama gecmiyor. Gundelik islerimi yapmiyorum tv izlemiyorum kitap okumuyorum. Yatiyorum kalkiyorum yatiyorum kalkiyorum. Ne zaman gecer bu cok yoruldum

Valla kızlar bana vajina de baktı karından da baktı yolk sac yoktu bakalım beklicez 2 hafta ama ben hamile olduğumu gayet hissediyorum hayırlısı olsun herkes için
Canım merhaba benim de tahmini doğum 15 mayıs gözüküyor inşalalh. Tarihlerimiz çok yakın salı günü kese gördü vajinal baktı. Kalp atışı için 3 ekime randevu verdi..o zaman nasipse 8 hafta olucam..Öncesi bazı gebelerde erken oluyo gereksiz stres oluyorlar 7 haftadan önce kalp atımı genelde bakmam dedi..bence bi sıkıntı yoktur inşallah biraz daha beklemek en iyisi

Dusunmeyin dusunmeyin biz cok sansliyiz anneligi tadicaz insallah doktor benimle ilk umutsuz konustuktan sonra asiri uzulmustum. Esim kizina sarki soylede seni uzmesin hemen gelsin demisti (sacma sapan sarkilar tureterek soylemeyi cok severim) bilmiyorum cok istedigim icin mi Allah nasip etti bir ay sonra hamile kaldim. Yolk sac a bakmaya gidicegimiz gun de yine kizina sarki soyle belki kalbini duyarsin demisti 5+1 de kalp atisini gordum Cok sansliyiz insallah saglikla da kucagimiza aliriz hep kiz diyorum ama saglikli olsun da hic farketmez

Kızlar az da olsa kanamaniz oluyo mu bende var ama Dr yerleme kanaması dedi
Benimde sabah kahve lekelenme oldu hemen doktoru aradı bişey olmaz ama progestan başlayalım dedi..çoğalırsa yada renk kırmızıya dönerse tekrar haber ver dedi..İnşallah sıkıntı olmaz yerleşmedir

Benimde sabah kahve lekelenme oldu hemen doktoru aradı bişey olmaz ama progestan başlayalım dedi..çoğalırsa yada renk kırmızıya dönerse tekrar haber ver dedi..İnşallah sıkıntı olmaz yerleşmedir
Cnm benim pembemsi bişey ama sürekli gelmiyo bnaa da verdi bugün Dr yerleşirken olur dedi kan değerim artmış ama bilemiyorum nasip kısmet

Selam kızlar bugün ilk kez doktora gittim ...6+2 haftalık bugün sat a göre ...keseyi gördük kalp atışını da duyduk çok şükür ...Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin ....2 hafta sonra tekrar çağırdı bir sürü tahlil verdi tahliller Medicana da 700 TL dediler sağlık ocağında yaptıracağım ....3.5 milimmiş daha ufaklık

Allahım ufacık ya maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Kızlar kanamam ilaçların etkisiyle kahverengiye döndü inşallah kesilir sabahı bekliyorum
Canım sana çok dua ettim ediyorum da içini ferah tut Allahın izniyle bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak

Canım senin sat nedir? Biz de yakınız gitsem mi ki doktora ama bence erken ya daha

İçimi ferahlattiniz çok teşekkür ederim. Bende şimdiden bebeğimle konuşuyorum sanki beni duycak gibi.Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bu arada bana da erkek gibi geliyo ama kısmet sağlıklı olsunda

Kafama takılan bir konu var? Adet döngüsü 40gün olanlarda geç döllenme mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…