- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #4.061
Rabbım hayırlısını versin. Olmazsa da kendini çok üzme. Tekrar hamile kalırsın. Bende kürtaj oldum ve üç ay sonra tekrar hamile kaldim.Canım normalde 6+4 bugün devlete gittim 5+3 bu geç döllenme dedi özele gittim 6+4 boş gebelik istersen hemen alalım dedi dedim deli misiniz aldırmam beklerim
Devlete gore farklı ozelde nasıl farklı cıkıyor bılmıyorum bncede ıkı hafta bekleyip dewlete de gıdın belki devletteki gecerlı dır 5+3 cunku bende 5+2 devlette muayene oldum alttan baktı we kese war dedı 2 3 hafta sonra bebek ıcın kalp atısı ıcın dedı. Sizinde oyle olabilir. Bnde yarın ozele gıdıcem bakalım bana ne dıcekCanım normalde 6+4 bugün devlete gittim 5+3 bu geç döllenme dedi özele gittim 6+4 boş gebelik istersen hemen alalım dedi dedim deli misiniz aldırmam beklerim
Canım normalde 6+4 bugün devlete gittim 5+3 bu geç döllenme dedi özele gittim 6+4 boş gebelik istersen hemen alalım dedi dedim deli misiniz aldırmam beklerim
Ya kizlar bişey sorcam bos gebelik dış gebelik kimyasal gebelik valla bunları düşünüp düşünüp stres oluyorum bebislerimiz bizimlemidir bı belirtisi fln var mı acaba yrn beta HCG için kan vercem en son değerim 72.66 inslh yükselmiştir kasıklarımda arada bı ağrı oluyo bı sorun yoktur dimiii eşime hala söylemedim
Yolk sac varmıydı pekiCanım normalde 6+4 bugün devlete gittim 5+3 bu geç döllenme dedi özele gittim 6+4 boş gebelik istersen hemen alalım dedi dedim deli misiniz aldırmam beklerim
Çok teşekkür ederim forumdan başka konuscak kimsem yok inslh bebislerimiz bize tutunur çok aminnnCanim hic canini sikma bizde ayni seyleri dusune dusune gunleri gecirmeye calisiyoruzicini ferah tut, iki gunde bir betani olcturursun ben 3 kere olcturmustum sadece artisini takip edersin. Sonra da hesaplarsin betani iki gunde bir iki kati olmasi bekleniyor ya beta 3000 4000 oldugunda da doktora randevunu alip keseyi gormeye gidersin her sey guzel olacak oyle dusun su 12 haftayi bir atlatsak valla rahatlayacagiz
Çok teşekkür ederim forumdan başka konuscak kimsem yok inslh bebislerimiz bize tutunur çok aminnnbu arada beta HCG iki günde bir iki katı olck dimi
Bu bayağı geç döllenme tarifi, bebeği de keseyi de gördüysen hiç streslenme, kalbini de duyarsın inşallahKızlar sizi sıkmadan bir şey sormak istiyorum. Reglim 3 gün geçince test yaptım negatifti. Heralde ilaçlar geciktirdi dedim. 5 gün kadar daha geçti üstünden yine bir test yaptım tek çizgi çıktı ertesi gün testte belli bile olmayan ikinci bir çizgi çıktı. Bat üstünden 11-12 gün geçince içime kurt düştü yine bir test yaptım o zaman bir dakika bile sürmedi çift çizgi çıktı sizce bu geç döllenmemi?
Merhabalar herkese ,
benımde sat 8 agustos ,bugun 5+6 yım hıc gıtmedım doktora gunum gecınce eczaneden aldım test yaptım ,pazartesı gunu gıtmeyı dusunuorum , ozaman 6+2 oluyor,kese ve kalp atımı duyulur mu sizce,sizinkiler ne zaman duyuldu
Vajinal de baktı mı? Ya ben iki dış gebelikyen sonra dış gebelik uzmanı oldum ama boş gebelikle ilgili pek yorum yapamıyorum ama burada okuduğum kadarıyla, kesin sen de okumuşsundur, bebeğin sonradan göründüğü çok oluyormuş, sen de onlardan olursun inşallah canım benimBugün kötü haber günü galiba benimde sanırım kese boş boş gebelik olacak. 2 hafta daha beklicez yoksa kürtaj. Şuna inanıyorum nekadar istersen okadar sorun çıkıyor bendeolsun elendik galiba biz kalan arkadaşlara sağlıklı doğumlar
Bol su içiyorum ama çalıştığım için gün içinde dinlenemiyorum inslh bebisime bisy olmaz desteğiniz için çok teşekkür ederim ben birz da şanssız olduğum için hep en kötüyü düşünüyorumYuzde 60 artmali deniyor en az, biz burada cok okudugumuz icin dis gebelik kimyasal filan herkese oluyor saniyoruz. Bol bol dinlen bu surecte, bol su ic rahatlamaya calisbenim mesela 2 eylulde beta 319 du 10 eylulde keseyi gormeye gittim. Tahminen 4000 lerde olmustu diye karindan gorebilmistik
Merhaba bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alınYuzde 60 artmali deniyor en az, biz burada cok okudugumuz icin dis gebelik kimyasal filan herkese oluyor saniyoruz. Bol bol dinlen bu surecte, bol su ic rahatlamaya calisbenim mesela 2 eylulde beta 319 du 10 eylulde keseyi gormeye gittim. Tahminen 4000 lerde olmustu diye karindan gorebilmistik
Çok üzüldüm hem adına hem kendi adına aynı durumdayım çünkü sabahtan akşama kadar bulantı öğürme kusma ilaç fayda etmiyorHic aramadim. Cunku ilac verse bile bikac saatten fazla etki etmiyor. Benim her sabah uyanmamla basliyor ve gece yatana dek. O zaman surekli gece gunduz ilac icmem lazim
Merhaba canim bende hep agri cekiyorum ayni sekilde sanci gibi sizlama kramp gibi bazen daha cok sag tarafta yrn doktora gidicen kese icin ins bi sikinti olmaz insan korkuyorŞuan 5+5 teyim. Adet ağrılarım devam ediyor. Öyle aşırı işimden gücümden alı koyacak gibi değil ama her ağrıda tuvalete gidiyorum bişey mi var acaba diye. Sizin de devam ediyor mu bu ağrılar
tesekkurler :) ınsallah duyarım ve guzel haberı sızınle paylasırım .Merhaba hayirli olsun, bence duyulabilir, duyulmasada gorulebilir pit pit attiginivajinal ultrason ile daha net oluyor sanirim ben duyamasamda gormustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?