2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Olma ihtimali yüksek canım. Bir kan testi ver istersen.

Yüksek ihtimalle öyledir.
Yabi adet günlerini ve düzenini sen daha iyi biliyorsundur bunun olabilmesi için çok sebeplerin olabilir. Bence hemen kan verip takibe almalısın hayırlı olsun

Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım. Pko var bende. SAT 4 Ağustos ancak yumurtlamam 27 ağustos. Allah nasip ederse Mayıs annesi olacağım. 4,5 yaşında da bir oğlum var. 22 Eylül'de doktor randevum var keseyi vs. görürüm inşallah.

Yüksek ihtimalle öyledir.
Yabi adet günlerini ve düzenini sen daha iyi biliyorsundur bunun olabilmesi için çok sebeplerin olabilir. Bence hemen kan verip takibe almalısın hayırlı olsun
Henüz kan vermedim doktora gittim kese ve bebek göründü ama son adete göre 7. Haftadayım kalp atışı duymamız lazımdı dedi içime kurt düşürdü.

Uzulme ki bebeginde etkilenmesin sen iyi ol oda iyi olucak birakmiyacak annesini insallah

KeriminHilali canım benim hiç üzülme bu şekilde olup sağlıkla ilerleyen çok var sen kendini üzme dualarım seninle insallah Allah’ın izniyle tez zamanda atlatırsın bu tehlikeyi bebeğine kavuşursun canım

Selam kızlar ya ben totem yaptım test negatif fln diyordum ne zamandır bugün test yaptım ekteki gibi çıktı Bi baksanıza şaşkınım heyecan yaptım hem istiyorum hem Bi korktum olmaz zaten hemen diyordum hahah şaka gibi bilmiyorum pozitif mi bu?

En sonki test negatif olunca yok artık demiştim.

Ama 2gün önce durduk yere midem bulandı Allah Allah ne yedim ki diye düşündüm bugün de eşime çok alakasız Bi şey için sinirlendim (hormonlar) hahahha dedim Bi test yapayım ben tekrar

Bence hamilesin cnm benimde öyleydi bı kaç kez yaptım aynı oldu kanda 52 25 çıkmıştı

Bazen 7.hafta da gorunmeyebilir. Umarim oyle olmuştur.

Kacıncı gununde baktı kese bos Allah Allah bazılarında gec oluyormus ama ıns seninde oyledır ya.kacsın smdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…