2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
kızlar iki haftadır buralardayim ama daha yeni 5+2 olduk. Ve ben gribi atlatamadım diyordum ama hamilelik belirtileri başladı galiba bende. Mide kazıntısı, yanması, arada bulantı var. En kötüsü de kendimi çok bitkin hissediyorum. 10 dk ayakta,dursam bir çarpıntı, baş dönmesi başlıyor. Sizde nasıl durumlar

Bence hissediyodur amin insallah

Tahmini doğum tarihimiz aynı sayılır ama ben de belirti yok sadece geçenlerde midem bulandı

Bende acaba geç döllenme mi oldu bana öyle geliyor çünkü adet döngüm 40 gün gibi yani sat 11 ağustos ama bat 15 Eylül bugün testte silik çıktı, böyle olunca bana geç döllenme gibi geldi aslında bat geçmesine rağmen daha çok yeni, kan testi versem 100-200 anca çıkar

Siz kese kalp atışı onları duydunuz mu? Ona göre doktora gitsem mi acaba diyorum hoş kan testi vermedim ama hamileyim idrar testinde Bi kaç kez yaptım hep silik çıktı

Kalp atisini gorebildim vajinal ultrasonda daha cok kucuk oldugu icin sesini dinletmedi ama ben 4 gun kadar erken yumurtlamistim son adetim 10 agustos, 19 u yumurtlamistim belki siz keseyi gorebilirsiniz ama idrar testi iyice koyu oldugunda gidin bence, daha cok yeniyse keseyi goremezseniz panik olmayin

Bende aynı durumdayım şuan bulantım başladı akşamları kötü oluyor gün içinde bukadar değil

Teşekkürler ya ben de Bi kaç hafta sonra gideyim diyorum doktora bakalım hem test koyulaşır dediğiniz gibi

Merhaba kızlar
6 haftalık oldum 4-5 gün akşam bulantılarım oldu ama bugün birden kesildi. Tedirgin oldum var mı benim gibi olan veya bilgisi olan?

Beni de ekler misinizzzz yaş 30 2.bebek sat:11.08
Kilo 76

Kızlar bugün 2 defa uzanırken kalkmaya çalıştım sol bacağıma kramp girdi durdu çok endişelendim umarım bi sorun yoktur ya da sebebi nedir bilemedim kalsiyumum mu eksil geliyo acaba

En yasliniz benim, utandim kendimi listeye yazdirmaya

Selamün aleyküm hanımlar bende bu hafta boyu süren halsizlik, yorgunluk ,nefesim yetmiyor GB geliyor bazen ilk defa yasiiyorum bunu...., mide bulanmaya tam gecememe durumu ama feci ağız tadı bozukluğu var Su bile içerken isteksiiz iciyorum o tat yüzünden acımsı desem ekşi desem tarifsiz bı tat bian önce. Gecmesiini diliyorum ...çay hastası olan ben yine çaydan tiksiindim dondurma ve meyve yiyebiliyorum istekle sadece bakallim ne olacak inşaallah çabucak geçer bu dönem pazartesi ilk randevuya gideccegim bakallim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…