2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben kusuyorumm bide yemek yapamıyorum da yiyemiyorum da uzaktan eğitim le uğraşıyorum oğlumla kabus gibi herşey

Merhabalar kızlar nasılsınız. Benim bu aralar miğde bulantıların başladı halsizlik yorgunluk birşey yiyemiyorum yemek yapamıyorum inşallah tez zamanda geçer yemek yemeyi özledim iştahla pazartesi de kalp atışı için gidicez bakalim hayırlısı inş.

Benim mide bulantısı için doktor prilam verdi iyi geldi yoksa ben bulantıdan yerden kalkamıyordum şimdi 3 gündür kullanıyorum masallah iyiyim mide bulantısını kimse benim kadar şiddetli yaşamamıştır herhalde ama bu ilaç iyi geldi bulantı yaşayan arkadaşlar doktorunuza sorun bu ilacı zaten içeriğinde B6 vitamini var

En yasliniz benim, utandim kendimi listeye yazdirmaya
Yalnız değilsiniz demeye geldim:)) ben de 37 yim.

Bu arada kramp yaşayan arkadaş alıntılayamadım mg eksikliği kramp yapabilir veya suyu az içmek de. Doktorunuza bir danışın belki mg için maden suyu içmenizi önerebilir. Suyu da min 2,5 lt tüketin.

Ben de 37yim. Sizin baska cocugunuz var mi?

Kızlar günaydınnnn randevusu olan varsa rabbim iyi haberlerle dönmeyi nasip etsin insalllaaaaahhhhhh dualarım sizlerle güzellerrrrr bi de kızlar cinsellik işini Nası yapıyorsunuz ben eşimden uzaktım bi sorun olmamıştı ama şimdi kendi evimdeyim köşe kapmaca oynuyoruz kendime de mukayyet olamıyorum

Günaydın canım Valla ben de eşimle köşe kapmaca oynuyorum dr ilk 12 hafta yasak dedi eşime anlattım durumu ama bir yandan da üzülüyorum onun için

Ay bende daha onu sorcaktim doktora bile gitmedim henüz beta HCG düşük diye kocişim in hiç bisyden haberi yok yanasiyo adeyliym dedim snra napcam bilmiyorum

Bizde aynı durumdayız Nasıl olacak bilemiyorummmmm

Ben kusuyorumm bide yemek yapamıyorum da yiyemiyorum da uzaktan eğitim le uğraşıyorum oğlumla kabus gibi herşey
Tahmim edebiliyorum ben hamileligin boyle bisey olacagini bilsem valla ertelerdim, insanin gozu biseyi gormuyor hele senin bir cocugun daha varmis ilgilenmen gereken ben camasir bile katlayamadim gunlerdir dag gibi birikti kenarda. Allah yardimcimiz olsun. Insallah cabuk gecsin bu bulanti donemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…