2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kizlar bişey sorcam ben çalışıyorum şuan işteyim ama otururken çok fena belim kasığım ağrıyo normal mi sizce

Gunaydinn
Bende uzun zaman sonra ilk kez ruya gordum, ruyamda erkek bebek emziriyordum bembeyaz ve cok sismandi

Günaydın kizlar bişey sorcam ben çalışıyorum şuan işteyim ama otururken çok fena belim kasığım ağrıyo normal mi sizce
Sizde kese göründü mü. Bende de ağrı oluyor da gitmedim henüz. Benim kuyruk sokumu gibi ağrı yerim belimde. Kasıklarımda da şilkinliğe bağlı ağrı oluyor sanki. Midem de bi gün bulanıyor bigün bulanmıyor. Ahh bir keseyi görsem birde kalp atışını.

Bende daha kese görünmedi kendimi tutabilirsem haftaya pztsi gidicem doktora ama ağrılarım çok fazla normal mi bilmiyorum ayakta çok durunca ağrım oluuo oturuyorum yine ağrıyo belim kasığım bacaklarım başka belirti yok

Ya ben simdiden isim düşünüyorum kız ve erkek isim önerileri neler

Bende baya dusundum, kiz isimleri favorilerim Bade, Duru, Yaz. Erkek isim favorilerim, Uras, Alaz, Poyraz (ama tanidigim tum poyrazlar asiri hareketli o konu beni dusunduruyor ), Ruzgar

Kızlar gögüs hassasiyetim bi oluyor bi geçiyor ya normal mi sizce sizddde oluyor mu bazen hassas bazen normal suan hiç yok
Ben 6haftalik oldum hic gogus hasaslsmadi 4 haftalik ken hafif olcak gibiydi gitti :) doktora sordum hic belirtiim yok die oda normal olabilir dedi :) o yuzden hic endiselenmeyin bende hic belirli yok daha

Ben 6haftalik oldum hic gogus hasaslsmadi 4 haftalik ken hafif olcak gibiydi gitti :) doktora sordum hic belirtiim yok die oda normal olabilir dedi :) o yuzden hic endiselenmeyin bende hic belirli yok daha
Canım benim takıldığım nokta hiç olmaması değil birden geçmesi acaba ters giden bişey mi var müthiş sızlamalar yaşıyordum cunku

Merhaba herkeseeee
bugün doktora gidecek olanlara boş şans dilerim.
benim kilomda sanki biraz artış olmuş gibi ama kabızlık ve gazdan olduğunu düşünüyorum.
bir de henüz göbeğim çıkmadı ama belim kalınlaştı, hem kendim hissediyorum hem de her hafta fotoğraf çekiyorum baya belli oluyor.

Şuan kaç haftaliksinz acaba ben daha doktora gitmedim de
baata göre 4+3 ultrasona göre 4+5 pazar günü bhcg devlet hastanesinde 5000 özlede 7200 çıkmıştı bugun kese göründü görmeye giderken çok su iç sıkışık olduğunda daha iyi görünüyor cumartesi vajinal bakmıştı görünmemişti

6+2 yim bugün kese göründü ama bebek görünmedi

Bende haftaya pztsi gidicem inşallah sizin tam ovulasyon döneminde mi oldu benim şuan adetin ilk gününe göre hesaplarsak 4+4 ama değer düşük baya

Bende haftaya pztsi gidicem inşallah sizin tam ovulasyon döneminde mi oldu benim şuan adetin ilk gününe göre hesaplarsak 4+4 ama değer düşük baya
büyük ihtimal benim tahminim yumurtlama testi 2 eylül pikti 3 eylul silindi ya o zaman oldu yada adet bitiminden 1 gün sonra 30 eylldede olmuş olabilir iki tarih arasında kararsızım bhcg ne senin baktırdın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…