2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Boş gebelikten somra şimdi mi hamile kaldınız? İnş herşey güsel ilerler. Benimde 2 boş gebeliğim vardı ard arda ilkinde bişy yoktu 2.se yolk sac vardı bebek yoktu

-Yagmur- kuzu benimde 2 gündür göğüs şişliğim dindi ve hassasiyet azaldı bende endişe ettim baya ama bulantım hafiften devam ediyor malesef

arkadaşlar, aranızda düşük morfoloji ile hamile kalan var mı?
kendime bunu neden yaptım bilmiyorum ama forumda bir araştırma yaptım benim eşimin durumunda olan insanların (2 morfoloji) genelde düşük ile sonuçlanmış gibi mesajlar çıktı karşıma

Selam kızlar nasılsınız? Benim midem birkaç gündür çok fena. Bulanıyor gibi desem tam öyle de değil, ama koku hassasiyeti fena. Kokular tiksinç geliyor. Canım hep zararlı şeyler çekiyor, aylardır yemediğim fast food, kalorili şeyler vs. Sebze, sulu yemek düşüncesi bile midemi bulandırıyor. Hatta gebelik topiklerini okumak bile midemi bulandırıyor, o yüzden bir süredir yazamıyorum, ilaçlarımı kullanırken zorlanıyorum. Genel olarak hamilelik fikri bulantı yapıyor anlamadığım bir şekilde. Ne olacak böyle?

kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum :)) Folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Ben prowomen kullanıyordum yumurta kalitesi için. Hamile kaldiğimi öğrenince bırakmadım içinde folik asit de var diye.

-Yagmur- kuzu benimde 2 gündür göğüs şişliğim dindi ve hassasiyet azaldı bende endişe ettim baya ama bulantım hafiften devam ediyor malesef
Ya kaynak Google olmamakla birlikte düşük olunca prolaktin dusmeye baslar mış ondan endişelendim kuzu Bn miğde bulantısı Baska hormonlar alakalı ınsallah hersey yolundadır

kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum :)) Folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Ben prowomen kullanıyordum yumurta kalitesi için. Hamile kaldiğimi öğrenince bırakmadım içinde folik asit de var diye.
Ben foliwell 90 tablet kullanıyorum uzerinde gebe kadın olan yumurta kalitesi için ımpryl kullanıyordum hemen hamile kaldım ama doktor onuda bitir dedi bNada onu bitirdim foliwelle devam ediyorum

ben de düşük morfoloji ile hamile kaldım (yüzde 3). Ama 0 morfoloji ile hamile kalıp doğuranları da okudum ben burada. Hiç moral bozmaya gerek yok bence illa düşük olacak diye

Ben foliwell 90 tablet kullanıyorum uzerinde gebe kadın olan yumurta kalitesi için ımpryl kullanıyordum hemen hamile kaldım ama doktor onuda bitir dedi bNada onu bitirdim foliwelle devam ediyorum
iyiymiş doktorun devam et dediyse :) bana kese oluşmadan boşuna gelme dedi de o yüzden soramadım.

Bende de bulanti yok ama bende hep zararli seyler yemek istiyorum. Pizza, patates, pisi, gozleme ozellikle patatese taktim bu ara Ev kokmasin diye bir de kizartmalik dograyip firina atiyorum aksam yemeklerinde birkac tabak corba icmeye ozen gosteriyorum sadece

Geçen hafta bende öyleydim. Kusma da vardı bende. Bu hafta doktor Metpamid yazdı ilaç olarak. Tam geçirmiyor ama yine de baya rahatlattı.

Canimm hayirli olsun bende maxijuno kullanarak hamile kaldim, o da yumurta kalitesini arttiriyordu. Doktorum a devam ediyim mi diye sordugumda hayir daha icme demisti (Neden diye sormadim ama bence yumurta uretilmedigi icin kiste cevirebilir diye tahmin ettim, cunku bu ilactan sonra bakalim kist olusmus mu diye ultrason ile kontrol etmisti). Bir de prospektusunde benimkinde gebelik durumunda doktorunuza danisiniz yaziyordu, sen yine de doktoruna sorarak kullan istersen

Ayy evet patates benim de favorim bu ara. Bir de tarhana çorbası kabak, fasulye vs bayılırdım sebze görmek istemiyorum şu an.

Folidoce al dedi bana doktorum, onu kullanıyorum. Ben hamile kaldıktan sonra başladım. Öncesinde tamamen sağlık amaçlı multivitamin kullanıyordum doktor bıraktırdı.

4-5 hafta kaldi bu bulanti surecin bitmesine nerdeyse insallah eskisine donucez
İnşallah canım, neyse ki daha 2-3 gündür böyleyim. Daha erken başlasaydı ne yapardım bilmiyorum. 10. Haftadan sonra azalıyormuş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…