2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Valla kızlar sanlsiniz en azından belirti yaşıyorsunuz mide bulantısı fala
Kanamam olmasin 9 ay kusmaya razıyım yemin ederim stresten bıktım yıllar sonra hamile kaldım heyecanı yaşayamadım günler gecmiyo HCG yukseldi mi falan iyice bunaldım

Canım içini ferah tut Allah’ın izniyle gayet güzel yükselmiştir değerin çok fazla stres yapmamaya çalış ister istemez yapıyo insan en ufak olayda ama kendini üzme hayırlısıyla güzel haberler alacaksın insallah dualarım seninle

Gerçekten çok zor bı durummus hiç böyle hayal etmedim inşallah dediğin gibi olur çok sağol

Tesekkur ederim cnım inşallah hersey yolundadır

iyi yapmışsın canım, ilk zamanlar dikkatli olmak lazım. Ben kızım da 5+3 'te gitmiştim bunda 6+3 falan olacak sanırım.bu kadar durmuşken kese ile birlikte kalbini de duyarım belki dedim. hastane ortamını da hiç sevmiyorum, hele de bu zamanda. Ama kızım da çok hevesiydim , bayılıyordum ultrason cihazına

Bende tıpkı senin gibiyim. Hiç belirtim yok arada kaşık ağrısı dışında. Bir düşük bir dış gebeliğim var. 2.5 yıldır istiyoruz. Bu ay infertilite bölümüne gidecektik randevuma 4 gün varken hamile olduğumu öğrendim suprriz şekilde. Bir düşük bir dış gebelikten sonra hcg benim içinde sorun. Ilk 3 testim tam ikiye katlamadı. Yüzde doksan katlayız yaptı. Cuma günü doktor normal katlamış işte diyene kadar ıçim rahat etmedi. Şuan hala aynı durumdayım tekrar kan vermene gerek yok dedi ama katlıyor mu falan merak ediyorum. Cuma günü 4+6 minik bir kese oluşumu gördüm dedi. Bu sefer rahim ici görünüyor rahat ol dedi. Ama gel de bana anlat. Evet gebelik hep sabırlı bir süreç ama kalbini duyana kadar tam inanamayacağım sanırım

Kızlar kusmam hiç olmadı ama bulantım ara ara oluyor öğürme şeklinde bazen de bi anda geliyo çıkarsam rahatlıcam çıkaramıyorum var mı benim gibi olan varsa Nası geçiriyor acaba

zencefil iyi geliyor bulantıya denemediyseniz bide onu deneyin..

Ya ben simdiden isim düşünüyorum kız ve erkek isim önerileri neler
Bende aynı durumdayım bu dokuz ay nasıl gecicek bilmiyorum bı de sabah 5 buçukta kalktım rüyamda muz gördüm naal canım çekti kocamı uyandrsam dicek daha dün bir bugün iki ne çabuk aserdin neyse buzlukta parfe vardı içinde de muz oturmuş onu yiyorum

Benim de iki gün belim kasıklarım ağrıdı. Şimdi o ağrılar yok bu gece raharit uyudum. Geçen hafta midem çok kötüydü. Şimdi daha iyi. Yine şişkinlik var ama geçen haftaya naAran daha iyi. Yarın ilk doktor kontrolüme gideceğim. Çook korkuyorm dış gebelik olmasından ya da boş gebelik olmasından. Tüp bebekle hamile kaldım çünkü. Bir çocuğum va o normal olmuştu. Hiç ona benzemiyor belirtilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…