2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar gögüs hassasiyetim bi oluyor bi geçiyor ya normal mi sizce sizddde oluyor mu bazen hassas bazen normal suan hiç yok

Kızlar gögüs hassasiyetim bi oluyor bi geçiyor ya normal mi sizce sizddde oluyor mu bazen hassas bazen normal suan hiç yok
canım bende de oluyor sabah uyanıyorum sanki bişe yok bazen gün içinde uzancam o zaman fena ağrıyo değişiklik oluyo bende de merak etme büyüyo zaten benim suan baya baya büyüdü normaldir ağrıması da ağrımaması da

Video harika olmuş, ilkinde baya sabırlıymışın ama Ya da çocuk düşündüğünüzde ilk iş taşınmaya başlayın, bu taşınma işinde bir iş var

Kızlar kusmam hiç olmadı ama bulantım ara ara oluyor öğürme şeklinde bazen de bi anda geliyo çıkarsam rahatlıcam çıkaramıyorum var mı benim gibi olan varsa Nası geçiriyor acaba

Bir şey değmediğinde sıkıntı yok ama değince çok fena. Mesela, 3.5 yaşında kızım var , süt içerken sırtını göğsüme yaslıyor, o zaman acayip ağrıyor

Kızlar kusmam hiç olmadı ama bulantım ara ara oluyor öğürme şeklinde bazen de bi anda geliyo çıkarsam rahatlıcam çıkaramıyorum var mı benim gibi olan varsa Nası geçiriyor acaba
Canım ben kızımda sadece bi iki kez kustum, onun dışında senin gibiydim. Öğürmekten sırt kemiklerim ağrırdı ama kusamazdım. 4. aydan sonra hafifledi 5. 'te bitti. Inşallah seninki daha çabuk geçer. Mide yanması için renie şurup kullaniyordum başka bir şey kıllanmadım

Aynen ben de 9 aylık bir şekerim var, sizinki ne kadarlık
Benimde 7 aylık bir oğlum var Bakalım bizim hamilelikler nasıl geçecek bebişlerle
Canım benim oğlumda adetim 3 gün geçmişti test yaptırdığımda 79 çıkmıştı sonucum ama ovulasyon testiyle takip ettğim için yumurtlamamın geç olduğunu biliyordum o yüzden değerim düşüktü belki seninkide öyledir stres yapma inşallah kalp atışını da duyacaksın
Canım benimde 7 aylık bir oğlum var ve 7 haftalık gebeyim doktorum hiç bir sıkıntı olmayacağını söyledi bende çok korkmuştum bir problem olur diye ama hiç bişey olmaz dedi ki senin benden daha fazla arası inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın

İnşallah canım ya valla kussam da rahatlasam diyorum tövbe çıkmıyor

Video harika olmuş, ilkinde baya sabırlıymışın ama Ya da çocuk düşündüğünüzde ilk iş taşınmaya başlayın, bu taşınma işinde bir iş var
İlk gebelik olmasına rağmen nasıl bekledim inan ben de bilmiyorum hamile olduğumu öğrenince de hemen gitmedim doktora, zaten kurban bayramına denk gelmişti memlekete gittik, ordan tekrar kardeşime gittim onun yanında kaldım konserlere gittik zıplaya zıplaya oynadık konserde sonra eve döndüm ve tam 20 gün sonra ilk doktor kontrolüne gittim.

Bunda da hemen söylemezdim de taşınma durumumuz olduğu için hemen öğrenmek istedim ki ona göre ağır iş yapmayayım diye.
Ama mesela bunda da hala doktora gitmedim 8 haftalık oldum, ilk randevum 29 Eylül’de 9+2de gitmiş olcam

Ah canım ben 15 gündür bulantılardan fenalardayım, sürekli öğürme hissi geliyor, ne yesem mideme oturuyor sanki.
İlk kez bugün kalktım yemek yaptım işlerimi hallettim.
Bence kusmamak daha iyi, kusunca insan iyice bitkin düşüyor

Canım seninle aynı durumdayım özellikle açlık süremin uzadığı zamanlar çok fena midem bulanıyor ama hiç istifra etmedim. Ben çareyi galeta kemirmekte buldum bir dene istersen belki sana da iyi gelir

Canım valla ne bilim böyle de pek iyi olduğu söylenemez ama senin adına sevindim insallah daha iyi olursun

Canım seninle aynı durumdayım özellikle açlık süremin uzadığı zamanlar çok fena midem bulanıyor ama hiç istifra etmedim. Ben çareyi galeta kemirmekte buldum bir dene istersen belki sana da iyi gelir
Ayyy ben de deneyeyimmm yoksa midem fena olcak Adeta bu emoji gibi midem

Bulantı hapıyla bile bulnıyor ayrıca bu aralar fena başım dönüyo kalbim hızlı atıyo

Maşallah Allah bağışlasın o zaman deltavealfa ile sizinle haberleşelim. Dikişler için bir şey olur mu diye ben çok çekiniyorum. İnşallah hepimiz de sağlıkla kucağımza alırız.

Allah'ım sen koru Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin canım

Çok aminnnnnnndesteğiniz için çok teşekkür ederim o kadr iyi geliyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…