- 5 Nisan 2020
- 3.445
- 7.972
- 78
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #4.361
Bn bugun 6 ya gırdım ilk defa geldi takipteyim bakalımSürekli değil ara geliyo 4 haftadayim daha
canım bende de oluyor sabah uyanıyorum sanki bişe yok bazen gün içinde uzancam o zaman fena ağrıyo değişiklik oluyo bende de merak etmeKızlar gögüs hassasiyetim bi oluyor bi geçiyor ya normal mi sizce sizddde oluyor mu bazen hassas bazen normal suan hiç yok
Video harika olmuş, ilkinde baya sabırlıymışın amaBen normalde aşırı sabırsız biriyim ve eşime karşı ağzımda bakla ıslanmaz
Kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde kardeşimin evindeydik yola çıkmak üzereydik, hatta eşim valizleri arabaya taşırken ben dayanamadım test yaptım, hemen kardeşime söyledim eltimi aradım söyledim ama eşime söylemedimyola çıkacaktık heyecanlanmasın dedim, gece evimize ulaştık ama sabah da erken kalkıp memlekete benim aileme gidecektik uykusuz kalmasın dedim gece de söylemedim
Sabah kahvaltı yaparken de heyecandan nasıl söyleyeceğimi bilemedim, eve de yeni taşınmıştık her şey kolideydi testi koyacak kutu bulamadım avonun allık kutusuna koydum
Kutuyu eşimin önüne koydum aşkım sana hediye aldım dedim ama allık kutusu olunca adam bi şaşırdı kutuyu açtı testi gördü aaa çift çizgi çift çizgi diyerek havalara uçtusonra birbirimize sarıldık ağladık o sırada da kardeşim bizi videoya çekiyordu anı kaldı
Bu bebişte de adete dört gün kala test yaptım silik çizgi çıktı, koştum uyandırdım çabuk kalk kan vermeye gidicez dedim
Yalnız ilginç bir tesadüf var iki gebelikte de ev taşıdım, eşime diyorum biz tekrar taşınmaya niyetlenmeyelim
Bir şey değmediğinde sıkıntı yok ama değince çok fena. Mesela, 3.5 yaşında kızım var , süt içerken sırtını göğsüme yaslıyor, o zaman acayip ağrıyorKızlar gögüs hassasiyetim bi oluyor bi geçiyor ya normal mi sizce sizddde oluyor mu bazen hassas bazen normal suan hiç yok
Canım ben kızımda sadece bi iki kez kustum, onun dışında senin gibiydim. Öğürmekten sırt kemiklerim ağrırdı ama kusamazdım. 4. aydan sonra hafifledi 5. 'te bitti. Inşallah seninki daha çabuk geçer. Mide yanması için renie şurup kullaniyordum başka bir şey kıllanmadımKızlar kusmam hiç olmadı ama bulantım ara ara oluyor öğürme şeklinde bazen de bi anda geliyo çıkarsam rahatlıcam çıkaramıyorum var mı benim gibi olan varsa Nası geçiriyor acaba
Benimde 7 aylık bir oğlum varAynen ben de9 aylık bir şekerim var, sizinki ne kadarlık
Canım benim oğlumda adetim 3 gün geçmişti test yaptırdığımda 79 çıkmıştı sonucum ama ovulasyon testiyle takip ettğim için yumurtlamamın geç olduğunu biliyordum o yüzden değerim düşüktü belki seninkide öyledir stres yapma inşallah kalp atışını da duyacaksınYa kizlar şimdi diceksiniz ne evhamlisin fln ama dış gebelik boş gebelik yazılarına bakıyorum iyice psikolojim bozuldu doktor bana da değerin birz düşük demişti 72.66 iki gün snra 144 adet gecikmenin üçüncü günüydü bu değer. Kafayı bozdum iyice kalp atışını duysam rahatlicam☹
Canım benimde 7 aylık bir oğlum var ve 7 haftalık gebeyim doktorum hiç bir sıkıntı olmayacağını söyledi bende çok korkmuştum bir problem olur diye ama hiç bişey olmaz dedi ki senin benden daha fazla arası inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsınSağlıkla kucağınıA alırsınız inşallah. Benim ileri hafta kaybım oldu ve sezaryen olmak zorunda kaldım malesef. Normal şartlarda iki sene bana bebek yok dediler ama hem kayıp hem yaş rezerv sorunu olduğu için 8 ay sonra düşüneebilirsib dediler ben 11. Ayda gebe kaldım. Arası çok olmadı diye hep tedirgin oluyorum
İnşallah canım ya valla kussam da rahatlasam diyorum tövbe çıkmıyorCanım ben kızımda sadece bi iki kez kustum, onun dışında senin gibiydim. Öğürmekten sırt kemiklerim ağrırdı ama kusamazdım. 4. aydan sonra hafifledi 5. 'te bitti. Inşallah seninki daha çabuk geçer. Mide yanması için renie şurup kullaniyordum başka bir şey kıllanmadım
İlk gebelik olmasına rağmen nasıl bekledim inan ben de bilmiyorumVideo harika olmuş, ilkinde baya sabırlıymışın amaYa da çocuk düşündüğünüzde ilk iş taşınmaya başlayın, bu taşınma işinde bir iş var
Kızlar kusmam hiç olmadı ama bulantım ara ara oluyor öğürme şeklinde bazen de bi anda geliyo çıkarsam rahatlıcam çıkaramıyorum var mı benim gibi olan varsa Nası geçiriyor acaba
Kızlar kusmam hiç olmadı ama bulantım ara ara oluyor öğürme şeklinde bazen de bi anda geliyo çıkarsam rahatlıcam çıkaramıyorum var mı benim gibi olan varsa Nası geçiriyor acaba
Canım valla ne bilim böyle de pek iyi olduğu söylenemez ama senin adına sevindim insallah daha iyi olursunAh canım ben 15 gündür bulantılardan fenalardayım, sürekli öğürme hissi geliyor, ne yesem mideme oturuyor sanki.
İlk kez bugün kalktım yemek yaptım işlerimi hallettim.
Bence kusmamak daha iyi, kusunca insan iyice bitkin düşüyor
Ayyy ben de deneyeyimmm yoksa midem fena olcakCanım seninle aynı durumdayım özellikle açlık süremin uzadığı zamanlar çok fena midem bulanıyor ama hiç istifra etmedim. Ben çareyi galeta kemirmekte buldumbir dene istersen belki sana da iyi gelir
Bulantı hapıyla bile bulnıyor ayrıca bu aralar fena başım dönüyo kalbim hızlı atıyoKızlar kusmam hiç olmadı ama bulantım ara ara oluyor öğürme şeklinde bazen de bi anda geliyo çıkarsam rahatlıcam çıkaramıyorum var mı benim gibi olan varsa Nası geçiriyor acaba
Ayyy ben de deneyeyimmm yoksa midem fena olcakAdeta bu emoji gibi midem
Maşallah Allah bağışlasın o zaman deltavealfa ile sizinle haberleşelim. Dikişler için bir şey olur mu diye ben çok çekiniyorum. İnşallah hepimiz de sağlıkla kucağımza alırız.Benimde 7 aylık bir oğlum varBakalım bizim hamilelikler nasıl geçecek bebişlerle
Canım benim oğlumda adetim 3 gün geçmişti test yaptırdığımda 79 çıkmıştı sonucum ama ovulasyon testiyle takip ettğim için yumurtlamamın geç olduğunu biliyordum o yüzden değerim düşüktü belki seninkide öyledir stres yapma inşallah kalp atışını da duyacaksın
Canım benimde 7 aylık bir oğlum var ve 7 haftalık gebeyim doktorum hiç bir sıkıntı olmayacağını söyledi bende çok korkmuştum bir problem olur diye ama hiç bişey olmaz dedi ki senin benden daha fazla arası inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın
Allah'ım sen koruAynen oyle bende tipki senin gibiydim, ama sonra sunu da dusundum doktor nerdeyse tup bebek icin bizi ikna etmeye calisirken bir anda hamile kaldim. Gercekten verende alanda AllahBu hafta cok yakin bir akrabam dort aylikken bebegini aldirmak zorunda kaldi bebegin boyun kalinligindan down oldugunu anlamislar ve baska anomalileri de varmis, kurtajla da degil normal dogumla dogurtarak almislar. Halimize sukredelim, icimizi ferah tutalim insallah guzel seyler olacak
Çok aminnnnnnnBenimde 7 aylık bir oğlum var☺☺ Bakalım bizim hamilelikler nasıl geçecek bebişlerle
Canım benim oğlumda adetim 3 gün geçmişti test yaptırdığımda 79 çıkmıştı sonucum ama ovulasyon testiyle takip ettğim için yumurtlamamın geç olduğunu biliyordum o yüzden değerim düşüktü belki seninkide öyledir stres yapma inşallah kalp atışını da duyacaksın
Canım benimde 7 aylık bir oğlum var ve 7 haftalık gebeyim doktorum hiç bir sıkıntı olmayacağını söyledi bende çok korkmuştum bir problem olur diye ama hiç bişey olmaz dedi ki senin benden daha fazla arası inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?