2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
büyük ihtimal benim tahminim yumurtlama testi 2 eylül pikti 3 eylul silindi ya o zaman oldu yada adet bitiminden 1 gün sonra 30 eylldede olmuş olabilir iki tarih arasında kararsızım bhcg ne senin baktırdın mı
teşekkür ederim inslh bende haftaya görürüm gözünüz aydın bu arada

merhaba kızlar benim de yumurtalamam 27 Ağustos. Yumurtlamaya göre bugun 5+6 yım. Yarın doktor kontrolüm var. Yarın 6 haftalık olmuş olacak. İnşallah keseyi görürüm. Kalp atışını siz hangi hafta duymuştunuz?

hayırlı olsun
ben keseyi 5+0 da gördüm, kalp atışını da 7+1 de duydum.

Keseyi görürsünüz mutlaka. Biz kalp atışını 6+3 de vajinal olarak duyduk.

Kızlar 4 günlük hastane maceram bitti taburcu oldum düşük riskim devam ettiğinden Bi ay rapor yazdılar evde dinleneceğim. Bebeğimi çok seviyorum beni bırakıp gitmediği için rabbime sonsuz şükürler olsun
Dua eden herkese çok teşekkür ederim. Şu Bi ay da geçsin inşallah tehlikeli günler geçmiş olacak..
Bebeğim annen seni çok seviyor beni bırakma 7 ay sonra görüşelim bebeğim

Canım ben 7+1 duymuştum karından ultrasonla

İnşallah canım benim Allah'ın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Arkadaslar selam bugun Zeynep Kamile gittim muayene olmaya gecen ozelde doktir keseyi gorup hayirli olsun demisti ama megersem sag tarafta yumurtalik kistin varmis gormemis devletteki doktorum sağolsun gordu. Bebegim rahimde saga konumlanmis durumda . Smdi sagda da yumurtalik kistini gorunce sag tarafima girenagrilarin ve kramplarin nedeni ortaya cikti cok canım sıkkın ama beb butun bi yasamimda bi kistlerden cektigim kdr hic biseyden cekmedim cok agrim var.

Bu arada hastaneden taburcu olan arkdsim cok gecms olsun bebisin seninle olsun. Hepimizin allah yardımcısı olsub kızlar

Kızlar bende eğer cumartesi kalp atışı duyarsam mayıs annesi olucam. Ama hiç umudum yok. 5+5 te kese göründü ama yolk kesesi yoktu.Doktor bişey demedi olumlu veya olumsuz. Ama ben o günden beri kendimi bitirdin. Bugünde hafif sarı kahve arası lekelenmem oldu. İyice moralim bozuldu çünkü daha önce boş gebelik geçirdim. Bugünden beri hiçbişey yemedim üzüntüden.

hadi gözümüz aydın canım, çok sevindim iyi olmanıza
şimdi artık güzel güzel dinlen evde, hem şu corona belasından da uzak durmuş olursun.

Senemisback canım çalışıyor musun? Şöyle ki ben evde olduğumda bulantım daha fazla oluyor, çalıştığım gün daha az hissediyorum, eğer çalılmıyorsan da her gün yürüyüşe falan çıkmanı öneririm, sanki açık hava ve bir şeylerle meşgul olmak daha iyi geliyor

Kızlar benim size bir sorum var, bu kan sulandırıcı iğneler için bir rapor işi var ya, raporlu alınca 9 ay boyunca ücretsiz ve tekrar tekrar alabiliyormuşuz, nasık alınıyor bu? Bi bilen beni aydınlatabilir mi rica etsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…