- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 29
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #4.461
Vajinal bakmadı karından baktı kese sağlıklı büyüyor haftaya gel alttan veya üstten bir şekilde kalbini duyarız beslenme planı verdi yolladıVajinal baktı mı? Yoşk varmıydı?
İnşallah canım, neyse ki daha 2-3 gündür böyleyim. Daha erken başlasaydı ne yapardım bilmiyorum. 10. Haftadan sonra azalıyormuş sanırım.
Görünür inşallah merak etmeyin.gec döllenme olmuştur.Vajinal bakmadı karından baktı kese sağlıklı büyüyor haftaya gel alttan veya üstten bir şekilde kalbini duyarız beslenme planı verdi yolladı
Bende kabızlığın tam tersi bi durum var şu anEveet cok zor, cok sukur bende bir sey yok ama kabizlik durumu ve hizli kilo artisi olucak bu gidisle12. Haftaya kadar devam ediyor diyorlar ama belkide 10. Haftadan sonra yavas yavas azaliyor olabilir
iyiymiş doktorun devam et dediyse :) bana kese oluşmadan boşuna gelme dedi de o yüzden soramadım.
İnşallah öyledir ama kan takibi yaptırdık yüksek yani değerlerim de geçen pazartesi 3700'dü 2 günde 3 katı artış gösterdi değerlerim de anlayamadımGörünür inşallah merak etmeyin.gec döllenme olmuştur.
İnşallah öyledir ama kan takibi yaptırdık yüksek yani değerlerim de geçen pazartesi 3700'dü 2 günde 3 katı artış gösterdi değerlerim de anlayamadımGörünür inşallah merak etmeyin.gec döllenme olmuştur.
Bende de bulanti yok ama bende hep zararli seyler yemek istiyorum. Pizza, patates, pisi, gozleme ozellikle patatese taktim bu araEv kokmasin diye bir de kizartmalik dograyip firina atiyorum aksam yemeklerinde birkac tabak corba icmeye ozen gosteriyorum sadece
Bende de öyle patates olsun başka bir şey istemiyorum. Hatta şu an fırında patates varAyy evet patates benim de favorim bu ara. Bir de tarhana çorbasıkabak, fasulye vs bayılırdım sebze görmek istemiyorum şu an.
Bende kabızlığın tam tersi bi durum var şu anhatta kilo vermişim ama bu hafta geri alacak gibiyim
Bende de öyle patates olsun başka bir şey istemiyorum. Hatta şu an fırında patates var
Geçecek hepsi sabır..Selam kızlar nasılsınız? Benim midem birkaç gündür çok fena. Bulanıyor gibi desem tam öyle de değil, ama koku hassasiyeti fena. Kokular tiksinç geliyor.Canım hep zararlı şeyler çekiyor, aylardır yemediğim fast food, kalorili şeyler vs. Sebze, sulu yemek düşüncesi bile midemi bulandırıyor. Hatta gebelik topiklerini okumak bile midemi bulandırıyor, o yüzden bir süredir yazamıyorum, ilaçlarımı kullanırken zorlanıyorum. Genel olarak hamilelik fikri bulantı yapıyor anlamadığım bir şekilde. Ne olacak böyle?
Her kadının gebeliği farklı ilerler, bence fazla okuyupta kafa karıştırmaya gerek yok. Şu noktodan sonra biraz teslimiyet gerekiyorarkadaşlar, aranızda düşük morfoloji ile hamile kalan var mı?
kendime bunu neden yaptım bilmiyorum ama forumda bir araştırma yaptım benim eşimin durumunda olan insanların (2 morfoloji) genelde düşük ile sonuçlanmış gibi mesajlar çıktı karşıma
Regenesis kullanıyorum ben, öncesinde de Diofol kullanıyordum.kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum :)) Folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Ben prowomen kullanıyordum yumurta kalitesi için. Hamile kaldiğimi öğrenince bırakmadım içinde folik asit de var diye.
Ben 5+0 da gördüm, geç döllenme değilse görürsünüzaaa zamanlamalarımız da benziyor, siz doktora gittiniz mi henüz?
ben bu cumartesi gününe randevu aldım ama kese görünür mü emin değilim
Şanslısın ne güzelHahaaman alalim tek derdimiz kilo olsun veririz sonra ben birazcik boydan kurtariyor olabilirim kilo konusunu
Şanslısın ne güzel ☺ Bi de doğuştan inceysen ohh harika valla, bayılıyorum öyle hamilelere. 6. Ayda zor gözüküyor karınları
Her kadının gebeliği farklı ilerler, bence fazla okuyupta kafa karıştırmaya gerek yok. Şu noktodan sonra biraz teslimiyet gerekiyor
Regenesis kullanıyorum ben, öncesinde de Diofol kullanıyordum.
Ben 5+0 da gördüm, geç döllenme değilse görürsünüz
Ne zmn sizinki tahmini beta HCG ne kadr benimde geç döllenme sanırımBenimki geç döllenme ama ben geç döllenmeye göre hesaplıyorum aklımca, hayırlısı, buraya yazacağım
Ne zmn sizinki tahmini beta HCG ne kadr benimde geç döllenme sanırım
Ben de yumurtlamaya göre hesaplıyordum 19.gün yumurtlamıştım ama Ultrasonda kesenin boyutu adet tarihi ile uyumlu çıktıbenim SAT 16 Agustos ama 3 Eylul'de yumurtlama gormustum, ona gore hesaplayinca 27 Mayis gibi oluyor, doktora daha gidemedim ondan tam bilmiyorum.
HCG gectigimiz hafta baktirdigimda 142,9'du ama herkeste artis hizi baska oluyor diye biliyorum ben - onemli olan en az %60 artmasi, degerin kendisi artis orani gibi onemli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?