2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İnşallah canım, neyse ki daha 2-3 gündür böyleyim. Daha erken başlasaydı ne yapardım bilmiyorum. 10. Haftadan sonra azalıyormuş sanırım.

Eveet cok zor, cok sukur bende bir sey yok ama kabizlik durumu ve hizli kilo artisi olucak bu gidisle 12. Haftaya kadar devam ediyor diyorlar ama belkide 10. Haftadan sonra yavas yavas azaliyor olabilir

Eveet cok zor, cok sukur bende bir sey yok ama kabizlik durumu ve hizli kilo artisi olucak bu gidisle 12. Haftaya kadar devam ediyor diyorlar ama belkide 10. Haftadan sonra yavas yavas azaliyor olabilir
Bende kabızlığın tam tersi bi durum var şu an hatta kilo vermişim ama bu hafta geri alacak gibiyim

Ayy evet patates benim de favorim bu ara. Bir de tarhana çorbası kabak, fasulye vs bayılırdım sebze görmek istemiyorum şu an.
Bende de öyle patates olsun başka bir şey istemiyorum. Hatta şu an fırında patates var

Geçecek hepsi sabır..

Her kadının gebeliği farklı ilerler, bence fazla okuyupta kafa karıştırmaya gerek yok. Şu noktodan sonra biraz teslimiyet gerekiyor
kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum :)) Folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Ben prowomen kullanıyordum yumurta kalitesi için. Hamile kaldiğimi öğrenince bırakmadım içinde folik asit de var diye.
Regenesis kullanıyorum ben, öncesinde de Diofol kullanıyordum.
aaa zamanlamalarımız da benziyor, siz doktora gittiniz mi henüz?
ben bu cumartesi gününe randevu aldım ama kese görünür mü emin değilim
Ben 5+0 da gördüm, geç döllenme değilse görürsünüz

Haha aman alalim tek derdimiz kilo olsun veririz sonra ben birazcik boydan kurtariyor olabilirim kilo konusunu
Şanslısın ne güzel Bi de doğuştan inceysen ohh harika valla, bayılıyorum öyle hamilelere. 6. Ayda zor gözüküyor karınları

Benimki geç döllenme ama ben geç döllenmeye göre hesaplıyorum aklımca, hayırlısı, buraya yazacağım

Ne zmn sizinki tahmini beta HCG ne kadr benimde geç döllenme sanırım

benim SAT 16 Agustos ama 3 Eylul'de yumurtlama gormustum, ona gore hesaplayinca 27 Mayis gibi oluyor, doktora daha gidemedim ondan tam bilmiyorum.

HCG gectigimiz hafta baktirdigimda 142,9'du ama herkeste artis hizi baska oluyor diye biliyorum ben - onemli olan en az %60 artmasi, degerin kendisi artis orani gibi onemli degil

Ben de yumurtlamaya göre hesaplıyordum 19.gün yumurtlamıştım ama Ultrasonda kesenin boyutu adet tarihi ile uyumlu çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…