2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim de ctsi beta 144 du iki gün önce 72 iydi iki kat artmış ama doktor yüzde 60 artması gerek dedi inslh bebislerimizi kavuşuruz

Raporda yazan tanıya göre değişir bana pulmoner embolizm diye çıktı factor v leiden ve mthfr 677 hetero.

morfolojiye takılmayın. Daha çok tüp bebekte embriyo üçüncü günden beşinci güne gidemiyorsa spermden şüphelenilir. Bunlar koca dana oldu:)

Ben de yumurtlamaya göre hesaplıyordum 19.gün yumurtlamıştım ama Ultrasonda kesenin boyutu adet tarihi ile uyumlu çıktı

valla cok tercih ederim oyle olmasini, biraz daha ilerlemis demek olur
ama ovulasyonla takip ettim ve hic gormedim oncesinde, nasil olabiliyor ki acaba

Benim de ctsi beta 144 du iki gün önce 72 iydi iki kat artmış ama doktor yüzde 60 artması gerek dedi inslh bebislerimizi kavuşuruz

insallaah doktor en az yuzde 60 demeye calismistir, yoksa 60 ve fazlasi saglikliymis.

morfolojiye takılmayın. Daha çok tüp bebekte embriyo üçüncü günden beşinci güne gidemiyorsa spermden şüphelenilir. Bunlar koca dana oldu:)

ya forumda erken dusukleri ona baglamislar genelde, ondan ustume biri tonlarca agirlik koydu sanki, sonra da kaldirdi

bu ara zaten psikolojim biraz bu evham - ferahlama arasinda gidip geliyorum

İnşallah öyledir ama kan takibi yaptırdık yüksek yani değerlerim de geçen pazartesi 3700'dü 2 günde 3 katı artış gösterdi değerlerim de anlayamadım
Boş gebelikte değerler normal seyrinde ilerler ama sizin geç döllenme olmuştur belki. Yolksac varmıydı peki

Kızlar 6+1 im bugun ve dun peceteye kahverengi akıntı geldi ama oyle olan war mı acile gecsem mı? Nette normal diye okudum fikirlerinizi bekliyorum

ama ovulasyonla takip ettim ve hic gormedim oncesinde, nasil olabiliyor ki acaba

insallaah doktor en az yuzde 60 demeye calismistir, yoksa 60 ve fazlasi saglikliymis.
Evet işte en az yüzde 60 artış olması gerekirdi dedi benimkinin artışı birz düşükmus inslh bı sıkıntı yoktur

Kızlar 6+1 im bugun ve dun peceteye kahverengi akıntı geldi ama oyle olan war mı acile gecsem mı? Nette normal diye okudum fikirlerinizi bekliyorum

akintidan kastiniz nedir, bende de seffaf akintinin icinde kahverengilik gibi oluyor ara ara - forumda hep normal diye okuyorum. cok yogunsa ve kaygilaniyorsaniz yarin gunduzden gitseniz?

Merhaba kızlar Bursa da oturaniniz var mı varsa hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz yada var mı doktor öneriniz

Benim mthfr 677 ve mthfr 1298 heterozigot, pai de heterozigot, ben bu çıkan sonuçla kime gideceğim? Hangi doktor rapor almamı sağlayabilir yani?
Kaç kaybınız var sizin. Önceki yorumda yazdım ben genetik test yapsmamıştım 2 kaybım vardı dr rapor yazdı bna

Benim mthfr 677 ve mthfr 1298 heterozigot, pai de heterozigot, ben bu çıkan sonuçla kime gideceğim? Hangi doktor rapor almamı sağlayabilir yani?
Benim kendi kadın doğumcum çıkardı tıp fakültesinde öğretim üyesi. Hiç haataneye gitmek zorunda kalmadım. Sİsteme girdi hemen. Ama eczanede ne kadar gwei ödeme çıkıyor tam bilmiyorum. Şu pandemi dönemi yetee ki ilaçları sorunsuz alabileyim de. Çünkü bir dönem oksapar yoktu onun yerine etken maddesi bemiparin sodyum olan ama dozları da farklı olan hibor veriyorlardı.

Evet ben de ovulasyon ile takip ettim. Hatta doktora gittiğimde ovulasyon tarihine göre 5+1 dim. Adet tarihine göre de 6+0dı. Keseyi gördük Doktor hiç son adet tarihini falan sormadı kese büyüklüğüne göre 6+0 dedi ben de şaşırdım bi yandan sevindim ilerledi diye

masallah
heyecanla bekliyorum bu cumartesi gununu, benim yumurtlamaya gore 5+1 olmasi lazim, bakalim neler yasanacak hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…