- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #4.501
Merhaba ben de 'de Pıhtılaşma var ilk gebeligimde enox kullandım kadın doğumcu raporu çıkardı eczanede fark ödememiştim ben birşey sormak istiyorum ilk gebeligimde ilk 3 ay ecoprin de kullanmistim bu doktor gerek yok dedi sizde durum nasılBenim kendi kadın doğumcum çıkardı tıp fakültesinde öğretim üyesi. Hiç haataneye gitmek zorunda kalmadım. Sİsteme girdi hemen. Ama eczanede ne kadar gwei ödeme çıkıyor tam bilmiyorum. Şu pandemi dönemi yetee ki ilaçları sorunsuz alabileyim de. Çünkü bir dönem oksapar yoktu onun yerine etken maddesi bemiparin sodyum olan ama dozları da farklı olan hibor veriyorlardı.
İnşallah siz de hayırlısı ile görürsünüz belli olur haftanızmasallah
heyecanla bekliyorum bu cumartesi gununu, benim yumurtlamaya gore 5+1 olmasi lazim, bakalim neler yasanacak hayirlisiyla
Ben corasprin de kullanıyorum. Kendi doktorum da geçen hafta başladığım perinatologum da kullanmamı söyledi.Merhaba ben de 'de Pıhtılaşma var ilk gebeligimde enox kullandım kadın doğumcu raporu çıkardı eczanede fark ödememiştim ben birşey sormak istiyorum ilk gebeligimde ilk 3 ay ecoprin de kullanmistim bu doktor gerek yok dedi sizde durum nasıl
Teşekkür ederim canım açıkçası ben kullanmaya başlamayı düşünüyorum doktor yok bilimsel yani yok fln dedi de ilkkez gittim bu doktora gozum tutmadı pek ilk gebeligimde kullanmıştım çünküBen corasprin de kullanıyorum. Kendi doktorum da geçen hafta başladığım perinatologum da kullanmamı söyledi.
72 den 144 olmuş iki kat artmış işteEvet işte en az yüzde 60 artış olması gerekirdi dedi benimkinin artışı birz düşükmus inslh bı sıkıntı yoktur
Ben bursa dayım. Bursa şehir hastanesi memik karaküçük e gidiyorum.Merhaba kızlar Bursa da oturaniniz var mı varsa hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz yada var mı doktor öneriniz
Raporda yazan tanıya göre ücret ödemiyorsunuz yada bir miktar ücret çıkıyor raporu kadın doğum doktorunuz çıkartıyor zaten başka bir yere gitmenize gerek yok eğer genetik test yaptırdıysanız onun sonuçlarını kasın doğum doktorunıza verin o sistemden halledee raporu. Benim raporum var doktorum tek seferde 9 kutu(3 aylık) yazıyor ve hiç ekstra ücret ödemiyorum. Yarın reçeteme bakıp bendeki tanıyı yazarım doktorunuza tanı kısmına bunu yazabilirmisiniz diye sorarsınızKızlar benim size bir sorum var, bu kan sulandırıcı iğneler için bir rapor işi var ya, raporlu alınca 9 ay boyunca ücretsiz ve tekrar tekrar alabiliyormuşuz, nasık alınıyor bu? Bi bilen beni aydınlatabilir mi rica etsem?
Ben %3 ile hamile kalmıştım ve oğlum gayet sağlıklı doğdu canım şu anda 7 aylık ve ben tekrar hamile kaldımarkadaşlar, aranızda düşük morfoloji ile hamile kalan var mı?
kendime bunu neden yaptım bilmiyorum ama forumda bir araştırma yaptım benim eşimin durumunda olan insanların (2 morfoloji) genelde düşük ile sonuçlanmış gibi mesajlar çıktı karşıma
Çok evham yapıyorum galiba72 den 144 olmuş iki kat artmış işte
Üç perinatolog gezdim ikisi prof biri doç. Doç ile bir prof kullanmalıısn dedi. Prof olan bir diğeri kullanmana gerek yok anlamsız dedi benim ileri hafta kaybım da var bak kullanmana rağmen korumamış dedi. Yaklaşık 11 aydır acog rcog bültenlerini de taradım benim durumum için kullanılmalı diyor. Ama şimdiki perinatologum da bebeği korumaz bu iğne senin gebelikte pıhtı riskin artar onu bertaraf etmek için veriyoruz dedi. Herkes farklı farklı konuşuyor. Standardı yok yani.Teşekkür ederim canım açıkçası ben kullanmaya başlamayı düşünüyorum doktor yok bilimsel yani yok fln dedi de ilkkez gittim bu doktora gozum tutmadı pek ilk gebeligimde kullanmıştım çünkü
Bn 8 haftalık düşük yaptım onda iğneye hemen baslamadigim için gelişmedi bebek ve düştü şahsen bire bir yaşamış biri olarak kullanma taraftariyimÜç perinatolog gezdim ikisi prof biri doç. Doç ile bir prof kullanmalıısn dedi. Prof olan bir diğeri kullanmana gerek yok anlamsız dedi benim ileri hafta kaybım da var bak kullanmana rağmen korumamış dedi. Yaklaşık 11 aydır acog rcog bültenlerini de taradım benim durumum için kullanılmalı diyor. Ama şimdiki perinatologum da bebeği korumaz bu iğne senin gebelikte pıhtı riskin artar onu bertaraf etmek için veriyoruz dedi. Herkes farklı farklı konuşuyor. Standardı yok yani.
Seni üzmek istemem canım ama kaybının sebebi neydi araştırma yapıldımı? Kaç haftalıktı kaybettiğinizdeÜç perinatolog gezdim ikisi prof biri doç. Doç ile bir prof kullanmalıısn dedi. Prof olan bir diğeri kullanmana gerek yok anlamsız dedi benim ileri hafta kaybım da var bak kullanmana rağmen korumamış dedi. Yaklaşık 11 aydır acog rcog bültenlerini de taradım benim durumum için kullanılmalı diyor. Ama şimdiki perinatologum da bebeği korumaz bu iğne senin gebelikte pıhtı riskin artar onu bertaraf etmek için veriyoruz dedi. Herkes farklı farklı konuşuyor. Standardı yok yani.
Allah kolaylık versin sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş bnm ikizlerim var 14 aylık oldular kara kara düşünüyorum ne nasil olacak diyeRaporda yazan tanıya göre ücret ödemiyorsunuz yada bir miktar ücret çıkıyor raporu kadın doğum doktorunuz çıkartıyor zaten başka bir yere gitmenize gerek yok eğer genetik test yaptırdıysanız onun sonuçlarını kasın doğum doktorunıza verin o sistemden halledee raporu. Benim raporum var doktorum tek seferde 9 kutu(3 aylık) yazıyor ve hiç ekstra ücret ödemiyorum. Yarın reçeteme bakıp bendeki tanıyı yazarım doktorunuza tanı kısmına bunu yazabilirmisiniz diye sorarsınız
Ben %3 ile hamile kalmıştım ve oğlum gayet sağlıklı doğdu canım şu anda 7 aylık ve ben tekrar hamile kaldım
6+1 geçen çarşamba kalp atışını da duyduk miniğimin☺
Oyy ikiz miAllah kolaylık versin sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş bnm ikizlerim var 14 aylık oldular kara kara düşünüyorum ne nasil olacak diye
Bildiğin iyi bir doktor var mı cnm özel deBen bursa dayım. Bursa şehir hastanesi memik karaküçük e gidiyorum.
KAlbi durdu 37. Haftadaydım. Genetik taramalı tüp bebekti ve sağlıklıydı. Beni üzmek değil de zaten ben profesyonel destek alıyorum da burdaki arkadaşları germek istemiyorum. Sebebi yok ani bebek ölümü olarak geçiyor 1:1000 ihtimaldeymiş benim başıma geldi işte.Seni üzmek istemem canım ama kaybının sebebi neydi araştırma yapıldımı? Kaç haftalıktı kaybettiğinizde
Ister istemez evham yapıyoruz ama zaten iki kat artmış ki.Çok evham yapıyorum galiba
Arkadaşım jimer hastanesi suat hazere gidiyor çok memnun. Bir arkadaşta çekirge dorukta sibel özsoy a gidiyordu o da memnunum demişti. Başka bildiğim yok canım.Bildiğin iyi bir doktor var mı cnm özel de
Teşekkür ederimArkadaşım jimer hastanesi suat hazere gidiyor çok memnun. Bir arkadaşta çekirge dorukta sibel özsoy a gidiyordu o da memnunum demişti. Başka bildiğim yok canım.
Benim son kaybım öncesi üç kaybım daha oldu ama ilk üç ayda idi. Beni yüksek riskli sınıfa sokan önceki kayıplarım değil son kaybım oldu. Kendini nasıl iyi hissedeceksen oyle ilerlemelisin. Ben şu an iki doktorla ilerliyorum şimdilik; birisi benim şimdiye kadar geçmişteki yaşadığım her şeyi bilen kendi doktorum; diğeri de yeni başladığım perinatolog. Kendi doktorum her hafta görüyor ama zoeunlu olan bir sebepten değil benim kaygımı daha da azaltmak için. Evde durup kendini kurma diyor. Perinatolog da şu an ayda 1 görmem yeterli ancak iki haftada bir de görebilirim sana bağlı dedi.sirkencubin tecrübeleriniz ve bilginize günerkten bu konuyla ilgili fikrinizi almak istiyorum ben. Bulunduğum yerde bir prof ünv hastanesinde perinatolog var kürtajdan sonra gitmiştim ona yazmıştım hatırlarsanız trombofili paneli genetik test gerek yok deyip herşeyi yaptırdı plus felan baktı sorun yoktu. Hamile olduğumu öğrenir gbi gttm bna iğne yda coraspin önermedi Rahim filmi oda hamile oldpm için olmaz dedi bozuldu kafam dr değiştirdim. Yeni doktorum oda doç ünv hastanesinde infertilite dr aslında o hemen Oksopar coraspin başladı. Şimdi sormak istediğim ilk 3 ay takip ediyor bu doktor ben ondan sonra başka dr bulsam yda perinatolog gitsem mi o doktoru seçmem dha doğrusu perinatolog gitmem şart olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?