2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Başınız sağolsun canım çok zor Allah sabır versin..

Ben de yumurtlamaya göre hesaplıyordum 19.gün yumurtlamıştım ama Ultrasonda kesenin boyutu adet tarihi ile uyumlu çıktı
Mrb ben de ovülasyon testi kullandım. Ama doğru mu kullandım acaba? Iki gün üstüste pozitif gördüm. Ikinci günün gecesinde t çizgisi koyuluğunu yitirmeye başlayıp C ile aynı olmuştu ve şiddetli kasık ağrım vardı. Çatlama olmuştur diye düşündüm ve o geceyi değerlendirdik. Silikleşmeyi testim olmadığı için kontrol edemedim. Çatlama gününü yakalamış mıyımdır acqba?

Kaç kaybınız var sizin. Önceki yorumda yazdım ben genetik test yapsmamıştım 2 kaybım vardı dr rapor yazdı bna
Benim kayıp sayılacak bir kaybım yok aslında, 3 kimyasal, 2 dış gebeliğim var, bu raporu muayenehane doktoru yazabilir mi? Yoksa devlet hastanesi oomak zorunda mı?

O zaman ben sizden haber bekliyorum ama anladığım kadarıyla özel doktorları halledemiyor bu raporu

Aynen canım ya iyi oluyor dışarda durunca evde yatmaktan durmaktan artıyor olabilir ya da kendimizi evde daha fazla dinliyoruz bence

Oyyyy canım benimmmm çok şükür bir daha olmasın insallah

Sağol kuzum evdeyim yatıyorum normalde çok hızlı hareket eden biriyim ağır ağır yapmaya çalışıyorum herşeyi.. Hastanede 4 gün yat yat çok bunalmıştım evim iyi geldi bana çok şükür

Kızlar psikoloji çok önemli bişey çok şükür gebeliğim hep normal devam ediyordu mesela doktorlara hiç vajinal muayene olmadım kanamayı filan tetikler diye eşimle ilişkiyi kestim korkudan.. Yinede başıma geldi kanama hastanede yattım psikolojinizi yüksek tutun hep olumlu düşünün herşey kader yaşamak gerekiyorsa yaşıyoruz ne yaparsak yapalım
Bu günümüze de çok şükür elhamdülillah

Evet çatlamaya başladığında değerlendirmişsiniz doğru kullanmışsınız yani bir sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…