2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Doğru sizin durum farklı. Burda hem 1 perinatolog var hem kan sulandırıcı kullanmamdan yana değildi ee en sonki konuşmamısda tatsız olunca gerek duymsdıkça gitmim. Bnmde 2 kaybım boş tu sonuçta. Teşekkür ederim sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi inşallah

Benim kayıp sayılacak bir kaybım yok aslında, 3 kimyasal, 2 dış gebeliğim var, bu raporu muayenehane doktoru yazabilir mi? Yoksa devlet hastanesi oomak zorunda mı?
Özelde de yasılabiliyor diye biliyorum bir arkadaşa yazılmıştı ama imkanınız varsa gidin ünv hastanesi bir doktora asistan olmasın tabi özel öğretim muayenesi yapın. Çok geçmiş olsun

Allah kolaylık versin sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş bnm ikizlerim var 14 aylık oldular kara kara düşünüyorum ne nasil olacak diye
Oyyy ikiz hemdee yakınında annen kayıvaliden fln yokmu onlar yardım etseler çokta zor olmaz gibi ama tek olursan birazcık zorlanırsın sanki
Başınız sağolsun canım zor bir durum Bazı şeyler kaderden başka şekilde açıklanamıyor işte. İnşallah şimdi sağsalim kucağınıza alırsınız bebişinizi

Yok cnm yalnızım malesef

@S
O zaman ben sizden haber bekliyorum ama anladığım kadarıyla özel doktorları halledemiyor bu raporu
Canım yeni reçetemi bulamadım ama eski reçetemi eklediğim eski konulardan buldumonu ekliyorum doktoruna söylersin

Eklentiler

• 37BAC8E2-5A54-4BD0-A11F-FA8DBA853EB4.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın kızlar umarım herkes iyidir ben gaz sancısı ile uyandım bebeğim baskı yapıyor galiba çok şükür kanama yok.. Herkese musmutlu bir gün geçirmeyi diliyorum
Gunaydin canim aman masallah butun hamileligin saglikli gecsin insallah gaz sancisi bile guzel degil mi ya o buyusunde istedigini yapsun ehue eheheu:))

Merhaba canim pozitifi gorduyseb o gunu degerlendirmissin ztn bi gun iliski bi gun degil bi gun iliski bi gun degil seklinde devam edebilirsin ins istedigin guzel haberleri alirsin . Genelde ovulasyon testinde pozitif gordukten snra ki 24 saatte catlama oluyor degerlendir derim

Sağol kuzum evdeyim yatıyorum normalde çok hızlı hareket eden biriyim ağır ağır yapmaya çalışıyorum herşeyi.. Hastanede 4 gün yat yat çok bunalmıştım evim iyi geldi bana çok şükür
Çok sevindim çok dikkat et kendine canım dualarım seninle daha da iyi olursun inşallah

Günaydın kizlarrrr benim gibi hala belirti yaşamayan var mı ne mide bulantısı ne yorgunluk sadce bel ve kasık ağrısı
Canım günaydın kaçıncı haftandasınn bende 6. Hafta sonuna kadar hatta 7 ye kadar pek bişe yoktu sadece öğürme hatta arada oluyorfu ama bu hafta bittimm herkeste aynı olmuyor insallah olmaz bulantın rahat geçirirsin çok zor bulantıyla baş etmekk

Oo o biraz zorlar seni ama eşin yardımcı olursa halledersin bu gebeliğin de ikiz değil demii
Değil sanırım 266 idi hcg keseyi göremedi doktor ikizlerde ilk ogrendigimde bile hcg 900 kusurdu bekliyorum 7-8 haftalık olsunda öyle gideyim ki kalp atışını flnda dinleyelim malum evde iki bebeyle çok zor oluyor heran biryere gitmek eşim sağolsun yardım ediyor edebildiği kadar işte

Yaaaa happymom uygulaması çok güzel değil mi mesaj filan atıyor ya selam annem yazmış canım annem yaaaaa siz hangi uygulamaları kullanıyorsunuz kızlar bi de ben Banu çiftçiyi kullanıyorum

Yaaaa happymom uygulaması çok güzel değil mi mesaj filan atıyor ya selam annem yazmış canım annem yaaaaa siz hangi uygulamaları kullanıyorsunuz kızlar bi de ben Banu çiftçiyi kullanıyorum

Elika diye bir uygulama indirdim ama çok sevmedim açıkçası, takvim vs. özelliği güzel değil.
Regl zamanlarımı Flo'dan takip ediyordum, o yüzden onu tutuyorum ama çok bir bilgi vs. vermiyor..
Bir de ovulasyon zamanı kullandığım Femometer diye bir uygulama var, onun arayüzü çok güzel ama çok anne/bebek uygulaması değil. Daha çok kendi sağlığınızı takip için kullanabileceğiniz bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…