- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #4.541
Doğru sizin durum farklı. Burda hem 1 perinatolog var hem kan sulandırıcı kullanmamdan yana değildi ee en sonki konuşmamısda tatsız olunca gerek duymsdıkça gitmim. Bnmde 2 kaybım boş tu sonuçta. Teşekkür ederimBenim son kaybım öncesi üç kaybım daha oldu ama ilk üç ayda idi. Beni yüksek riskli sınıfa sokan önceki kayıplarım değil son kaybım oldu. Kendini nasıl iyi hissedeceksen oyle ilerlemelisin. Ben şu an iki doktorla ilerliyorum şimdilik; birisi benim şimdiye kadar geçmişteki yaşadığım her şeyi bilen kendi doktorum; diğeri de yeni başladığım perinatolog. Kendi doktorum her hafta görüyor ama zoeunlu olan bir sebepten değil benim kaygımı daha da azaltmak için. Evde durup kendini kurma diyor. Perinatolog da şu an ayda 1 görmem yeterli ancak iki haftada bir de görebilirim sana bağlı dedi.
Özelde de yasılabiliyor diye biliyorum bir arkadaşa yazılmıştı ama imkanınız varsa gidin ünv hastanesi bir doktora asistan olmasın tabi özel öğretim muayenesi yapın. Çok geçmiş olsunBenim kayıp sayılacak bir kaybım yok aslında, 3 kimyasal, 2 dış gebeliğim var, bu raporu muayenehane doktoru yazabilir mi? Yoksa devlet hastanesi oomak zorunda mı?
Oyyy ikiz hemdeeAllah kolaylık versin sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş bnm ikizlerim var 14 aylık oldular kara kara düşünüyorum ne nasil olacak diye
Başınız sağolsun canım zor bir durumKAlbi durdu 37. Haftadaydım. Genetik taramalı tüp bebekti ve sağlıklıydı. Beni üzmek değil de zaten ben profesyonel destek alıyorum da burdaki arkadaşları germek istemiyorum. Sebebi yok ani bebek ölümü olarak geçiyor 1:1000 ihtimaldeymiş benim başıma geldi işte.
Yok benim özel hastanede doktorum onlarda yazabiliyor hiç bir problem olmadanO zaman ben sizden haber bekliyorum ama anladığım kadarıyla özel doktorları halledemiyor bu raporu
Yok cnm yalnızım malesefOyyy ikiz hemdeeyakınında annen kayıvaliden fln yokmu onlar yardım etseler çokta zor olmaz gibi ama tek olursan birazcık zorlanırsın sanki
Başınız sağolsun canım zor bir durumBazı şeyler kaderden başka şekilde açıklanamıyor işte. İnşallah şimdi sağsalim kucağınıza alırsınız bebişinizi
Canım yeni reçetemi bulamadım ama eski reçetemi eklediğim eski konulardan buldumO zaman ben sizden haber bekliyorum ama anladığım kadarıyla özel doktorları halledemiyor bu raporu
Oo o biraz zorlar seni ama eşin yardımcı olursa halledersinYok cnm yalnızım malesef
Gunaydin canim aman masallah butun hamileligin saglikli gecsin insallah gaz sancisi bile guzel degil mi yaGünaydın kızlar umarım herkes iyidir ben gaz sancısı ile uyandım bebeğim baskı yapıyor galiba çok şükür kanama yok.. Herkese musmutlu bir gün geçirmeyi diliyorum
Gunaydin bugun herkesten musmutlu haberler alalim insallah guzel annelerGünaydınlar herkese
kontrolü arkadaşlar güzel haberlerle gelsin
ben mide kazınmalarım için 3-4 kaşık yoğurt yiyorum çok iyi geliyor, aklınızda olsun.
Merhaba canim pozitifi gorduyseb o gunu degerlendirmissin ztn bi gun iliski bi gun degil bi gun iliski bi gun degil seklinde devam edebilirsin ins istedigin guzel haberleri alirsin . Genelde ovulasyon testinde pozitif gordukten snra ki 24 saatte catlama oluyor degerlendir derimMrb ben de ovülasyon testi kullandım. Ama doğru mu kullandım acaba? Iki gün üstüste pozitif gördüm. Ikinci günün gecesinde t çizgisi koyuluğunu yitirmeye başlayıp C ile aynı olmuştu ve şiddetli kasık ağrım vardı. Çatlama olmuştur diye düşündüm ve o geceyi değerlendirdik. Silikleşmeyi testim olmadığı için kontrol edemedim. Çatlama gününü yakalamış mıyımdır acqba?
Çok sevindim çok dikkat et kendine canım dualarım seninle daha da iyi olursun inşallahSağol kuzumevdeyim yatıyorum normalde çok hızlı hareket eden biriyim ağır ağır yapmaya çalışıyorum herşeyi.. Hastanede 4 gün yat yat çok bunalmıştım evim iyi geldi bana çok şükür
Canım günaydın kaçıncı haftandasınnGünaydın kizlarrrrbenim gibi hala belirti yaşamayan var mı ne mide bulantısı ne yorgunluk sadce bel ve kasık ağrısı
Değil sanırım 266 idi hcg keseyi göremedi doktor ikizlerde ilk ogrendigimde bile hcg 900 kusurdu bekliyorum 7-8 haftalık olsunda öyle gideyim ki kalp atışını flnda dinleyelim malum evde iki bebeyle çok zor oluyor heran biryere gitmek eşim sağolsun yardım ediyor edebildiği kadar işteOo o biraz zorlar seni ama eşin yardımcı olursa halledersinbu gebeliğin de ikiz değil demii
Yaaaa happymom uygulaması çok güzel değil mi mesaj filan atıyor ya selam annemyazmış canım annem yaaaaa siz hangi uygulamaları kullanıyorsunuz kızlar bi de ben Banu çiftçiyi kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?