2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Gunaydinn
8. Haftada basliyor dimi daha cok bulantilar filan, valla bende de bir sey yok sadece gaz sancisi gibi bir seyler var o kadar sadece dun gece deli gibi canim kisir istedi, getirden soyleyip yedim ama mahvetti beni gece kisir gaz sancilari bugun ondandir bence

Canım benim 4+5 daha çok minik belirti olsa mi iyi olmasa mi iyi bilemedim

Evet bu hafta bende daha yüksek oldu bulantı hiç kusmamıştım dün çıkardım valla dayanamadım benim canım da böyle herşey istiyor ya resmen karpuz çok istedim ama kısır deyince şimdi canım çekmedi değil olabilir canım sade soda iç bence

Hmmm bunlarıbilmiyofum canım Teşekkürler

Yaaaa happymom uygulaması çok güzel değil mi mesaj filan atıyor ya selam annem yazmış canım annem yaaaaa siz hangi uygulamaları kullanıyorsunuz kızlar bi de ben Banu çiftçiyi kullanıyorum
İsmini tam yazar mısın canım bende indirmek istiyorum

Bulantidan iyidir ama en azindan rahatlamissindir, insallah daha olmaz hemen gecer gider ben masterchef i izliyordum dun aksam orda bulguru gorunce direk iliskilendirdim bir daha da izlemem soda aklimda ama daha kahvalti yapamadim simdi de hic bir sey yemek istemiyor canim garip seyler yasiyorum

bilgi verme açısından en güzeli Banu Çiftçi bence, diğerlerinde öyle uzun uzun anlatımlar videolar yok

Bende cok begeniyorum, her hafta neler oldugu ile ilgili videolarini izliyorum Bunlar da benim indirdiklerim

Eklentiler

• SmartSelect_20200922-102204_One UI Home.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 24
Herkese merhaba kizlar bende reglimi 2 gun gecince kan testi ile ogrendim . Faka henüz kendimi mutlu hissedemiyorm . Betam 22 cikti. Bu aksam iş cikisi tekrar vericem kan. Artis oldumu diye bakacagim. Ama yinede olumlu dusunneye calisiyorm rabbim n derse o olur . Herkesin bunyeye gore degisiyor dogru ama daha once dis gebelik yasadigim icin korkuyorm. Sizlerinde dusuncelerini almak isterim. Ilk degerlerinde dusuk olup saglikli ilerleyenler varmi burda?

aaa merhaba, daha önce konuştuğumuzu hatırlıyorum
ovulasyon testi yapmış mıydınız? geç döllenme olabilir mi?
bir de zaten kendiniz de demişsiniz, bünyeden bünyeye değişiyor bu durum, beta'nın katlanması esas kriter, kaç çıktığı değil

bir önceki sefer nasıl bir tecrübeniz olmuştu?

Özellikle ilk bebeklerini bekleyen anniş adayları karnınız büyümeye başlar başlamaz özellikle banyodan sonra zeytinyağı sürün bolca ve üzerine tülbent örtün hiç çatlamayacaktır düzenli yapılması kaydıyla doğuma kadar sık sık yapın ben yaptım hiç çatlağım yok incecik bile doktor bile inanamadı pahalı kremlere para harcamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…