- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #4.561
Canım günaydın kaçıncı haftandasınnbende 6. Hafta sonuna kadar hatta 7 ye kadar pek bişe yoktu sadece öğürme hatta arada oluyorfu ama bu hafta bittimm herkeste aynı olmuyor insallah olmaz bulantın rahat geçirirsin çok zor bulantıyla baş etmekk
Canım benim 4+5 daha çok minik belirti olsa mi iyi olmasa mi iyi bilemedimCanım günaydın kaçıncı haftandasınnbende 6. Hafta sonuna kadar hatta 7 ye kadar pek bişe yoktu sadece öğürme hatta arada oluyorfu ama bu hafta bittimm herkeste aynı olmuyor insallah olmaz bulantın rahat geçirirsin çok zor bulantıyla baş etmekk
Evet bu hafta bende daha yüksek oldu bulantı hiç kusmamıştım dün çıkardım valla dayanamadım benim canım da böyle herşey istiyor ya resmen karpuz çok istedim ama kısır deyince şimdi canım çekmedi değilGunaydinn
8. Haftada basliyor dimi daha cok bulantilar filan, valla bende de bir sey yok sadece gaz sancisi gibi bir seyler var o kadarsadece dun gece deli gibi canim kisir istedi, getirden soyleyip yedim ama mahvetti beni gece kisir gaz sancilari bugun ondandir bence
Canım normal daha hamile olduğumu ben o civarlarda öğrenmiştim hiç belirtim yoktu merak etme gayet normalCanım benim 4+5 daha çok minik belirti olsa mi iyi olmasa mi iyi bilemedim
Hmmm bunlarıbilmiyofum canım TeşekkürlerElika diye bir uygulama indirdim ama çok sevmedim açıkçası, takvim vs. özelliği güzel değil.
Regl zamanlarımı Flo'dan takip ediyordum, o yüzden onu tutuyorum ama çok bir bilgi vs. vermiyor..
Bir de ovulasyon zamanı kullandığım Femometer diye bir uygulama var, onun arayüzü çok güzel ama çok anne/bebek uygulaması değil. Daha çok kendi sağlığınızı takip için kullanabileceğiniz bir şey
Ben birz erken öğrendim canım onun için günler geçmek bilmiyorCanım normal daha hamile olduğumu ben o civarlarda öğrenmiştim hiç belirtim yoktu merak etme gayet normal
Hmmm bunlarıbilmiyofum canım Teşekkürler
İsmini tam yazar mısın canım bende indirmek istiyorumYaaaa happymom uygulaması çok güzel değil mi mesaj filan atıyor ya selam annemyazmış canım annem yaaaaa siz hangi uygulamaları kullanıyorsunuz kızlar bi de ben Banu çiftçiyi kullanıyorum
Evet bu hafta bende daha yüksek oldu bulantı hiç kusmamıştım dün çıkardım valla dayanamadım benim canım da böyle herşey istiyor ya resmen karpuz çok istedim ama kısır deyince şimdi canım çekmedi değilolabilir canım sade soda iç bence
Kese için canım
bilgi verme açısından en güzeli Banu Çiftçi bence, diğerlerinde öyle uzun uzun anlatımlar videolar yok
Ben bunu kullanıyorum buda çok güzelYaaaa happymom uygulaması çok güzel değil mi mesaj filan atıyor ya selam annemyazmış canım annem yaaaaa siz hangi uygulamaları kullanıyorsunuz kızlar bi de ben Banu çiftçiyi kullanıyorum
Aynen indirdim bu da baya iyiymişBen bunu kullanıyorum buda çok güzel Eki Görüntüle 2694507
Çok sağol canım, çok teşekkür ederim, ben öyle yapayımÖzelde de yasılabiliyor diye biliyorum bir arkadaşa yazılmıştı ama imkanınız varsa gidin ünv hastanesi bir doktora asistan olmasın tabi özel öğretim muayenesi yapın. Çok geçmiş olsun
Benim doktorum da yazdı özelde, ama 2 kutu yazılabiliyormuş sanırsam, o da bitmek üzere, ben istiyorum ki alayım 3 aylık bir daha uğraşmayayımYok benim özel hastanede doktorum onlarda yazabiliyor hiç bir problem olmadan
Herkese merhaba kizlar bende reglimi 2 gun gecince kan testi ile ogrendim . Faka henüz kendimi mutlu hissedemiyorm . Betam 22 cikti. Bu aksam iş cikisi tekrar vericem kan. Artis oldumu diye bakacagim. Ama yinede olumlu dusunneye calisiyorm rabbim n derse o olur . Herkesin bunyeye gore degisiyor dogru ama daha once dis gebelik yasadigim icin korkuyorm. Sizlerinde dusuncelerini almak isterim. Ilk degerlerinde dusuk olup saglikli ilerleyenler varmi burda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?