- 13 Nisan 2020
- 2.897
- 5.448
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #4.581
ben doktorum neyi ne zaman önerirse öyle yapacağım.Bi de arkadaşlar kaçıncı haftada 2 Li taramaya gideceksiniz ya da gidecek misiniz 11-14 testi de deniyormuş 11. Ve 14. Haftalar arası yapıldığı için
Evet konusmustuk sanirim. Gec dollenme degil emin gibiyim. Testte yapmistim zaten. Gecen sefer 70 cikmisti ilk beta regl gecikince. Ama hep duzenli artmisti. 2 kati ilerledi. Ama tüpe yerlesmisti. Bu sefer lekelenmem olmuyor ondan biraz umutlanıyorum belki saglikli gider diye.aaa merhaba, daha önce konuştuğumuzu hatırlıyorum
ovulasyon testi yapmış mıydınız? geç döllenme olabilir mi?
bir de zaten kendiniz de demişsiniz, bünyeden bünyeye değişiyor bu durum, beta'nın katlanması esas kriter, kaç çıktığı değil
bir önceki sefer nasıl bir tecrübeniz olmuştu?
Ay iyi bari buda ikiz olursa daha da zor olur ama nasip Allahtan ne olursa kabulDeğil sanırım 266 idi hcg keseyi göremedi doktor ikizlerde ilk ogrendigimde bile hcg 900 kusurdu bekliyorum 7-8 haftalık olsunda öyle gideyim ki kalp atışını flnda dinleyelim malum evde iki bebeyle çok zor oluyor heran biryere gitmek eşim sağolsun yardım ediyor edebildiği kadar işte
Hayır canım benimki 9 kutu yazıyor rapor çıkardığı için mi bilmiyorum ama özel devlet farketmiyor bu konudaBenim doktorum da yazdı özelde, ama 2 kutu yazılabiliyormuş sanırsam, o da bitmek üzere, ben istiyorum ki alayım 3 aylık bir daha uğraşmayayım
Ben 2 li tarama yaptırma taraftarıyım ilk oğlumda 11. Haftada yaptırmıştık sıkıntı çıkmadı Allaha şükür bunda da yaptırıcam. Bence Allah korusun riskli bir durum olsa bile bunu bilerek bi hamilelik geçirmek daha doğru geliyor bana. Düşünsene Allah korusun sıkıntı var ve sen bunu doğum anında öğreniyosun bence çok büyük bir travma olur öncesinde bilip kendi psikolojini hazırlamak daha iyi diye düşünüyorumBi de arkadaşlar kaçıncı haftada 2 Li taramaya gideceksiniz ya da gidecek misiniz 11-14 testi de deniyormuş 11. Ve 14. Haftalar arası yapıldığı için
İkili tarama üçlü tarama testleri adı üstünde tarama testidir tanı vermez. Anne yaşı, Papp-a , BhCG nin bir hesaplamasI sonucu toplumda görülen ortalaması ile ortaya istatistiksel bir oran veriyor. Risk için öngörü açısından çok önemli aslında.Bi de arkadaşlar kaçıncı haftada 2 Li taramaya gideceksiniz ya da gidecek misiniz 11-14 testi de deniyormuş 11. Ve 14. Haftalar arası yapıldığı için
Evet konusmustuk sanirim. Gec dollenme degil emin gibiyim. Testte yapmistim zaten. Gecen sefer 70 cikmisti ilk beta regl gecikince. Ama hep duzenli artmisti. 2 kati ilerledi. Ama tüpe yerlesmisti. Bu sefer lekelenmem olmuyor ondan biraz umutlanıyorum belki saglikli gider diye.
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.Merhaba canim pozitifi gorduyseb o gunu degerlendirmissin ztn bi gun iliski bi gun degil bi gun iliski bi gun degil seklinde devam edebilirsin ins istedigin guzel haberleri alirsin . Genelde ovulasyon testinde pozitif gordukten snra ki 24 saatte catlama oluyor degerlendir derim
Ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.Evet çatlamaya başladığında değerlendirmişsiniz doğru kullanmışsınız yani bir sıkıntı yok
Folik asitle ilgili sevdiğim bi doktor şunu demiş;Selam herkesee, iyisiniz umarım. Yazılanları hemen takip edemiyorum sonradan herşeyi okumak vaktimi alıyor baya☺ kızlar siz folik asite ne zaman başlamıştınız? Ben 5.haftada başladım öncesinde kullanmamıştım. Ama şimdiki aklım olsa önceden içerdim. Sizler ne düşünüyorsunuz? Bir yandan da diyorum ki annem folik asit nedir bilmiyor, sağlıksız gıda yiye yiye bizim neslin cefası da bu sanırım hep ek gıda takviyeleri, vitaminler vs vs
Bi de arkadaşlar kaçıncı haftada 2 Li taramaya gideceksiniz ya da gidecek misiniz 11-14 testi de deniyormuş 11. Ve 14. Haftalar arası yapıldığı için
Bende şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum aç karnına içiyorsun bi de kutu kola gibi glikoz ama diğer ne gerekirse yaptırırım diye düşünüyorumBende ne gerekiyorsa yaptiririm, doktor ne derse. Sadece su seker yuklemeyi yaptirmicam sanirim, onun yerine her gun sekerimi olctururum diye dusunuyorum. Temmuzda aclik ve tokluk sekerine bakilmisti. Bu ay da tokluga baktirdim bir sorun yok ama yine de ailede herkes seker hastasi diye biraz endiseleniyorum
Bende şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum aç karnına içiyorsun bi de kutu kola gibi glikoz ama diğer ne gerekirse yaptırırım diye düşünüyorum
Canom vajinalden mi baktıMerhaba arkadaşlar benim de bugün kontrolüm vardı 5. Haftada keseyi görmüştük. Bugün 6+5 bebeği de kalp atışını da gördük çok şükürçok az da dinletti. Nasıl güzel bi duyguymuş çok tuhaf oldum.. duymayı bekleyen herkese nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?