2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kizlarrrr benim gibi hala belirti yaşamayan var mı ne mide bulantısı ne yorgunluk sadce bel ve kasık ağrısı
Merhaba canim ben tamda senin gibiyim. İstahim yerinde sifir mide bulantisi ama cok kasik agrisi ne yazik ki dun doktorda kist gozuktusag yumurtalikta ve rahim de kese de saga konumlanmis halde o yuzden sag kasik agrim kramp hapsurma yatip kalmada zorluk vesaire cok oluyor biraz modum dustu ama elden bisey gelmez . Bir de herkesin hamileligi farklidir illa miden bulancak diye birsey yok cnm rahimde bebek buyudugu icinde yerlesme agrilari olmasi cok normal

Midemmm çok kötüüü
Canım ilk gebeliğimde 6 ay kusmuş ve 6 kilo vermiş biri olarak , mideni geçirecek pek birşey yok.ilaç bile fayda etmez.ben şimdiki gebeliğimde çok olmasada bulantı fobim oluştuğundan hafif bulantıyı bile panikle karşıladım.doktorum dün bir ilaç verdi ilk defa bir ilacın bukadar rahatlattığına şahit oluyorum.istersen oku araştır sor soruştur aynısını bi dene.özelden yazarsın eğer pskolojin bozulcak kadar kötüysen

Şeker yüklemesi benim de çok kafamı karıştırıyor. Babaannem ve halam şeker hastasıydı. Genetik olarak yatkınlığım var ama okuyup araştırdıkça da kafam karışıyor.

Aynen benim de oyle babannem, amcalarim ve babam da var, ortaokuldan beri bende ara ara olctururuyorum bakalim doktor nasil yonlendirecek

Kuzum bulantım yoktu yeni yeni başladı buaralar şimdilik çok kötü durumda değilim

Folik asite bende hamileligimi ilk ogrendigimde basladim 4. Hafta gibi . Gecmiste anneler bizi folikasitsiz doğurmuş demek olabiliyomus. Simdi ztn cogu kendiliginden hamile kalan insan ya da planlamayanlar folikasitmi biliyor sanki. Gebe olunca basliyorlar canim. Ztn smdiden almaya baslarsan bebek ilk trimesterda beyin ve sinir fonksiyonlarini gelistiriyor 2 aydan daha fazla kullanms oluyorsun ben sorun olcagini dusunmuyorum kesinlkle. Sdc folik asit aliminda yesil yaprakli sebzelerde onemli bol bol sebze tuketmende ihtiyaclarini sdc hapla gidermemene neden olcaktir.

Merhaba kızlar bugun doktora gittim. Çok şükür keseyi yolk sacını gördük. Ama henüz kalp atışını duymadık. Pko olduğum için yumurtalamam geç 27-28 Ağustos gibi çatladı. Onu baz alınca bugun 6+0 oluyorum. Alttan da baktı ancak kalp atışı duyamadık. Siz hangi haftalar kalp atışını duydunuz?

Canım benim de sol tarafta kist vardı da ama hala doktora gitmedim belki o ağrıları arttiriyodur cidden belim kirilcak sanki kasiklarm çok fena hayırlısıyla bebislerimize kavuşuruz inşallah

Kızlar 6+1 im bugun ve dun peceteye kahverengi akıntı geldi ama oyle olan war mı acile gecsem mı? Nette normal diye okudum fikirlerinizi bekliyorum
Bende de 6+0 da kahve leke oldu..3 gün çok az az devam etti şuan bişey yok gibi galiba bu haftalarda normal ya doktorum da kırmızı olmadığı sürece bişey olmaz dedi

Canım görünce yazmak istedim bende ilk kan verdiğimde 24 çıktı 2 gün sonra 83 oldu..Geçen hafta da keseyi gördüm inşallah sağlıkla ilerler

İlk
İlk Gebelik de 11+5 de ki kontrolde net şekilde erkek demişti doktorum kısmen erkekler daha önce netleşebiliyo bakalım şimdi ne zaman öğrenicez :)
Ayyy sağlıklı olsunlar da hayırlısıyla merakla bekliyorum aslında kızlar burda bu uygun şurdan şunu aldım diye sohbet ederiz insallah

7+1 de kalp atışı duydum canım ben 6. Haftanın ortasında duyan arkadaşlar da var değişiyor herkese göre ama en geç 8 de duyarsın merak etme

Kızlar bebeğim düştü malesef. Son adetim 3 ağustostu 5 haftalık Ken gittik keseyi gördü güzel dedi 1 hafta sonra lekelenmem oldu ve kese gelişmemiş boş gebelik dedi heran kanman olabilir dedi bugün başladı zaten leke olduğunda o hamilelik hissim gitmişti Allah sizin evlatlarınız sağlık versin

Canım çok geçmiş olsun, sağlıksız gebelik olduğu içindir. Allah'ın takdiri buymuş demek ki hayırlısı. İnşallah tekrar hamile kalırsın.

çok üzüldüm arkadaşım . allah inşallah istediğin zaman tekrar nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…