- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #4.601
İns hayırlısıyla hamiel kalırsın canim benim kafani rahat tutmayi dene cok kafayi takma demesi kolay biliyorum ama akışa birakmak gerekiyor biraz stres olmaÇok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Kızlar 6. Haftada kalp atışını duyanınız var mı ?
Alttan 5+6 da duydum benKızlar 6. Haftada kalp atışını duyanınız var mı ?
Merhaba canim ben tamda senin gibiyim. İstahim yerinde sifir mide bulantisi ama cok kasik agrisi ne yazik ki dun doktorda kist gozuktusag yumurtalikta ve rahim de kese de saga konumlanmis halde o yuzden sag kasik agrim kramp hapsurma yatip kalmada zorluk vesaire cok oluyor biraz modum dustu ama elden bisey gelmez . Bir de herkesin hamileligi farklidir illa miden bulancak diye birsey yok cnm rahimde bebek buyudugu icinde yerlesme agrilari olmasi cok normalGünaydın kizlarrrrbenim gibi hala belirti yaşamayan var mı ne mide bulantısı ne yorgunluk sadce bel ve kasık ağrısı
Canım ilk gebeliğimde 6 ay kusmuş ve 6 kilo vermiş biri olarak , mideni geçirecek pek birşey yok.ilaç bile fayda etmez.ben şimdiki gebeliğimde çok olmasada bulantı fobim oluştuğundan hafif bulantıyı bile panikle karşıladım.doktorum dün bir ilaç verdi ilk defa bir ilacın bukadar rahatlattığına şahit oluyorum.istersen oku araştır sor soruştur aynısını bi dene.özelden yazarsın eğer pskolojin bozulcak kadar kötüysenMidemmm çok kötüüü
Şeker yüklemesi benim de çok kafamı karıştırıyor. Babaannem ve halam şeker hastasıydı. Genetik olarak yatkınlığım var ama okuyup araştırdıkça da kafam karışıyor.
Kuzum bulantım yoktu yeni yeni başladı buaralar şimdilik çok kötü durumda değilimCanım ilk gebeliğimde 6 ay kusmuş ve 6 kilo vermiş biri olarak , mideni geçirecek pek birşey yok.ilaç bile fayda etmez.ben şimdiki gebeliğimde çok olmasada bulantı fobim oluştuğundan hafif bulantıyı bile panikle karşıladım.doktorum dün bir ilaç verdi ilk defa bir ilacın bukadar rahatlattığına şahit oluyorum.istersen oku araştır sor soruştur aynısını bi dene.özelden yazarsın eğer pskolojin bozulcak kadar kötüysen
Folik asite bende hamileligimi ilk ogrendigimde basladim 4. Hafta gibi . Gecmiste anneler bizi folikasitsiz doğurmuş demek olabiliyomus. Simdi ztn cogu kendiliginden hamile kalan insan ya da planlamayanlar folikasitmi biliyor sanki. Gebe olunca basliyorlar canim. Ztn smdiden almaya baslarsan bebek ilk trimesterda beyin ve sinir fonksiyonlarini gelistiriyor 2 aydan daha fazla kullanms oluyorsun ben sorun olcagini dusunmuyorum kesinlkle. Sdc folik asit aliminda yesil yaprakli sebzelerde onemli bol bol sebze tuketmende ihtiyaclarini sdc hapla gidermemene neden olcaktir.Selam herkesee, iyisiniz umarım. Yazılanları hemen takip edemiyorum sonradan herşeyi okumak vaktimi alıyor baya☺ kızlar siz folik asite ne zaman başlamıştınız? Ben 5.haftada başladım öncesinde kullanmamıştım. Ama şimdiki aklım olsa önceden içerdim. Sizler ne düşünüyorsunuz? Bir yandan da diyorum ki annem folik asit nedir bilmiyor, sağlıksız gıda yiye yiye bizim neslin cefası da bu sanırım hep ek gıda takviyeleri, vitaminler vs vs
Canım benim de sol tarafta kist vardı da ama hala doktora gitmedim belki o ağrıları arttiriyodur cidden belim kirilcak sanki kasiklarm çok fena hayırlısıyla bebislerimize kavuşuruz inşallahMerhaba canim ben tamda senin gibiyim. İstahim yerinde sifir mide bulantisi ama cok kasik agrisi ne yazik ki dun doktorda kist gozuktusag yumurtalikta ve rahim de kese de saga konumlanmis halde o yuzden sag kasik agrim kramp hapsurma yatip kalmada zorluk vesaire cok oluyor biraz modum dustu ama elden bisey gelmez . Bir de herkesin hamileligi farklidir illa miden bulancak diye birsey yok cnm rahimde bebek buyudugu icinde yerlesme agrilari olmasi cok normal
Bende de 6+0 da kahve leke oldu..3 gün çok az az devam etti şuan bişey yok gibi galiba bu haftalarda normal ya doktorum da kırmızı olmadığı sürece bişey olmaz dediKızlar 6+1 im bugun ve dun peceteye kahverengi akıntı geldi ama oyle olan war mı acile gecsem mı? Nette normal diye okudum fikirlerinizi bekliyorum
Kese gördünüz mü acabaInsaalahbana da nasip et Allahım
Canım görünce yazmak istedim bende ilk kan verdiğimde 24 çıktı 2 gün sonra 83 oldu..Geçen hafta da keseyi gördüm inşallah sağlıkla ilerlerHerkese merhaba kizlar bende reglimi 2 gun gecince kan testi ile ogrendim . Faka henüz kendimi mutlu hissedemiyorm . Betam 22 cikti. Bu aksam iş cikisi tekrar vericem kan. Artis oldumu diye bakacagim. Ama yinede olumlu dusunneye calisiyorm rabbim n derse o olur . Herkesin bunyeye gore degisiyor dogru ama daha once dis gebelik yasadigim icin korkuyorm. Sizlerinde dusuncelerini almak isterim. Ilk degerlerinde dusuk olup saglikli ilerleyenler varmi burda?
İlk Gebelik de 11+5 de ki kontrolde net şekilde erkek demişti doktorumKızlar kuzenimle konuştum eşi 12. Haftada cinsiyet öğrenmişler darısı bizlere sağlıklı sıhhatli bi şekilde
Ayyy sağlıklı olsunlar da hayırlısıyla merakla bekliyorum aslında kızlar burda bu uygun şurdan şunu aldım diye sohbet ederiz insallahİlk
İlk Gebelik de 11+5 de ki kontrolde net şekilde erkek demişti doktorumkısmen erkekler daha önce netleşebiliyo bakalım şimdi ne zaman öğrenicez :)
7+1 de kalp atışı duydum canım ben 6. Haftanın ortasında duyan arkadaşlar da var değişiyor herkese göre ama en geç 8 de duyarsın merak etmeMerhaba kızlar bugun doktora gittim. Çok şükür keseyi yolk sacını gördük. Ama henüz kalp atışını duymadık. Pko olduğum için yumurtalamam geç 27-28 Ağustos gibi çatladı. Onu baz alınca bugun 6+0 oluyorum. Alttan da baktı ancak kalp atışı duyamadık. Siz hangi haftalar kalp atışını duydunuz?
Canım çok geçmiş olsun, sağlıksız gebelik olduğu içindir. Allah'ın takdiri buymuş demek ki hayırlısı. İnşallah tekrar hamile kalırsın.Kızlar bebeğim düştü malesef. Son adetim 3 ağustostu 5 haftalık Ken gittik keseyi gördü güzel dedi 1 hafta sonra lekelenmem oldu ve kese gelişmemiş boş gebelik dedi heran kanman olabilir dedi bugün başladı zaten leke olduğunda o hamilelik hissim gitmişti Allah sizin evlatlarınız sağlık versin
çok üzüldüm arkadaşım . allah inşallah istediğin zaman tekrar nasip eder.Kızlar bebeğim düştü malesef. Son adetim 3 ağustostu 5 haftalık Ken gittik keseyi gördü güzel dedi 1 hafta sonra lekelenmem oldu ve kese gelişmemiş boş gebelik dedi heran kanman olabilir dedi bugün başladı zaten leke olduğunda o hamilelik hissim gitmişti Allah sizin evlatlarınız sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?