2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canim benim cok cok uzuldum Allahim sana en kisa surede tekrar nasip etsin ama sonucta.hamile olabiliyosun bi kez oldun bi daha olabilirsin bu sekilde dusunmeye calis arkadasim moralin cok bozuktur dogal olarak ama bu sureci cok uzun tutmayaya calis insan boyle bi durumda cok duygusal oluyor haliyle biraz daha mantkli dusunmeliyiz bu hepimiz icin gecerli bi risk hamile kalinca etraf saniyoki cocuk geliyo aslinda olay pek oyle degil ne yazik ki o yuzden ben hamile kaldigimda bebek oluyodan ziyade hamile kalabildigime sevinmistim Allah sana eb yakin zmnda hayirli bi hamilelik ve bebek nasil etsin arkdsm

Cok gecmis olsun, cok uzuldum Allah saglikla, mutlulukla kucagina almayi nasip etsin en kisa zamanda insallah

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda güzel haberler alırsın insallah sağlıklı bir şekilde

Çok geçmiş olsun canım inslh sağlıcakla kucağına alcagin bebislerin olur canını sıkma herşey Allah'tan

çok çok geçmiş olsun, allah bir daha yaşatmasın bu durumu size..
en güzel, sizin için en hayırlı zamanda da kucağınızı doldursun dilerim

Bende de 6+0 da kahve leke oldu..3 gün çok az az devam etti şuan bişey yok gibi galiba bu haftalarda normal ya doktorum da kırmızı olmadığı sürece bişey olmaz dedi
Bende 5.haftadan beri geliyor ,arada pembeye dönüyor nadiren küçük kırmızı pıhtı geliyor.8.haftadayım bebek gelişimi normal ama progesteron iğne ve hap kullanıyorum.doktorunuzla görüşmenizde fayda var.

Cnm üzüldüm çok.ama sağlıksız bir embriyo neyaparsan yap düşüyor.ilk gebeliğimde bende kürtaj oldum kalbi durduğu için.şuanki hamileliğimde 5.haftadan beri akıntı var kahve pembe arası.ama bebek gelişimi normal.yinede ilk 3 ay riskli herkes için.çok geçmiş olsun tez zamanda tekrar mutlu haberler almanı dilerim

Sat ne demek bilmiyorum ama son adet tarihimin ilk günü 20 Ağustos ama klgomen kullandm yumurtlama günüm ne zmn bilmiyorum geç olabilir

SAT son adet tarihi demekmiş, ben de bu forumda öğrendim
eğer benim hesabıma göre yumurtladıysam, sizinle aynı gideceğiiz, eğer daha erken yumurtladıysam 16 Ağustos

SAT son adet tarihi demekmiş, ben de bu forumda öğrendim
eğer benim hesabıma göre yumurtladıysam, sizinle aynı gideceğiiz, eğer daha erken yumurtladıysam 16 Ağustos
Hadi inşallah ama daha çok minik diye ne kese ne kalp bisy duyamiyoruz belirti de yok bende birz beklicez sanırım

Hadi inşallah ama daha çok minik diye ne kese ne kalp bisy duyamiyoruz belirti de yok bende birz beklicez sanırım

Bu cumartesi 5+2 de gideceğim ben, dönünce buraya yazarım neler yaşandı - bir de ilk defa doktora gidiyorum, en son odasında BENİM AMH'IM DÜŞÜK diye hüngür hüngür ağladığım doktora gidiyorum, bakalım neler yaşanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…