- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #4.621
Ay be guzel ya Allah bize de o gunleri gostersin insallah hayirlisi olsun onlarinda bebisleriKızlar kuzenimle konuştum eşi 12. Haftada cinsiyet öğrenmişler darısı bizlere sağlıklı sıhhatli bi şekilde
Canim benim cok cok uzuldum Allahim sana en kisa surede tekrar nasip etsinKızlar bebeğim düştü malesef. Son adetim 3 ağustostu 5 haftalık Ken gittik keseyi gördü güzel dedi 1 hafta sonra lekelenmem oldu ve kese gelişmemiş boş gebelik dedi heran kanman olabilir dedi bugün başladı zaten leke olduğunda o hamilelik hissim gitmişti Allah sizin evlatlarınız sağlık versin
Kızlar bebeğim düştü malesef. Son adetim 3 ağustostu 5 haftalık Ken gittik keseyi gördü güzel dedi 1 hafta sonra lekelenmem oldu ve kese gelişmemiş boş gebelik dedi heran kanman olabilir dedi bugün başladı zaten leke olduğunda o hamilelik hissim gitmişti Allah sizin evlatlarınız sağlık versin
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda güzel haberler alırsın insallah sağlıklı bir şekildeKızlar bebeğim düştü malesef. Son adetim 3 ağustostu 5 haftalık Ken gittik keseyi gördü güzel dedi 1 hafta sonra lekelenmem oldu ve kese gelişmemiş boş gebelik dedi heran kanman olabilir dedi bugün başladı zaten leke olduğunda o hamilelik hissim gitmişti Allah sizin evlatlarınız sağlık versin
Peki net olarak duydunuz mu nasıldı ayy heyecanlandımCanım ben 6. Haftada duydum. Vajinal ultrasonla bakıldı
Canım bende şuan 4+5 çok erken öğrendik beklicez4+2 çok mu erken acaba bir hafta sonra mı görürüz keseyi çok erken farketmişim ya
Çok geçmiş olsun canım inslh sağlıcakla kucağına alcagin bebislerin olur canını sıkma herşey Allah'tanKızlar bebeğim düştü malesef. Son adetim 3 ağustostu 5 haftalık Ken gittik keseyi gördü güzel dedi 1 hafta sonra lekelenmem oldu ve kese gelişmemiş boş gebelik dedi heran kanman olabilir dedi bugün başladı zaten leke olduğunda o hamilelik hissim gitmişti Allah sizin evlatlarınız sağlık versin
Ben haftayaTamam kuzum sen naptın gidecek misin
Kızlar bebeğim düştü malesef. Son adetim 3 ağustostu 5 haftalık Ken gittik keseyi gördü güzel dedi 1 hafta sonra lekelenmem oldu ve kese gelişmemiş boş gebelik dedi heran kanman olabilir dedi bugün başladı zaten leke olduğunda o hamilelik hissim gitmişti Allah sizin evlatlarınız sağlık versin
Canım bende şuan 4+5 çok erken öğrendik beklicez
Bende 5.haftadan beri geliyor ,arada pembeye dönüyor nadiren küçük kırmızı pıhtı geliyor.8.haftadayım bebek gelişimi normal ama progesteron iğne ve hap kullanıyorum.doktorunuzla görüşmenizde fayda var.Bende de 6+0 da kahve leke oldu..3 gün çok az az devam etti şuan bişey yok gibi galiba bu haftalarda normal ya doktorum da kırmızı olmadığı sürece bişey olmaz dedi
Cnm üzüldüm çok.ama sağlıksız bir embriyo neyaparsan yap düşüyor.ilk gebeliğimde bende kürtaj oldum kalbi durduğu için.şuanki hamileliğimde 5.haftadan beri akıntı var kahve pembe arası.ama bebek gelişimi normal.yinede ilk 3 ay riskli herkes için.çok geçmiş olsun tez zamanda tekrar mutlu haberler almanı dilerimKızlar bebeğim düştü malesef. Son adetim 3 ağustostu 5 haftalık Ken gittik keseyi gördü güzel dedi 1 hafta sonra lekelenmem oldu ve kese gelişmemiş boş gebelik dedi heran kanman olabilir dedi bugün başladı zaten leke olduğunda o hamilelik hissim gitmişti Allah sizin evlatlarınız sağlık versin
Sat ne demek bilmiyorumaa sizin de mi SAT 16 Ağustos, bugün ikinci oldu aynı SAT gördüğüm :)
Maşallah canım Allah nazardan korusunKızlar bebişimin kalp atışını gördüm duydum çok şükür bugün (7+5), bekleyenlere sabır diliyorum, çok güzel bir anEki Görüntüle 2694741
Sat ne demek bilmiyorumama son adet tarihimin ilk günü 20 Ağustos ama klgomen kullandm yumurtlama günüm ne zmn bilmiyorum geç olabilir
Hadi inşallahSAT son adet tarihi demekmiş, ben de bu forumda öğrendim
eğer benim hesabıma göre yumurtladıysam, sizinle aynı gideceğiiz, eğer daha erken yumurtladıysam 16 Ağustos
bana önümüzdeki pazartesi gelmemi söyledi doktorum. Ay sağlıklı keseler görürüz umarım :))aaa zamanlamalarımız da benziyor, siz doktora gittiniz mi henüz?
ben bu cumartesi gününe randevu aldım ama kese görünür mü emin değilim
Bende pztsi gidicem inslah görürüzbana önümüzdeki pazartesi gelmemi söyledi doktorum. Ay sağlıklı keseler görürüz umarım :))
Hadi inşallahama daha çok minik diye ne kese ne kalp bisy duyamiyoruz belirti de yok bende birz beklicez sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?