2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Güzel haberlerini bekliyoruz canım kötü düşünme güzel şeyler olcak inşallah

Senin kullandığın ilacı da araştırmıştım ben çok iyi içeriği var. senin gebeliğin de hayırlı olsun :)

Canım çok geçmiş olsun, hayırlısı buymuş inş en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın..

Ayni seyi bende yasamistim, ben aglarken kadin tepkisiz hala lafini tamamliyordu, resmen robottu baska tedavi gerekebilir vs ki dusuk de degilmis aslinda cok fazla bosuna beni uzdu, ilk hamilelik kontrolumde bile stres yapma amh in kacti filan demisti. Guzel haberlerle bekliyoruz seni

umarıııım
her şey yolunda gider ve güzel haberlerle geliriiim

Kizlar tahlillerimi yaptirdim ve bu topige veda ediyorum insallah oteki aylara hayırlısı gec olsun saglik olsun guc olmasin size hayirli saglikli gebelikler diliyorum
Canım üzülme rabbim tez zamanda bebeğine kavuştursun seni insallah sağlıklı bi biçimde kızına da kardeş gelsin

Kızlar ayın 15 inde 7+1 dim kalp atışı duymaya gitmiştik ama o zaman annemlerdeydim Mersin’deki doktora gitmiştim sonraki doktor randevum için doğal olarak bişe demedi orda olmayacağım için şimdi kendi evimdeyim burda da bi doktor buldum gibi bulamadım gibi bişe sizce sonraki randevumu ne zamana almalıyım kan tahlili vs vermedim hiç direk 12. Haftamda mı gideyim yoksa daha erken bi tarihte de gidim mi yardım lütfen minnoşlar

12 hafta civarında yapılması gereken testler var diyorlardı, hem ona hazırlık hem de yeni doktorun senin hakkında bilgi sahibi olsun ozamana diye bi hafta öncesinde git bence Senemisback

12 hafta civarında yapılması gereken testler var diyorlardı, hem ona hazırlık hem de yeni doktorun senin hakkında bilgi sahibi olsun ozamana diye bi hafta öncesinde git bence Senemisback
Aynen doğru diyosun canım yerimde duramıyorum ki bana kalsa haftada bi ultrasona girmek istiyom

Bende yeni doktordan geldim. 6.2 olmasi gerekiyor ama yok dedi diger ultrasyona gonderdi o da goremedi haftaya tekrar gel yine goremezsek sikinti dedi acikcasi baska doktora gitmeyi dusunuyorum

Bende yeni doktordan geldim. 6.2 olmasi gerekiyor ama yok dedi diger ultrasyona gonderdi o da goremedi haftaya tekrar gel yine goremezsek sikinti dedi acikcasi baska doktora gitmeyi dusunuyorum
Ne 6.2 olması gerekiyormuş canım anlamadım kalp atışını duymuş muydun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…