2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Canim bence erken git ben kan ve idrar tahlili vermistim ya bir suru, tsh filan onlara bakar en azindan bir onlem alinmasi gerekiyorsa bekleme bence bosuna bir an once git yaptir ben yaptirdim doktora sonuclari atmisyim sorun yok geldiginde detayli konusuruz demisti, ama bu cuma baska bir doktora gidicem ya ona gostericem direk. Insallah bi daha bastan yapalim demez banada

Ya işte kan tahlili filan beni düşündüren sağlık ocağına gitsem onlar yapmaz mı ki aile Hekimi biliyordur herhalde kadın doğum uzmanının ne istediğini ya da olmadı direk yarın bulduğum doktora gidicem sen niye başka doktora gidiyosun canım ilkinden memnun kalmadın mııı ay insallah demez

Canım geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalıp bebişinizi kucağınıza alırsınız
6+3 üm. Bugün gittim ve yolk kesesi göründü. Fetus belli belirsiz dedi. Haftaya bir daha gel dedi. Siz fetüsü görmüşmüydünüz 6+3 te
Biz 6+1 de gördük canım ama ultrason cihazından kesenin yerleşim yerinden gibi sebeplerle daha geç görülebilir haftaya inşallah hem bebeği hem kalp atışını duyarsınız
Canım bi kan tahlili yaptırman lazım biçok şeye bakılıyor tsh karaciğer enzimleri böbrek fonksiyonları demir kızamık toksoplazma gibi bulaşıcı hastalık geçirip geçirmediğin vb. Ben 6+1 de gittim 3 hafta sonraya randevu verdi bence sende doktoruna karar verip 9. Haftada gitsen iyi olur

Belki saglik ocagi da yapiyordur bilmiyorum ki hic, evet pek memnun degildim beni hep basindan saviyormus gibi hissettirdi. Bir de strese sokuyordu, daha soyle oh be hamileyim dedittirmedi. Bakalim bu yeni doktor nasil olacak

Çok geçmiş olsun, Rabbim hayırlı zamanda Sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah.

Belki saglik ocagi da yapiyordur bilmiyorum ki hic, evet pek memnun degildim beni hep basindan saviyormus gibi hissettirdi. Bir de strese sokuyordu, daha soyle oh be hamileyim dedittirmedi. Bakalim bu yeni doktor nasil olacak
Hadi insallah iyi olur canım

6+3 üm. Bugün gittim ve yolk kesesi göründü. Fetus belli belirsiz dedi. Haftaya bir daha gel dedi. Siz fetüsü görmüşmüydünüz 6+3 te

Ben 5+1 de vajinal usg ile boyle bir sey gordum, kalp atisini duyamadik ama ekranda pit pit gidip geldigini gostermisti. Sesini dinleyemedim daha bu fetus mu oluyor tam emin degilim ama, 2.49 mm bir sey bunu da kolonyayle dezenfekte ettigim icin ustunde hafif yirtilma var

Eklentiler

• SmartSelect_20200922-173034_Gallery.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…