- 28 Mayıs 2020
- 358
- 438
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #4.661
Bende regl tarihime 6 gün kala öğrenmiştimBen 3+3 de öğrendimdaha yeni 4+0 oldum bat bugün.. burda ilk randevuyu da sekizinci haftaya veriyorlar daha çoook bekleyeceğim yani
Evet ilk haftalar biraz yavaş geçiyor ama sonrası su gibi bide bakmışız hop kucağımızdaBende regl tarihime 6 gün kala öğrenmiştimGerçekten beklemesi zor ama çabuk da geçiyor zaman
Ya hiç sorma o durum kötüBen 3+3 de öğrendimdaha yeni 4+0 oldum bat bugün.. burda ilk randevuyu da sekizinci haftaya veriyorlar daha çoook bekleyeceğim yani
Ay ben de erken öğrendim sanırım ama 5.hafta yani bana göre erkenBen 3+3 de öğrendimdaha yeni 4+0 oldum bat bugün.. burda ilk randevuyu da sekizinci haftaya veriyorlar daha çoook bekleyeceğim yani
Yok baktırmadım ama kendim evde test yapmaya devam ediyorum gittikçe koyulaşıyor testlerim..Ya hiç sorma o durum kötüinsan endişe ediyor beta hcg baktirdiniz mi
Kızlar ayın 15 inde 7+1 dim kalp atışı duymaya gitmiştik ama o zaman annemlerdeydim Mersin’deki doktora gitmiştim sonraki doktor randevum için doğal olarak bişe demedi orda olmayacağım için şimdi kendi evimdeyim burda da bi doktor buldum gibi bulamadım gibi bişe sizce sonraki randevumu ne zamana almalıyım kan tahlili vs vermedim hiç direk 12. Haftamda mı gideyim yoksa daha erken bi tarihte de gidim mi yardım lütfen minnoşlar
Bende öyle düşünüyorum Allah korusun bi kanama ağrı falan bişey olmazsa beklemedeyim..Ay ben de erken öğrendim sanırım ama 5.hafta yani bana göre erkendaha gitmedim doktora 8-9 gibi giderim ben de
Ya işte kan tahlili filan beni düşündüren sağlık ocağına gitsem onlar yapmaz mı ki aile Hekimi biliyordur herhalde kadın doğum uzmanının ne istediğini ya da olmadı direk yarın bulduğum doktora gidicemCanim bence erken git ben kan ve idrar tahlili vermistim ya bir suru, tsh filan onlara bakar en azindan bir onlem alinmasi gerekiyorsa bekleme bence bosuna bir an once git yaptirben yaptirdim doktora sonuclari atmisyim sorun yok geldiginde detayli konusuruz demisti, ama bu cuma baska bir doktora gidicem ya ona gostericem direk. Insallah bi daha bastan yapalim demez banada
BeennKasik ve bel ağrisi ara ara fazla olan var mi aranizda
Canım geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalıp bebişinizi kucağınıza alırsınızKızlar bebeğim düştü malesef. Son adetim 3 ağustostu 5 haftalık Ken gittik keseyi gördü güzel dedi 1 hafta sonra lekelenmem oldu ve kese gelişmemiş boş gebelik dedi heran kanman olabilir dedi bugün başladı zaten leke olduğunda o hamilelik hissim gitmişti Allah sizin evlatlarınız sağlık versin
Biz 6+1 de gördük canım ama ultrason cihazından kesenin yerleşim yerinden gibi sebeplerle daha geç görülebilir haftaya inşallah hem bebeği hem kalp atışını duyarsınız6+3 üm. Bugün gittim ve yolk kesesi göründü. Fetus belli belirsiz dedi. Haftaya bir daha gel dedi. Siz fetüsü görmüşmüydünüz 6+3 te
Canım bi kan tahlili yaptırman lazım biçok şeye bakılıyor tsh karaciğer enzimleri böbrek fonksiyonları demir kızamık toksoplazma gibi bulaşıcı hastalık geçirip geçirmediğin vb. Ben 6+1 de gittim 3 hafta sonraya randevu verdi bence sende doktoruna karar verip 9. Haftada gitsen iyi olurKızlar ayın 15 inde 7+1 dim kalp atışı duymaya gitmiştik ama o zaman annemlerdeydim Mersin’deki doktora gitmiştim sonraki doktor randevum için doğal olarak bişe demedi orda olmayacağım için şimdi kendi evimdeyim burda da bi doktor buldum gibi bulamadım gibi bişe sizce sonraki randevumu ne zamana almalıyım kan tahlili vs vermedim hiç direk 12. Haftamda mı gideyim yoksa daha erken bi tarihte de gidim mi yardım lütfen minnoşlar
Ya işte kan tahlili filan beni düşündüren sağlık ocağına gitsem onlar yapmaz mı ki aile Hekimi biliyordur herhalde kadın doğum uzmanının ne istediğini ya da olmadı direk yarın bulduğum doktora gidicemsen niye başka doktora gidiyosun canım ilkinden memnun kalmadın mııı ay insallah demez
Çok geçmiş olsun, Rabbim hayırlı zamanda Sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah.Kızlar bebeğim düştü malesef. Son adetim 3 ağustostu 5 haftalık Ken gittik keseyi gördü güzel dedi 1 hafta sonra lekelenmem oldu ve kese gelişmemiş boş gebelik dedi heran kanman olabilir dedi bugün başladı zaten leke olduğunda o hamilelik hissim gitmişti Allah sizin evlatlarınız sağlık versin
Hadi insallah iyi olur canımBelki saglik ocagi da yapiyordur bilmiyorum ki hic, evet pek memnun degildim beni hep basindan saviyormus gibi hissettirdi. Bir de strese sokuyordu, daha soyle oh be hamileyim dedittirmedi. Bakalim bu yeni doktor nasil olacak
6+3 üm. Bugün gittim ve yolk kesesi göründü. Fetus belli belirsiz dedi. Haftaya bir daha gel dedi. Siz fetüsü görmüşmüydünüz 6+3 te
Birz sabretmemiz gerek sağlıkla kucağımıza alalım da bekleriz artık napalmBen 3+3 de öğrendimdaha yeni 4+0 oldum bat bugün.. burda ilk randevuyu da sekizinci haftaya veriyorlar daha çoook bekleyeceğim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?