- 17 Eylül 2020
- 1.014
- 1.262
- 63
- 32
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #4.681
BeeeeenKasik ve bel ağrisi ara ara fazla olan var mi aranizda
Geç döllenmedir belki? Vajianal mi baktı ultrasonla mı baktı? Bide kese ve yolk sacını gördü mü?Bende yeni doktordan geldim. 6.2 olmasi gerekiyor ama yok dedi diger ultrasyona gonderdi o da goremedi haftaya tekrar gel yine goremezsek sikinti dedi acikcasi baska doktora gitmeyi dusunuyorum
Ya bilmiyodum ben onu onuda ekliyim. Ben Elika ve Gungun gebeligi yuklemistim cnmYaaaa happymom uygulaması çok güzel değil mi mesaj filan atıyor ya selam annemyazmış canım annem yaaaaa siz hangi uygulamaları kullanıyorsunuz kızlar bi de ben Banu çiftçiyi kullanıyorum
Hayırlı olsun canım, bizim sat aynı, biz daha gitmedikKızlar keseyi gördük çok şükür
Canım ben de çok erken öğrenmiştim, beta hcg yi 4+6 da verdim sanırım. insanın aklına her türlü şey geliyor ama üzerinde çok düşünmemeye çalış, olumlu olumsuz. Bel ve kasık ağrısı o günlerde çok oldu bende. sanırım döllenme, tutunma döneminde oluyor öyle ağrılar.Ya hiç sorma o durum kötüinsan endişe ediyor beta hcg baktirdiniz mi
Sağolun çok teşekkür ederim inşallah kimyasal belki haftaya geleceksin değerin düşecek dedi tahlil için gittiğim dr hemşireyim covid yoğun bakimdayim diyorum covid ile alakası yok gebeliğin ayrıca biz buna gebelik demiyoruz felan diyor hayirlisi artik gerçekten devlet hast doktorlarini tercih etmiyorum hiç bi zaman bu yüzden özele gittim bu hafta başka bir doktora daha giderim heralde vajinal usg ile gözükebilir sizin de hayirli olsun sağ Salim inşallah :))Canım ben de çok erken öğrenmiştim, beta hcg yi 4+6 da verdim sanırım. insanın aklına her türlü şey geliyor ama üzerinde çok düşünmemeye çalış, olumlu olumsuz. Bel ve kasık ağrısı o günlerde çok oldu bende. sanırım döllenme, tutunma döneminde oluyor öyle ağrılar.
Haftaya kalp atışı için çağırdı canımHayırlı olsun canım, bizim sat aynı, biz daha gitmedik
Sadece aksamları 2 aksamdır kahwe rengi ıste tırnak kadar. Gıttım bugun normal dedı kırmızı we yogun olmadıgı surece sorun yokmus kanama alanı da yok wajınal da dedı :)) bu wesıle ile kalp atısını da duydumakintidan kastiniz nedir, bende de seffaf akintinin icinde kahverengilik gibi oluyor ara ara - forumda hep normal diye okuyorum. cok yogunsa ve kaygilaniyorsaniz yarin gunduzden gitseniz?
Karisik yazmisim pardon kalp atisi icin gittim duyulmadiNe 6.2 olması gerekiyormuş canım anlakmadım kalp atışını duymuş muydun sen
Keseyi gordu buyumustu de gecen haftaya gore ama kalp atisini bir turlu duyamadi her iki doktor daGeç döllenmedir belki? Vajianal mi baktı ultrasonla mı baktı? Bide kese ve yolk sacını gördü mü?
Wajınal mı bakıldıKarisik yazmisim pardon kalp atisi icin gittim duyulmadi
Ewet sanırım bu haftalarda genelde oluyor ama insan gene tedirgin oluyor. Ben bıde tup bebek hastasıyım. Tüp ü aradım hemen Dr a gıdın ıste gerekirse yatıs verilir ıgne yapılır falan diye korkuttular. Gıttıgımm Dr da bısey olmadıgını soyledı cok sukurBende de 6+0 da kahve leke oldu..3 gün çok az az devam etti şuan bişey yok gibi galiba bu haftalarda normal ya doktorum da kırmızı olmadığı sürece bişey olmaz dedi
Duyarsın en kısa zamanda insallah canım bebeği gördün müKarisik yazmisim pardon kalp atisi icin gittim duyulmadi
Bnde duphaston kullanıyorum ıgneye gerek yok dedıBende 5.haftadan beri geliyor ,arada pembeye dönüyor nadiren küçük kırmızı pıhtı geliyor.8.haftadayım bebek gelişimi normal ama progesteron iğne ve hap kullanıyorum.doktorunuzla görüşmenizde fayda var.
Wajınal mı duydunuz pekiselamlar bende dün gördüm kalp atısını :)
bugun 6+3 üz .
Tebrik ederim sağlikla kucağiniza alin inşallahKızlar ben de hikayemle artık sizinleyim. 3 yıldır 3 tüp bebek denemesi, bir sürü araştırmalar, badireler derken bizim hikayemiz uzun bir zamana yayılıyor. İlk düşüğümü 2018de ilk tüp bebek denemesi sonrası yaşadım. Bebek gelişemedi, kalp atışı alamadık ve kürtaj oldum. İkinci tüp bebek tutmadı. Çok az yumurta çıkıyordu hep. Son denemede merkezi değiştirdik, Haziran 2020de iki embriyo transfer edildi, tuttu da, ama 5+3de düşük oldu, çok üzüldüm, çok ağladım, ama hayat devam ediyor nasılsa dondurulmuş embiryolarımız var dedim. Sonra Ağustos ayında taşındım, bir sürü ağırlık, koli, temizlik vs. derken adetim gecikmiş farkında bile değilim. Herhalde düşük sonrası adet düzensizliği var dedim. Bir test yapıp doktora öyle gideyim de söktürücü versin dedim. Veeee beta 2100 çıktı. Hamileymişim. Hem de doğal yoldan. İlk kez oldu böyle birşey. Tabi çok sevindik. 6.haftada titreme nöbetlerim oldu, hafif kahverengi akıntılar geldi, hemen doktorumuza koştuk. Sonuçta kalp atışımızı gördük, ama hergün prgogesteron iğne, vajinal tablet, östojen, kortizon kısacası bir dolu ilaç alıyorum, bebeğim tutunsun, sağlıkla gelişsin içerim diyorum. Midem bulantılarım çok fazla, henüz kusma yok, ama bağırsaklarım asıl, sürekli bir hazımsızlık, ishal, çok fenayım. Cuma kontrolümüz var. İnşallah bebişim sağlıklıdır diye dua ediyorum. Hepimizin bebişleri sağlıkla aramıza katılsın inşallah
Amin inşallah canım. O nasıl bir dr muş öyle ya , Kimyasal belki falan ,ruhsuz resmen.Sağolun çok teşekkür ederim inşallah kimyasal belki haftaya geleceksin değerin düşecek dedi tahlil için gittiğim dr hemşireyim covid yoğun bakimdayim diyorum covid ile alakası yok gebeliğin ayrıca biz buna gebelik demiyoruz felan diyor hayirlisi artik gerçekten devlet hast doktorlarini tercih etmiyorum hiç bi zaman bu yüzden özele gittim bu hafta başka bir doktora daha giderim heralde vajinal usg ile gözükebilir sizin de hayirli olsun sağ Salim inşallah :))
Haftaya duyarsın inşallah. Ben de cuma ya da cumartesi gideceğim. 6+2 , 6+3 olacağız. Inşallah herşey yolundadır ve bir ihtimal kalp atışını da duyabilirim.Haftaya kalp atışı için çağırdı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?