2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
2 gündür bişey yoktu bugün akşam biraz daha kahve leke geldi progestan kullanıyorum..benim ikinci gebeliğim ilkinde böyle bişey yaşamadığım için çok tedirginim

Hayırlı olsun tebrik ederim beta değeriniz kaçti acaba

Maşallah, Rabbim ikisini de sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasıp etsin inşallah. Ne güzel bir sürpriz bir şey soracağım, senin ya da eşinin ailesinde sülalesinde başka ikiz var mı, bizim iki tarafta da hiç yok ama gönül ferman dinlemiyor

Bakalım ünide bi hocaya gideyim, raporum çıksın da öyle hallolur inşallah canım, çok sağolasın

Hayırlı olsun tebrik ederim ☺beta değeriniz kaçti acaba
Sağol allah razı olsun Evet canım eşimin annesi(kayınvalidem) ikiz kardeş birde benim teyzemin var ikiz çocuğu istiyorsan allah sanada nasip etsin müthiş bi heyecan yaa

Sağol allah razı olsun Evet canım eşimin annesi(kayınvalidem) ikiz kardeş birde benim teyzemin var ikiz çocuğu istiyorsan allah sanada nasip etsin müthiş bi heyecan yaa
Sizin genetik baya elverişliymiş maşallah, Bizim iki tarafta da hiç yok canim, ben ılkinde de çok istemiştim ama hayırlısı neyse o olsun

Hayırlı akşamlar kızlar bende bugün gittim doktora kalp atışını duyduk sukur bir sıkıntı yok bulantı için prilam verdi doktorum akşam yatmadan iki tana iç dedi ama bir içsem fayda etmez mi acaba bilemedim.

Nsısl gidiyor kızlar belirtileri yoğunlaşan var mı bende çok şükür bir bulantı vs yok umarım olmaz yoksa çok halsiz bırakıyor

Kizlar ya 4+5 im. Ama belim kasığım bacaklarım sizliyo resmen çok ağrım var. Bı sorun mu var normal mi çevremde 6 haftalık olan var hiç bir sıkıntısı yok

Kizlar ya 4+5 im. Ama belim kasığım bacaklarım sizliyo resmen çok ağrım var. Bı sorun mu var normal mi çevremde 6 haftalık olan var hiç bir sıkıntısı yok ☹☹
Benimde öyle kimi gün çok ağrıyor kimi gün normalim. Doktora sordum pek beklemeyiz dedi. Rahimde de problem görünmüyor dedi. Kanama olursa dayanamayacak olursan gel dedi

Bende gece yatmadan prilam içiyorum bana kaç tane içeceğimi söylemedi ben bir tane içiyordum iyi geldi de bu son 2 gündür akşama doğru tekrar mide bulantım başlıyor zorluyor beni acaba bende sayıyı ikiye mi çıkarsam diyorum sen istersen birle başla etkisine göre arttırırsın

Günaydınnn güzellerrrr randevusu olan varsa güzel haberlerle gelsin insalllahhhhhh Güzel bir gün olsun ben dün gece baya kötü oldum bulantıdan şimdide hafif var artık idare edcem bi şekilde

Ah canım bende aynı şekilde kullanmaya başladım ama bir etkisini göremedim sanırım kullandıkça fayda sağlıyor. Bir de bildiğim kadarıyla bulantıyı geçiren bir ilaç yok yani çoğu kusuyorsan onu engelliyor. Dün içmedim bugün gözlemleyip ona göre devam edicem bende çok değil yani iç gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…