2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bu arada benim bulantılarım bayağı azaldı normal mi sizce sevinemiyorum bile bu duruma korkuyorum

Selam kızlar nasılsınız? Her yer her şey kokuyor bana yaa kokularla başım dertte.
Kızlar siz anne babalarınıza söylediniz mi ya? Ben şu da olsun söyleriz, şunu da görelim söyleriz diyorum her seferinde ama bir türlü söyleyemedim.

İyiyim canım sen nasılsın?Ben ilk günden söyledim hatta yavaş yavaş çevreme de söylüyorum mutluluğumu paylaşıyorum

İyiyim canım sen nasılsın?Ben ilk günden söyledim hatta yavaş yavaş çevreme de söylüyorum mutluluğumu paylaşıyorum
Ay ben utanıyorum ya Şimdi sürekli soru soracaklar, arayacaklar, o kadar ilgi merkezi olmaya hazır değilim.
Kız senin kaçıncı hesabın bu napıyosun sen?

Kızlar ben dün 12 saat geçmeden başka hastaneden vermiştim az artmış betahcg 375 ti 389 olmuştu kimyasal durumu daha olmaz heralde ya daha düşükken oluyor olabilir dedi arkadaşda sinirim bozuldu az

Oyyyy hadi insallah canım benimmmm ben de kan verdim Bugün yarın cıkcak insallah güzel haberler alırız

Kızlar ben dün 12 saat geçmeden başka hastaneden vermiştim az artmış betahcg 375 ti 389 olmuştu kimyasal durumu daha olmaz heralde ya daha düşükken oluyor olabilir dedi arkadaşda sinirim bozuldu az
Laboratuvar farkediyor canım aynı hastaneden vermeye özen göster

Valla ben söyledim canım dilimi tutamadım

Ben de söylemeseydim keşke sürekli soruyorlar hatta mesaj atıp tahlil soran var moral bozacak şeylerde duyuyosun bazen olmayabilir gibisinden paylaştiğima kizdim az ben

Ben de söylemeseydim keşke sürekli soruyorlar hatta mesaj atıp tahlil soran var moral bozacak şeylerde duyuyosun bazen olmayabilir gibisinden paylaştiğima kizdim az ben
Canım onların moral bozmasına gerek yok ki kendi kendime ben moralimi bozuyorum zaten bulantım kesildi bir şey mi oldu acaba diye düşünüyorum Allah korusun netten araştırmaya giriyorum zaten enerji emen insanlara söylemedim moralimi yükseltecek kişileri seçtim

Ilkinde bu haftalarda söylemiştim ama bunda 3 aylık olunca söylemeyi düşünüyorum

Bende hala söylemedim ama tutamam kendimi en geç ctsi ye kadr soylerim herlde. Ztn kayınvalidem de annem de sorup duruyo niye belin ağrıyo noldu hasta oldun mi vs

Laboratuvar farkediyor canım aynı hastaneden vermeye özen göster
Teşekkür ederim canim
Aynen ya bazen yakın arkadaş olsa da böyle davraniyorlar bazilari seçip öyle söylemek lazimmiş en iyisini yapmişin sen canim Onlardan önce bizde takiyoruz zaten direk uzak durmak lazım ben de hep düşünüyorum ya şöyle mi böyle mi rahat olucam desemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…