2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Selam kızlar doktora gidenler, doktor neler dedi ne tip kontroller istedi paylaşabilir mi?

Canım bu süreci yaşayan biliyor işte. Hep bir yürek sıkışması, oldu mu olacak mı diye... İnşallah bebeklerimiz bizi seçmiştir ve sağlıkla dünyaya getiririz onları. Sana da çok tebrikler

Kızlar selam kaç gündür giremiyorum takip edemedim yazlığı kapattım evime döndüm bu sabah. Çok yoruldum. Haftasonu artık kalp atışı görmeye gideyim diyorum.inşallah her şey yolundadır herkes iyidir.

Çok geçmiş olsun canım ya telaslanma sakin ol sakınan göze çöp batar derler ya gerçekten öyle ama kötü bisy olmicak içini ferah tut

Sağol un kızlar hiç ağrısı filan yok zaten sonradan Bi sorun yaşamamak için erkenden müdahale etmek istiyorum. Sakınan göze çöp batıyor buna inanıyorum. İnsan hormonlardan mıdır nedir çok etkileniyor gerçekten herşeyi düşünüyor. Kötü bişey olmayacak buna inanmak istiyorum.

Kızlar 8. Haftada hala kasık ağrısı yaşayan var mı ? Sürekli bi ağrı değil ama ara ara giriyor bazen yatakta sağa sola dönerken ağrıyı hissediyorum
Ben canım ama normal olduğunu söyledi doktorum yarın da kontrole gidicem o zaman detaylı sorular sorcam not edip heyecandan unutuyorum yazmazsam

Kötü hiç bişe olmıcak canım içini ferah tut duam seninle süreci insallah hepimiz sorunsuz geçiririz bebeklerimizi alırız kucağımıza

Kızlar gittim doktora az önce aile hekiminden hemogram biyokimya vs ne gerekiyorsa verdim kan yarın sabaha çıkar dedi insallah kötü bişiler demez

geçmiş olsuuun, bu testleri ilk gittiğinizde istememişler miydi? ben gidince hemen bunlara bakıyorlar zannediyordum

Olmayacak canim hicbirimize kotu bisey olmayacak bebeklerimiz once Allaha sonra bize emanet hersey guzel olacak nolur kötü dusunme morlaini yuksek tut lutfen

Kızlar gittim doktora az önce aile hekiminden hemogram biyokimya vs ne gerekiyorsa verdim kan yarın sabaha çıkar dedi insallah kötü bişiler demez
Ben ozeke gidiyorum hic istemedi bunlari canm yanbi aile hekiminemi ugrasam acaba sdc seker tsh bakti birde 5 haftaligim ama sdc il kbasta gebelik var mi diye bakti betahcg ye bi daha hic bakilmadi :s baktirmak gerekli mi

geçmiş olsuuun, bu testleri ilk gittiğinizde istememişler miydi? ben gidince hemen bunlara bakıyorlar zannediyordum
Canım benim gittiğim doktor kalp atışı duymadan kan testi istemem demişti duyduk geçen hafta şükür gittim verdim bakalım yarın da kontrol gidicem öğleden sonra

Ben ozeke gidiyorum hic istemedi bunlari canm yanbi aile hekiminemi ugrasam acaba sdc seker tsh bakti birde 5 haftaligim ama sdc il kbasta gebelik var mi diye bakti betahcg ye bi daha hic bakilmadi :s baktirmak gerekli mi
Canım ben de özele gidiyorum benim doktorum kalp atışı duymadan test istemem demişti duyunca verdim. Betaya zaten başka bakılmıyor hele kese gördükten sonra hiç bakmıyorlar kiiii

Ben canım ama normal olduğunu söyledi doktorum yarın da kontrole gidicem o zaman detaylı sorular sorcam not edip heyecandan unutuyorum yazmazsam
Ben de heyecandan ne soracağımı unutuyorum çıktıktan sonra o da vardı bu da vardı içimde kalıyor sorular ben de yarın gidicem başka neler sorabiliriz mesela ben de soru düşünüyorum ne sorsam diye

Kızlar tahlil yaptırıp sonuçları çıkan var mı?
Ben yaptırıp aldım sonuçları özelde sadece hemogram, toxo rubella,idrar bir de elisaya bakılmıştı. Devlette dahiliye doktoruna başka bir şey için gitmiştim o doktordan Allah razı olsun kemikteki kalsiyum oranına, folata hatta kanımın ne kadar sürede pıhtılaştığına kadar hiç akla gelmeyecek tahlillere bakmış hamileyim dedim diye ama 7 tüp kanım gitti tabi.. özelde bu testleri yaptırsam 3 bine yakın tutuyormuş devlet de olsa bazı doktorlar çok ilgili..

Ben de heyecandan ne soracağımı unutuyorum çıktıktan sonra o da vardı bu da vardı içimde kalıyor sorular ben de yarın gidicem başka neler sorabiliriz mesela ben de soru düşünüyorum ne sorsam diye
Valla ben şu bulantıyı sorcam kasık ağrısı sonra yürüyüş ve spor yapabilme olayı bi de canım hamburger filan istiyo yiyebilir miyim onu sormak istiyorum bebişkomun nabzı kaç atıyor kaç cm herşey sormak istiyorum Of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…