Kızlar ben de hikayemle artık sizinleyim. 3 yıldır 3 tüp bebek denemesi, bir sürü araştırmalar, badireler derken bizim hikayemiz uzun bir zamana yayılıyor. İlk düşüğümü 2018de ilk tüp bebek denemesi sonrası yaşadım. Bebek gelişemedi, kalp atışı alamadık ve kürtaj oldum. İkinci tüp bebek tutmadı. Çok az yumurta çıkıyordu hep. Son denemede merkezi değiştirdik, Haziran 2020de iki embriyo transfer edildi, tuttu da, ama 5+3de düşük oldu, çok üzüldüm, çok ağladım, ama hayat devam ediyor nasılsa dondurulmuş embiryolarımız var dedim. Sonra Ağustos ayında taşındım, bir sürü ağırlık, koli, temizlik vs. derken adetim gecikmiş farkında bile değilim. Herhalde düşük sonrası adet düzensizliği var dedim. Bir test yapıp doktora öyle gideyim de söktürücü versin dedim. Veeee beta 2100 çıktı. Hamileymişim. Hem de doğal yoldan. İlk kez oldu böyle birşey. Tabi çok sevindik. 6.haftada titreme nöbetlerim oldu, hafif kahverengi akıntılar geldi, hemen doktorumuza koştuk. Sonuçta kalp atışımızı gördük, ama hergün prgogesteron iğne, vajinal tablet, östojen, kortizon kısacası bir dolu ilaç alıyorum, bebeğim tutunsun, sağlıkla gelişsin içerim diyorum. Midem bulantılarım çok fazla, henüz kusma yok, ama bağırsaklarım asıl, sürekli bir hazımsızlık, ishal, çok fenayım. Cuma kontrolümüz var. İnşallah bebişim sağlıklıdır diye dua ediyorum. Hepimizin bebişleri sağlıkla aramıza katılsın inşallah