2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canim bende gecen sene tupbebek denedim iki embriyomda bana tutunamadi ekimdendondurulmusu koyduruyim derken bi baktim ki hamile kalmisim mucize gibi insan inanamiyor senin adina o kdr cok sevindim ki o surecler cok yiipratiyor insani smdide hamile olunca acabalarla suphelerle yasiyor insan ama tadini cikartmaya bak insallah bebegini sagsalim kucagina alacaksin . Cok sevindim gercekten cok mutlu ol bu dönemde sevgiler

Merhaba yeni üye oldum. Allah nasip ederse inşallah bende 2021 Mayıs annesi olacağım.Beni de listeye ekleyebilir misiniz
Hayirli olsun canim insallah bu gruptaki herkes ve butun bu surecte olanlar sagsalim bebislerini kucaklarina alsinlar

Bulantısı ve kusması gece gündüz olan biriyim siyah incir yiyin mucizevi bir meyve çok faydası oluyor anında kesiyor bulantıyı araştırın görün

Nsısl gidiyor kızlar belirtileri yoğunlaşan var mı bende çok şükür bir bulantı vs yok umarım olmaz yoksa çok halsiz bırakıyor

Bizim gunlerimiz ayniymis ben dun biraz kotu olmustum, elimi kaldiricak bile halim yoktu. Hafif bir bulantim da vardi, surekli uyuyup uyandim. Baktim gecicek gibi degil uyudukca daha kotu oluyorum, balkonda oturdum uzun bir sure o zaman iyi gelmisti temiz hava

Kızlar günaydın, dün geceden beri karnımda bi basınç hissi var, ağrı değil ama bastırınca basınç hissi, bu normal mi sizce?

Kizlar iki üç günde bir hafif kahve leke oluyor çok azıcık normalmi ki

Sağol allah razı olsun Evet canım eşimin annesi(kayınvalidem) ikiz kardeş birde benim teyzemin var ikiz çocuğu istiyorsan allah sanada nasip etsin müthiş bi heyecan yaa
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, ne güzel ikizler benim de ailem de ikizler var, ben de hep çocukluğumdan beri ikizlerim olacak gibi hissederdim ama olmadı

İyisin dimi simdiii bebiş nasıl iyi mi herşey yolunda mi valla ben de seni özledim
Çok şükür canım iyiyim pazartesi kan verdim tahliller için bugün onları almaya gidicem bir de en son kalp atışını duymuştuk biliyorsun dr iki hafta sonrasına çağırmıştı beni ilk 12 hafta biraz sık görüşüyorum annelerle demişti umarım her şey yolundadır kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…