2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ilkinde bu haftalarda söylemiştim ama bunda 3 aylık olunca söylemeyi düşünüyorum
İkinci olsa benim cinsiyeti öğrenene kadar söylemem sanırım Benim ilk gebeliğim, torun bekliyorlar sanırım ama çok küçük geliyor söylemek için yaa ne bileyim.

Ya
İkinci olsa benim cinsiyeti öğrenene kadar söylemem sanırım Benim ilk gebeliğim, torun bekliyorlar sanırım ama çok küçük geliyor söylemek için yaa ne bileyim.
Ya bizimkilerde bekliyordu ben zaten hamile olduğumu annemlerin yanına. Gittiğimde öğrenmiştim doğal olarak bir silsile şeklinde yayıldı

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, ne güzel ikizler benim de ailem de ikizler var, ben de hep çocukluğumdan beri ikizlerim olacak gibi hissederdim ama olmadı
Amin inşallah hepimize nasip eder sağlıkla kucağımıza almayı
bana da pek mümkün gelmezdi ama oldu neyse ki eşimin istediği gibi dördüz olmadı benim hayalim tuttu gerçi adamın hala umudu var

Ben keseyi gördükten sonra söyledim annemlere ve kvme.
annem zaten rüyasında görmüş, hissediyormuş, daha fazla söylemeseydim kendimi suçlu hissedecektim

Merhaba arkadaşlar normalde geçen hafta keseyi görmüştük iki hafta sonra gel kalp atışı için demişti. İdrarda yanma olunca bugün gittim doktora, kalp atışını karından duyamadık ama vajinal duyduk çok şükür İdrar kültürü verdim aynı zamanda bakalım sonuçları cuma günü alıcam. Bir sonraki randevuya ayın 15 inden sonra gel dedi

Kızlar bana nazar değiyor galiba sinirden ağlayacağım düşük tehlikem var zaten eve kapandım kaldım ilaçlar beni sersem yaptı dün ceviz yiyim biraz dedim dişim kırıldı napcam ben çok korkuyorum eşim bugün diş doktorumuzu arayıp soracak ama büyük ihtimalle hamile oldugum iicn hiç bişey yapmayacak ya dişim enfeksiyon kaparsa ya da ne bileyim daha kötü bişey.. Nolur dua istiyorum kızlar nazar mı var üstümde anlamadım gitti

Canim cok cok hayirli olsun eminim harika bir duygudur idrarin yandiginda gitmen cok iyi olmus erkenden mudahele edilir corapsiz gezme su aralar :)

Canım sen kendi doktorunu ara önce o seni yönlendirir diş Hekimi değilde önce kendi doktoruna söyle dişim kırıldı napmalıyım diye ben de hamile olduğumu öğrenmeden diş yaptırmıştım hatta iğne vurulmuştu sonra doktorumu aradım tekrar gitmem gerekiyordu sıkıntı yok gidebilirsin demişti

3 aydan sonra söyleyelim demiştik ama bu süreçte mutluluğu paylaşmak istiyor insan. O yüzden cuma kalp atışı ve kan tahlili için doktora gittikten sonra söyleme kararı aldık. Allah korusun olacak olan 5 ayda da hatta 8 ayda da olabiliyor. İyi günde de kötü günde de insan sevdikleriyle olmak istiyor. O yüzden söyleyeceğiz artık

Ah canim yaa hakikaten nazar cekmissin sana burdan nazar duasi yolluyorum cnm sifa olsun lutfen aglama bak herseyin bi cozunu var stres olma disin cik kotu durumdami peki suan az bisey kirildiysa dayanabilirmisin o sekilde muhakkak doktorlarin en dogru tedaviyi yapacaktir boyle seyler hepimizin basinangelebilir uzme kendini arkadasim dualarin seninle olsun

Çok geçmiş olsun canım ya telaslanma sakin ol sakınan göze çöp batar derler ya gerçekten öyle ama kötü bisy olmicak içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…