- 28 Ağustos 2020
- 9.002
- 41.412
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #4.761
Kız kapatıp yeni hesap açmana gerek yok yöneticilere söylesen açarlar geribiraz moralim bozuktu uzaklaşayım dedim yine geldim size
İkinci olsa benim cinsiyeti öğrenene kadar söylemem sanırımIlkinde bu haftalarda söylemiştim ama bunda 3 aylık olunca söylemeyi düşünüyorum
Ya bizimkilerde bekliyordu ben zaten hamile olduğumu annemlerin yanına. Gittiğimde öğrenmiştim doğal olarak bir silsile şeklinde yayıldıİkinci olsa benim cinsiyeti öğrenene kadar söylemem sanırımBenim ilk gebeliğim, torun bekliyorlar sanırım ama çok küçük geliyor söylemek için yaa ne bileyim.
Amin inşallah hepimize nasip eder sağlıkla kucağımıza almayıAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, ne güzel ikizlerbenim de ailem de ikizler var, ben de hep çocukluğumdan beri ikizlerim olacak gibi hissederdim ama olmadı
Ben keseyi gördükten sonra söyledim annemlere ve kvme.Selam kızlar nasılsınız? Her yer her şey kokuyor bana yaa kokularla başım dertte.
Kızlar siz anne babalarınıza söylediniz mi ya? Ben şu da olsun söyleriz, şunu da görelim söyleriz diyorum her seferinde ama bir türlü söyleyemedim.
Aile hekimi idrar testi alıyormuKızlar gittim doktora az önce aile hekiminden hemogram biyokimya vs ne gerekiyorsa verdim kan yarın sabaha çıkar dedi insallah kötü bişiler demez
Alıyor hatta Gebeliğini bildiriyorsun her ay rutin tahlile çağırıyorlar burdaAile hekimi idrar testi alıyormu
Kalp atışı için miYarın dr randevum var ama sanki saatler geçmiyoooorrrrr
Kızlaaaar, bu soruma cevabı olan var mı?Kızlar günaydın, dün geceden beri karnımda bi basınç hissi var, ağrı değil ama bastırınca basınç hissi, bu normal mi sizce?
Evet canım geçen hafta cok hafif duymuştuk daha yeni başlamış haftaya şiddetlenir demişti dr onun için gidicez bakalımKalp atışı için mi
Canim cok cok hayirli olsun eminim harika bir duygudur idrarin yandiginda gitmen cok iyi olmus erkenden mudahele edilir corapsiz gezme su aralar :)Merhaba arkadaşlar normalde geçen hafta keseyi görmüştük iki hafta sonra gel kalp atışı için demişti. İdrarda yanma olunca bugün gittim doktora, kalp atışını karından duyamadık ama vajinal duyduk çok şükürİdrar kültürü verdim aynı zamanda bakalım sonuçları cuma günü alıcam. Bir sonraki randevuya ayın 15 inden sonra gel dedi
Yarın öğleden sonra ben de gidicemmmmYarın dr randevum var ama sanki saatler geçmiyoooorrrrr
Canım sen kendi doktorunu ara önce o seni yönlendirir diş Hekimi değilde önce kendi doktoruna söyle dişim kırıldı napmalıyım diye ben de hamile olduğumu öğrenmeden diş yaptırmıştım hatta iğne vurulmuştu sonra doktorumu aradım tekrar gitmem gerekiyordu sıkıntı yok gidebilirsin demiştiKızlar bana nazar değiyor galiba sinirden ağlayacağım düşük tehlikem var zaten eve kapandım kaldım ilaçlar beni sersem yaptı dün ceviz yiyim biraz dedim dişim kırıldı napcam ben çok korkuyorum eşim bugün diş doktorumuzu arayıp soracak ama büyük ihtimalle hamile oldugum iicn hiç bişey yapmayacak ya dişim enfeksiyon kaparsa ya da ne bileyim daha kötü bişey.. Nolur dua istiyorum kızlar nazar mı var üstümde anlamadım gitti
3 aydan sonra söyleyelim demiştik ama bu süreçte mutluluğu paylaşmak istiyor insan. O yüzden cuma kalp atışı ve kan tahlili için doktora gittikten sonra söyleme kararı aldık. Allah korusun olacak olan 5 ayda da hatta 8 ayda da olabiliyor. İyi günde de kötü günde de insan sevdikleriyle olmak istiyor. O yüzden söyleyeceğiz artıkSelam kızlar nasılsınız? Her yer her şey kokuyor bana yaa kokularla başım dertte.
Kızlar siz anne babalarınıza söylediniz mi ya? Ben şu da olsun söyleriz, şunu da görelim söyleriz diyorum her seferinde ama bir türlü söyleyemedim.
Ah canim yaa hakikaten nazar cekmissin sana burdan nazar duasi yolluyorum cnm sifa olsun lutfen aglama bak herseyin bi cozunu var stres olma disin cik kotu durumdami peki suan az bisey kirildiysa dayanabilirmisin o sekilde muhakkak doktorlarin en dogru tedaviyi yapacaktir boyle seyler hepimizin basinangelebilir uzme kendini arkadasim dualarin seninle olsunKızlar bana nazar değiyor galiba sinirden ağlayacağım düşük tehlikem var zaten eve kapandım kaldım ilaçlar beni sersem yaptı dün ceviz yiyim biraz dedim dişim kırıldı napcam ben çok korkuyorum eşim bugün diş doktorumuzu arayıp soracak ama büyük ihtimalle hamile oldugum iicn hiç bişey yapmayacak ya dişim enfeksiyon kaparsa ya da ne bileyim daha kötü bişey.. Nolur dua istiyorum kızlar nazar mı var üstümde anlamadım gitti
Çok geçmiş olsun canım ya telaslanma sakin ol sakınan göze çöp batar derler ya gerçekten öyle ama kötü bisy olmicak içini ferah tutKızlar bana nazar değiyor galiba sinirden ağlayacağım düşük tehlikem var zaten eve kapandım kaldım ilaçlar beni sersem yaptı dün ceviz yiyim biraz dedim dişim kırıldı napcam ben çok korkuyorum eşim bugün diş doktorumuzu arayıp soracak ama büyük ihtimalle hamile oldugum iicn hiç bişey yapmayacak ya dişim enfeksiyon kaparsa ya da ne bileyim daha kötü bişey.. Nolur dua istiyorum kızlar nazar mı var üstümde anlamadım gitti
Neyi sakıncalıymıs sesını dinlemenin anlamadımevet canım vajınaldan duyduk.aslında sesını dınletmedım 10.haftadan once dınlemek sakıncalıymıs ,sadece nasıl kalıbının attgını ızledık pıp pıt .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?