- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #4.801
Çok geçmiş olsun içini ferah tut her şey güzel olacak şu günleri atlatırsan gerisi rahat geçer inşallahKızlar bana nazar değiyor galiba sinirden ağlayacağım düşük tehlikem var zaten eve kapandım kaldım ilaçlar beni sersem yaptı dün ceviz yiyim biraz dedim dişim kırıldı napcam ben çok korkuyorum eşim bugün diş doktorumuzu arayıp soracak ama büyük ihtimalle hamile oldugum iicn hiç bişey yapmayacak ya dişim enfeksiyon kaparsa ya da ne bileyim daha kötü bişey.. Nolur dua istiyorum kızlar nazar mı var üstümde anlamadım gitti
Bizim burda devletteki kadın doğum doktorları be bi kaç poliklinik hasta almıyo pandemiden dolayı burda çok çekiniyorum doktor konusunda buldum bi doktor ama yine de memleketimde olsam kendi doktoruma giderdim. Çok önemli doktor ciddenBen yaptırıp aldım sonuçları özelde sadece hemogram, toxo rubella,idrar bir de elisaya bakılmıştı. Devlette dahiliye doktoruna başka bir şey için gitmiştim o doktordan Allah razı olsun kemikteki kalsiyum oranına, folata hatta kanımın ne kadar sürede pıhtılaştığına kadar hiç akla gelmeyecek tahlillere bakmış hamileyim dedim diye ama 7 tüp kanım gitti tabi.. özelde bu testleri yaptırsam 3 bine yakın tutuyormuş devlet de olsa bazı doktorlar çok ilgili..
Canım. Görümcem değil de 10 yıllık kardeşim bildiğim arkadaşım yaptı bana böyle onun bebeği olmuyordu çok dualar ettim beraber doktorlara gittik her neyse. Ben Hamile olduğumu öğrendim ilk bunu aradım sevindi gibi oldu yanına gittim kahve filan içiyoruz hafifte bulantım oluyor bişe yiyemiyoedum Of be sende iyiki bi hamilesin şu haline bak vs dedi bi moralim bozuldu anlatamam ve bunun gibi bi sürü şey. Şuan kendisiyle konuşmuyorum dostluğumu bitirdim ama görümcenle her zaman yüz yüze bakıyosun o yüzden takma söylediklerini büyüklük sende kalsınKızlar sizde de psikopat görümceler var mı ? 2 kez kürtaj olmuş o nedenle söyleyemedim hamile olduğumu üzülür falan belki diye kaynanama dedim sen söyle belki yanlış anlar beni. Söyledi yanımda surat astı bi afra bi tafra. Gördüğü yerde benim de bulantım vardı ama bebeğimin kalbi atmadı diyor. Yiyemiyorum bir şey iyice acıkmadan diyorum benim de öyleydi ama ben senin yerinde olsam bebek 6-7 aylık olana kadar hamileyim diye sevinmem kaybedebilirsin diyor. Sinirim bozuldu gece uyku uyuyamadım sürekli olumsuz şeyler diyor. Bir şey desem 100 kat falan alıngan. Sürekli tedirginim doktora gitsem kalp atışını duymazsam diyorum. Bu dönemde kaygım zaten artmışken bir de bu ruh hastasıyla uğraşıyorum. İçimi dökmezsem patlayacaktım artık.
Aa o zaman icim rahat olsun belki keseyi gordugu icin istemedi cnm biz daha kalp atisi duymadik ay sonu gibi gidicez belki o zmn vericektir banada istanbuldamisin hangi hastaneyi tercih ettin cnmCanım ben de özele gidiyorum benim doktorum kalp atışı duymadan test istemem demişti duyunca verdim. Betaya zaten başka bakılmıyor hele kese gördükten sonra hiç bakmıyorlar kiiii
Canım ben Mersin’de doktora gitmiştim o zaman medikale gidiyodum ama görev yerimiz Tatvan burda da imkanlar kısıtlı tek bi özel hastane var oraya gidiyorumAa o zaman icim rahat olsun belki keseyi gordugu icin istemedi cnm biz daha kalp atisi duymadik ay sonu gibi gidicez belki o zmn vericektir banada istanbuldamisin hangi hastaneyi tercih ettin cnm
Canım maalesef geçmiyor ben de hep öyleyim arada daha çok artıyor ben yoğurt yemiştim bi kaç kaşık iyiydi ve de bi arkadaşımız söylemişti burda siyah incir diye dene benceBöyle hafif mide bulantısı yaşıyorum ama aşırı değil istifra etmiyorum ama yemek düşününce midem bulanıyor doymak için yiyorum. Ne yapsam iyi gelir
Ben de takmamaya çalışıyorum ama sürekli böyle. Sürekli bebek kaybetmeyle ilgili şeyler kürtajla ilgili şeyler söylüyor. Sizi çok iyi anlıyorum. Takmamaya çalışsam da içime oturuyor. Bi yandan da kafama yer ediyor sürekli acaba bebeği kaybedecek miyim diyorum. Rüyalarıma falan giriyor artık.Canım. Görümcem değil de 10 yıllık kardeşim bildiğim arkadaşım yaptı bana böyle onun bebeği olmuyordu çok dualar ettim beraber doktorlara gittik her neyse. Ben Hamile olduğumu öğrendim ilk bunu aradım sevindi gibi oldu yanına gittim kahve filan içiyoruz hafifte bulantım oluyor bişe yiyemiyoedum Of be sende iyiki bi hamilesin şu haline bak vs dedi bi moralim bozuldu anlatamam ve bunun gibi bi sürü şey. Şuan kendisiyle konuşmuyorum dostluğumu bitirdim ama görümcenle her zaman yüz yüze bakıyosun o yüzden takma söylediklerini büyüklük sende kalsın
Hadi ya benim de iki gündür başladıCanım maalesef geçmiyor ben de hep öyleyim arada daha çok artıyor ben yoğurt yemiştim bi kaç kaşık iyiydi ve de bi arkadaşımız söylemişti burda siyah incir diye dene bence
Canım mümkün olduğunca az görüş konuş ararsa da sonuçta hamilesin uyuyordum de geri dönüşlerini de eşin yanındayken yap hem öyle çok konuşma fırsatı olmaz bu ara çok uyuyorum vs de geçiştir iyi düşün kimse senden daha önemli değil sonuçta boşver bebişine eşine ailene odaklan kimsenin keyfini kaçırmasına izin verme baktın canını sıkan mu oluyor yallah sen sağdan de geçBen de takmamaya çalışıyorum ama sürekli böyle. Sürekli bebek kaybetmeyle ilgili şeyler kürtajla ilgili şeyler söylüyor. Sizi çok iyi anlıyorum. Takmamaya çalışsam da içime oturuyor. Bi yandan da kafama yer ediyor sürekli acaba bebeği kaybedecek miyim diyorum. Rüyalarıma falan giriyor artık.
Meyvesi canım sanırım bana naneli şeker de iyi gelmişti bu aradaHadi ya benim de iki gündür başladıLimonlu soda içtim pek fayda etmedi de siyah incir derken kuru incir mi yoksa meyvesi mi
Hasta almama durumu çok kötüymüş. Herkesin özele imkanı olmayabilir onlar ne yapacak peki ? Ben de devlette kadın doğuma hiç almadım randevu çünkü çok ileri tarihe veriyor zaten özeldeki doktorumdan da çok memnunum. Dahiliyeye de kaşıntı için gitmiştim gelmişken her şeyine bakalım dedi bu kadarını ben de beklemiyordum kadın doğum doktorunun isteyebileceği hatta istemeyeceği her tahlili istemiş. hatta özelde doktorunun istediği tahlilleri burda ücretsiz yaptırmak istersen kadın doğuma zor sıra bulursun bana gel ben aynı tahlilleri isterim dedi.Bizim burda devletteki kadın doğum doktorları be bi kaç poliklinik hasta almıyo pandemiden dolayı burda çok çekiniyorum doktor konusunda buldum bi doktor ama yine de memleketimde olsam kendi doktoruma giderdim. Çok önemli doktor cidden
Kahkaha attım çok yaşayınCanım mümkün olduğunca az görüş konuş ararsa da sonuçta hamilesin uyuyordum de geri dönüşlerini de eşin yanındayken yap hem öyle çok konuşma fırsatı olmaz bu ara çok uyuyorum vs de geçiştir iyi düşün kimse senden daha önemli değil sonuçta boşver bebişine eşine ailene odaklan kimsenin keyfini kaçırmasına izin verme baktın canını sıkan mu oluyor yallah sen sağdan de geç
Tamam canım teşekkür ederim deniycemMeyvesi canım sanırım bana naneli şeker de iyi gelmişti bu arada
Canım bu dönemde stres yapma dün ben de eşimle ailesi yüzünden tartıştım ben kolay kolay ağlayabilen birisi değilim ama oturdum hüngür hüngür ağladım sonra bebeğim için güzel olumlu şeyler düşünmeye çalıştım beni bir kez bile aramadılar nasılsın nasıl oldun diye ama Allah büyük elbet konuşacağım zaman gelecekKahkaha attım çok yaşayıngüzel fikirmiş uygulayacağım ararsa açmamak en iyisi. Teşekkür ederim
Hadi ya çok iyiymiş cidden valla keşke öyle olsa her doktor ama maalesef işte. Aynen bi de özel fiyatları ucmus durumda insanlar mecbur gidicek bildiğin faydalanıyorlar krizi fırsata çevirmiş buradaki hastane öyle diyeyim yaniHasta almama durumu çok kötüymüş. Herkesin özele imkanı olmayabilir onlar ne yapacak peki ? Ben de devlette kadın doğuma hiç almadım randevu çünkü çok ileri tarihe veriyor zaten özeldeki doktorumdan da çok memnunum. Dahiliyeye de kaşıntı için gitmiştim gelmişken her şeyine bakalım dedi bu kadarını ben de beklemiyordum kadın doğum doktorunun isteyebileceği hatta istemeyeceği her tahlili istemiş. hatta özelde doktorunun istediği tahlilleri burda ücretsiz yaptırmak istersen kadın doğuma zor sıra bulursun bana gel ben aynı tahlilleri isterim dedi.
Aynen canım uzak dur modunu düşüren insanlardanKahkaha attım çok yaşayıngüzel fikirmiş uygulayacağım ararsa açmamak en iyisi. Teşekkür ederim
Sen de hiiiç canını sıkma canım içinde bir can taşıyorsun hassas olman çok normal insanların seni anlaması gerek bu dönemdeCanım bu dönemde stres yapma dün ben de eşimle ailesi yüzünden tartıştım ben kolay kolay ağlayabilen birisi değilim ama oturdum hüngür hüngür ağladım sonra bebeğim için güzel olumlu şeyler düşünmeye çalıştım beni bir kez bile aramadılar nasılsın nasıl oldun diye ama Allah büyük elbet konuşacağım zaman gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?