2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sen de hiiiç canını sıkma canım içinde bir can taşıyorsun hassas olman çok normal insanların seni anlaması gerek bu dönemde
Yok kuzum canımı sıkmıyorum zaten sorun arayıp aramamaları da değil eşimin onlardan bağımsız karar alamaması ona sıkıldım geçti sonra

Ben de dua ediyorum Allah akıl Hidayet versin diye yine kötü dileklerde bulunmamaya çalışıyorum da bi yere kadar biz de insanız. Elimden geldiğince olumlu düşünüp sizlerle sohbet ederek güç topluyorum.

Ay canııım Allah sabır versin sana. Bir şey de denmiyor kadın belli ki çok takmış kafasına bebek meselesini. Az görüş bence sinirlerini boş yere bozma ve tadını çıkar hamileliğinin

İkinci olsa benim cinsiyeti öğrenene kadar söylemem sanırım Benim ilk gebeliğim, torun bekliyorlar sanırım ama çok küçük geliyor söylemek için yaa ne bileyim.
mesajı yazdıktan sonra, cinsiyeti de öğrenip söyleyeyim demiştim ben de Bizim iki tarafta da torun bol maşallah, Hamile olan birini duydukları zaman ne gerek vardı 1 Çocuk, 2 Çocuk yetmiyor muydu, derler

Selam hanimlar bugün ilk doktor randevum vardı keseyi gördük çok şükür folik asit başlayacağım ama açmi tokmu alınması gerekiyor sormayı unuttum kiziminda ilk okul günüydü ikisinin heyecaniyla tansiyonum bile çıkmış durumdaydı eşim işten gelince kızıma birlikte söyleyeceğiz tepkisini çok merak ediyorum kardeşi olsun çok istiyordu her seferinde dile getiriyordu ama bizi ikna edememişti yavrum bir kardeşi olmayacağına ikna olmuştu sırf onun için ikinci çocuğa karar verdik yoksa 36 yaşından sonra bana çok zor geliyor rahata alismisken tekrar sıfırdan başlamak

Ay lutfen oyle seyler dusunme ya o da belki kotu bir insan degildir ama bazilari kendi mutlu olamayinca baskalarininda mutlu olamamasiyla avunur simdi sen hamile kalinca kiskanclik yapmis kurmuş belli ki bir sure arani ac gorusmemeye calis ztn corona var yani kendini korumam lazim de gorusme veya bahaneler uydur gece uykun falanda kacmasin kuzum bi nazar duasi et yat hic tinlama sinir bozucu bi durum ama bu durum boyke hassas bi donemde bebeginede sanada zarar vermemeli

Aç tok farketmiyor diye biliyorum ben gebe kalmadan 1,5 ay öncesinden falan başlamıştım. Her gece içiyorum

Allah razı olsun hatim başladım. Sizlere de dua ediyorum herkes sağlıcakla bebeğini kucağına alsın diye. İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim.

Cidden pes ya.. Hiç kafana takma duymamazlıktan gle benimde görümcelerim düşmanıma vermesin.. Şuan pervaneler peşimde ama kocam para saçıyor diye. Hiç takmıyorum hemen çok halsizim diyorum uyuyorum midem rahatsız diyorum hep kaçıyorum yanlarından.

Aç tok farketmiyor diye biliyorum ben gebe kalmadan 1,5 ay öncesinden falan başlamıştım. Her gece içiyorum
Teşekkürler bende kizimda kullanmistim aradan 6 yıl geçti hiç hatırlamıyorum ne zaman kullandigimi doktorada sormayı unutmuşum prespektüstede birşey yazmayınca illa bilgisi olan birisi vardır diye sormak istedim kızımda da tam aynı günde 5+3'te başlamıştım folik asit kullanmaya bu seferde denk geldi yine aynı zamanda ilk doktor kontrolume gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…