- 6 Eylül 2014
- 629
- 1.048
- 133
- 41
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #4.841
Valla ben şu bulantıyı sorcam kasık ağrısı sonra yürüyüş ve spor yapabilme olayı bi de canım hamburger filan istiyo yiyebilir miyim onu sormak istiyorumbebişkomun nabzı kaç atıyor kaç cm herşey sormak istiyorum Of
EkledimListeye benide ekleyebilir misiniz
SAT:17.08.2020
BDT:24.5.2021
İkinci çocuk
BK:54
şimdi baktım da bilgilerinizi vermemişsiniz. bebeğin doğum tarihini yazmışsınız sadece.KirazHanim adımı daha göremiyorum ilk başta ?
Canım ben de hamilelik yogasını çok yapmak istiyorum pilatesle beraber yoga nefes için çok önemli hele ki gebelikte kesinlikle yapmak istiyorum bi aksilik olmazsa aynen bende anca yürüyüş yapıyorum gölün kenarına atıyorum kendimi çok rahatlatıyor ama spor istiyorum yaaaBende spor olayini merak ediyorumgebeligi ogrendigimden beri sadece yuruyus yapiyorum onu da bu ara birazcik aksattim tembellik yapiyorum pandemiden dolayi da sitenin spor salonunu filan kullanamiyorum yuzemiyorum aslinda yuzmek cok faydali olurdu baska bir zamanda hamile olsaydik evde pilates gibi video esliginde bir seyler yapsam yanlis hareket yaparim diye korkuyorum bende sorucam bu konuyu, bence 3 aydan sonra kesin yapmaliyiz normal dogum icin ama suan erken olabilir belki
Canım ben de hamilelik yogasını çok yapmak istiyorum pilatesle beraber yoga nefes için çok önemli hele ki gebelikte kesinlikle yapmak istiyorum bi aksilik olmazsa aynen bende anca yürüyüş yapıyorum gölün kenarına atıyorum kendimi çok rahatlatıyor ama spor istiyorum yaaa
Yani canım kendini onun yerine koymaya çalış 2 kere bebeğini kaybetmiş çok zor bir durum inan yaşamayan bilemez. Sana olumsuz şeyler söylemesi hoş değil tabiki ama bence onun yanında hamileliğinden bahsetmesen iyi edersin. Bende daha önce 2 kere bebeğimi kaybetmiştim ve annem birinin hamile kaldığını bana söylediğinde çok üzülüyordum hatta bikeresinde anneme çıkıştım ee yeter kim hamile kalmış banane söyleme bana diye. Yani inan görümcenin yaşadığı hiç kolay bişey değil inşallah en kısa sürede o da sağlıklı bir hamilelik geçirir.Kızlar sizde de psikopat görümceler var mı ? 2 kez kürtaj olmuş o nedenle söyleyemedim hamile olduğumu üzülür falan belki diye kaynanama dedim sen söyle belki yanlış anlar beni. Söyledi yanımda surat astı bi afra bi tafra. Gördüğü yerde benim de bulantım vardı ama bebeğimin kalbi atmadı diyor. Yiyemiyorum bir şey iyice acıkmadan diyorum benim de öyleydi ama ben senin yerinde olsam bebek 6-7 aylık olana kadar hamileyim diye sevinmem kaybedebilirsin diyor. Sinirim bozuldu gece uyku uyuyamadım sürekli olumsuz şeyler diyor. Bir şey desem 100 kat falan alıngan. Sürekli tedirginim doktora gitsem kalp atışını duymazsam diyorum. Bu dönemde kaygım zaten artmışken bir de bu ruh hastasıyla uğraşıyorum. İçimi dökmezsem patlayacaktım artık.
Yarın ben sorcam canım başka ne sorsam ki yaEveet bencede, bakalim doktordan da onay alalim da bir sey filan olmasin
Hayır henüz gitmedim gitmeye de korkuyorum ama nasıl olacqk bakalım siz gittiniz miMeraba benim de sat 20 Ağustossiz doktora gittiniz mi
Valla benim de sadece adet döneminde ve yumurtlama döneminde tek tük çıkan sivilcelerim şimdi patlak verdi geçiyor gibi oluyor tekrar çıkıyorkizlar cildiniz ne durumda?
benim genelde adet doneminde hormonlar oynayinca tek tuk cikardi, simdi yuzumde masallah 2 uc tane iddiali sivilce cikti soktayim.
hamile olunca cilt guzellesir gibi kalmis aklimda
Valla benim de sadece adet döneminde ve yumurtlama döneminde tek tük çıkan sivilcelerim şimdi patlak verdi geçiyor gibi oluyor tekrar çıkıyor
Haha evet oynamamak için zor tutuyorum kendimievet cikiyor, sonuyor gibiyken bi bakiyorum ertesi sabah a aaaah bi tane daha
Zaten soğuk memleketteyim hava buz gibi ama cildim de karma hiç bu kadar kurumamıştı çok kuru gergin oluyo krem sürmezsem sivilce de geçen haftalarda cıkmıstı geçti şimdi de kurulukkizlar cildiniz ne durumda?
benim genelde adet doneminde hormonlar oynayinca tek tuk cikardi, simdi yuzumde masallah 2 uc tane iddiali sivilce cikti soktayim.
hamile olunca cilt guzellesir gibi kalmis aklimda
Tabi ki eğer o hamile olsa ben çok sevinirdim benim üzüldüğüm nokta beni her gördüğü an demoralize etmesi. Nasılsın nasıl geçiyor diyor biraz bulantım var diyorum. Çok şey yapma benim de bulantım vardı ama bebeğimin kalbi atmadı kürtaj oldum diyor. Yani sizin de başınızdan geçmiş ama eminim her fırsatta moral bozmak istemezsiniz. Kötülemek için değil de biraz iç dökmek için yazmıştım.Yani canım kendini onun yerine koymaya çalış 2 kere bebeğini kaybetmiş çok zor bir durum inan yaşamayan bilemez. Sana olumsuz şeyler söylemesi hoş değil tabiki ama bence onun yanında hamileliğinden bahsetmesen iyi edersin. Bende daha önce 2 kere bebeğimi kaybetmiştim ve annem birinin hamile kaldığını bana söylediğinde çok üzülüyordum hatta bikeresinde anneme çıkıştım ee yeter kim hamile kalmış banane söyleme bana diye. Yani inan görümcenin yaşadığı hiç kolay bişey değil inşallah en kısa sürede o da sağlıklı bir hamilelik geçirir.
iyi düşün iyi olsun canım ins bi sıkıntı olmaz ona gore tedaviye bakarlarKızlar bana nazar değiyor galiba sinirden ağlayacağım düşük tehlikem var zaten eve kapandım kaldım ilaçlar beni sersem yaptı dün ceviz yiyim biraz dedim dişim kırıldı napcam ben çok korkuyorum eşim bugün diş doktorumuzu arayıp soracak ama büyük ihtimalle hamile oldugum iicn hiç bişey yapmayacak ya dişim enfeksiyon kaparsa ya da ne bileyim daha kötü bişey.. Nolur dua istiyorum kızlar nazar mı var üstümde anlamadım gitti
Bende gitmedim ctsi gidicemHayır henüz gitmedim gitmeye de korkuyorum ama nasıl olacqk bakalım siz gittiniz mi
Zaten soğuk memleketteyim hava buz gibi ama cildim de karma hiç bu kadar kurumamıştı çok kuru gergin oluyo krem sürmezsem sivilce de geçen haftalarda cıkmıstı geçti şimdi de kuruluk
Aynen benimde kendimden geçtim şimdidenevet, ben de ihmal ettim aslinda kuruyor vs. hic aklima bile gelmiyor normal rutinlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?