2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar kıyafetleriniz ne durumda ben Bugün kan vermeye giderken pantolonumu giydim oldu gayet ama sanki beni sıktı gibi hissettim belki de psikolojik

Tabi her gördüğünde sana bunları söylemesi hiç hoş değil bence size bir daha böyle söylerse nasıl hitap ediyorsunuz bilmiyorum ama abla/kardeşim bana böyle söyleme zaten hassas bir dönemdeyim etkileniyorum de yada en iyisi görüşmeni en aza indir. Benim eltim de ben 2 kez bebeklerimi kaybettikten sonra hamile kalıp bize yatıya geldiklerinde(başka şehirde yaşıyoruz biz)ensem alerji oldu diyip doktora gitmiş gebelik testi yaptırıp 20 çıkan sonucuyla “müjdeli haberi” vermişti. Tabi ben çok üzülmüştüm ama belli etmedim . Biz 10 yıllık evliyiz onlar 1 yıllık evliydi hamileliği boyunca 2 kere görüştüm sadece ve ona hiç kötü şeylerden bahsetmemiştim. Bende görümcenle aynı duyguları yaşamış biri olarak nasıl hissetmiş olabileceğini yazmak istedim sadece ama yaptığı doğru bişey değil kesinlikle

Hahah bazıları da çok görmemiş oluyor cidden, testi fln eve gidince yap misafir olduğun evde ne test yapıp yeni döllenme olan gebeliği paylaşıyorsunuz, bence de görümce kötü niyetli ama bazı kadınlarda oley hamileyim de insanların gözüne sokuyor ilk 3 aydan önce söylenmesi bana garip geliyor zaten

Kızlar kıyafetleriniz ne durumda ben Bugün kan vermeye giderken pantolonumu giydim oldu gayet ama sanki beni sıktı gibi hissettim belki de psikolojik
Bedenimde ya da kilomda henüz bir değişiklik olmadı.

ay suyun tadı sizin de midenizi bulandırıyor mu?

Benimde arkadaşım kimyasal gebelik yaşamiş onu anlatio duruyor değerler yüksek olunca da olur diyor en iyisi moral bozabilecek insanlar ile konuşmamak ya da aldırış etmemek kötü yü şeyler yaşamış olabilir ama tedirgin birisine zaten böyle söylemek yerine moral vermeyi daha doğru buluyorum kendi adıma :)

Siİnde konulurken nefesiniz kesiliyor gibi oluyor muydu acaba başlarda sat 23 Ağustos olanlar gitti mi doktora :):)

Kızlar doktor mide bulantım için bir vitamin verdi. Sabah bi tane aldım bayağı iyi geldi. Zencefilli bişey. B12 falan da var içinde. İlaç değildir takviye edicidir yazıyor üzerinde

beslenme ve ozellikle yapmaman gereken seyleri de sorabilirsiiin

ben de seyi merak ediyorum, aile saglik ocaginda hekim hangi degerlere bakiyor?

Bana gittigim doktor rezene, yesil cay, maydanoz kesinlikle tuketme dedi. Ihlamuru bile gozunle toplandigini gormeden icme dedi tamamen icine baska bir sey karistirilmadigina emin ol dedi. Onun disinda pek bir sey dememisti ama bu cuma sorcam yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…