- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #4.881
Bana gittigim doktor rezene, yesil cay, maydanoz kesinlikle tuketme dedi. Ihlamuru bile gozunle toplandigini gormeden icme dedi tamamen icine baska bir sey karistirilmadigina emin ol dedi. Onun disinda pek bir sey dememisti ama bu cuma sorcam yine
cay isi cok kafami karistiriyor benim
kis da geliyor simdi, sicak icecek bir seyler lazim
Ben ilk zamanlar siyah cayda icmiyordum, kahvaltida ya sut ya meyve suyu iciyordum ama artik cay iciyorum yabogazlarim agriyodu birazcik cok iyi geldi bi de ozlemisim cayi ilk zamanlar aman gune sutle basliyim, aman 3 litre su iciyim, aman her gun yogurt yemeliyim gibi bir saglikli beslenme hevesi vardi ama sanirim bitti artik akisina biraktim hayatimda hic sigara kullanmadim, hamileligi ogrendigimden beri hic ilac icmedim yeterli bence
Canım aile hekimi sadece Torch paneline bakmıyor ona da baktırmak çok önemliymiş kuzenim doktor Bugün konuştuk yanında kadın doğum uzmanı arkadaşı vardı torchu yaptır mutlaka dedi sebebi de sende akut bi enfeksiyon varsa çocuğa geçmesin diye yapılıyormuş Allah korusun çocukta beyin hasarı filan oluşturabilecek enfeksiyonlarmış. Viral yanibeslenme ve ozellikle yapmaman gereken seyleri de sorabilirsiiin
ben de seyi merak ediyorum, aile saglik ocaginda hekim hangi degerlere bakiyor?
ahahah ayni durumdayim. sabah direkt kestim cay icmeyi ama hava sogudukca resmen canim cekti
sut icmektense yogurt daha faydali diyorlar (sirf hamileler icin degil, genel olarak tum insanlar icin). inegin kendi yavrusu icin verdigi sutu saf olarak icmenin bize cok bilimsel bi yarari yok ama prebiyotik degeri olan yogurttan daha fazla yarar geliyor.. aklinizda olsuun, hele bir de evde yapilirsa on numara
benden bi 10 gun onden gidiyorsun sen, ben de o kafaya gelirim umarim. en cok su balik isine useniyorum
Benim de çok oluyor canım bel ve kasik ağrım özellikle fazla ayakta kaldıysam daha çok oluyorKasik ve bel ağrisi ara ara fazla olan var mi aranizda
Ben de biraz sıkışıklık hissediyorum çok değil gaz şişliği gibi. İşten dönüp pantolonumu çıkardığımda Bi rahatlama geliyor oh diyorumKızlar kıyafetleriniz ne durumda ben Bugün kan vermeye giderken pantolonumu giydim oldu gayet ama sanki beni sıktı gibi hissettim belki de psikolojik
Maşallah sağlıkla kucağına al inş şimdiden kolayliklar diliyorumKızlaar selamlaaar
Çook mutlu ve çokta şaşkınım bugün kalp atışı için hastaneye gittik çok şükür duydukikisininde evet hiç beklemiyordum ama öyle bir hayalim hep vardı ve oldu ikizmiş
Darısı tüm isteyen ve bekleyenlerin başına
Kuzum yarın kaçta randevun?Canım aile hekimi sadece Torch paneline bakmıyor ona da baktırmak çok önemliymiş kuzenim doktor Bugün konuştuk yanında kadın doğum uzmanı arkadaşı vardı torchu yaptır mutlaka dedi sebebi de sende akut bi enfeksiyon varsa çocuğa geçmesin diye yapılıyormuş Allah korusun çocukta beyin hasarı filan oluşturabilecek enfeksiyonlarmış. Viral yani
Geçmiş olsun canım benmde ilk hamileligimde kırılmıştı dişim gitmiştim geçici dolgu koymuştu doğumdan sonra kaplama yaptırdım kırık dediysem az bi kırık değildi resmen sadece arka duvar kalmıştı dişin korkma git doktora bir yolu bulunurKızlar bana nazar değiyor galiba sinirden ağlayacağım düşük tehlikem var zaten eve kapandım kaldım ilaçlar beni sersem yaptı dün ceviz yiyim biraz dedim dişim kırıldı napcam ben çok korkuyorum eşim bugün diş doktorumuzu arayıp soracak ama büyük ihtimalle hamile oldugum iicn hiç bişey yapmayacak ya dişim enfeksiyon kaparsa ya da ne bileyim daha kötü bişey.. Nolur dua istiyorum kızlar nazar mı var üstümde anlamadım gitti
bence göze de sokmamak lazım karşındakinin psikolojisini de bozmamak lazım biraz ince bi çizgi sanırımHahah bazıları da çok görmemiş oluyor cidden, testi fln eve gidince yap misafir olduğun evde ne test yapıp yeni döllenme olan gebeliği paylaşıyorsunuz, bence de görümce kötü niyetli ama bazı kadınlarda oley hamileyim de insanların gözüne sokuyor ilk 3 aydan önce söylenmesi bana garip geliyor zaten
Bedenimde ya da kilomda henüz bir değişiklik olmadı.
ay suyun tadı sizin de midenizi bulandırıyor mu?
Yani oyle bısey de Dr neden yapsın birde sureklı wajınal olmak zorunda olan kadınlar wae bilemiyorum bana mantıklı gelmedi hıc duymadım boyle bısey okumadım daBebeği ısıtıyor kalp sesi dinlemek
Sen takma kafaya belli ki psikolojisi iyi değil stres yapıp boşa yorma kendini de minik bebisi deKızlar sizde de psikopat görümceler var mı ? 2 kez kürtaj olmuş o nedenle söyleyemedim hamile olduğumu üzülür falan belki diye kaynanama dedim sen söyle belki yanlış anlar beni. Söyledi yanımda surat astı bi afra bi tafra. Gördüğü yerde benim de bulantım vardı ama bebeğimin kalbi atmadı diyor. Yiyemiyorum bir şey iyice acıkmadan diyorum benim de öyleydi ama ben senin yerinde olsam bebek 6-7 aylık olana kadar hamileyim diye sevinmem kaybedebilirsin diyor. Sinirim bozuldu gece uyku uyuyamadım sürekli olumsuz şeyler diyor. Bir şey desem 100 kat falan alıngan. Sürekli tedirginim doktora gitsem kalp atışını duymazsam diyorum. Bu dönemde kaygım zaten artmışken bir de bu ruh hastasıyla uğraşıyorum. İçimi dökmezsem patlayacaktım artık.
Ben sordum doktoruma bebeği ısıtıyormuş falan sadece görmemiz yeterli dinlemesek de olur demiştim zararlı olsa dinletmeyiz demişti ona güvenip dinlemiştimYani oyle bısey de Dr neden yapsın birde sureklı wajınal olmak zorunda olan kadınlar wae bilemiyorum bana mantıklı gelmedi hıc duymadım boyle bısey okumadım da
Bende sorun oldugunu sanmıyorum ynı olsa herkes de olurdu kimse bakmazdı o sekılde heralde.Ben sordum doktoruma bebeği ısıtıyormuş falan sadece görmemiz yeterli dinlemesek de olur demiştim zararlı olsa dinletmeyiz demişti ona güvenip dinlemiştim
Çok sağol teşekkürler amiinMaşallah sağlıkla kucağına al inş şimdiden kolayliklar diliyorum
Canım aile hekimi sadece Torch paneline bakmıyor ona da baktırmak çok önemliymiş kuzenim doktor Bugün konuştuk yanında kadın doğum uzmanı arkadaşı vardı torchu yaptır mutlaka dedi sebebi de sende akut bi enfeksiyon varsa çocuğa geçmesin diye yapılıyormuş Allah korusun çocukta beyin hasarı filan oluşturabilecek enfeksiyonlarmış. Viral yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?