2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bana gittigim doktor rezene, yesil cay, maydanoz kesinlikle tuketme dedi. Ihlamuru bile gozunle toplandigini gormeden icme dedi tamamen icine baska bir sey karistirilmadigina emin ol dedi. Onun disinda pek bir sey dememisti ama bu cuma sorcam yine

cay isi cok kafami karistiriyor benim
kis da geliyor simdi, sicak icecek bir seyler lazim

cay isi cok kafami karistiriyor benim
kis da geliyor simdi, sicak icecek bir seyler lazim

Ben ilk zamanlar siyah cayda icmiyordum, kahvaltida ya sut ya meyve suyu iciyordum ama artik cay iciyorum ya bogazlarim agriyodu birazcik cok iyi geldi bi de ozlemisim cayi ilk zamanlar aman gune sutle basliyim, aman 3 litre su iciyim, aman her gun yogurt yemeliyim gibi bir saglikli beslenme hevesi vardi ama sanirim bitti artik akisina biraktim hayatimda hic sigara kullanmadim, hamileligi ogrendigimden beri hic ilac icmedim yeterli bence

ahahah ayni durumdayim. sabah direkt kestim cay icmeyi ama hava sogudukca resmen canim cekti
sut icmektense yogurt daha faydali diyorlar (sirf hamileler icin degil, genel olarak tum insanlar icin). inegin kendi yavrusu icin verdigi sutu saf olarak icmenin bize cok bilimsel bi yarari yok ama prebiyotik degeri olan yogurttan daha fazla yarar geliyor.. aklinizda olsuun, hele bir de evde yapilirsa on numara

benden bi 10 gun onden gidiyorsun sen, ben de o kafaya gelirim umarim. en cok su balik isine useniyorum

Kızlar bişey sormak istiyorum ben yine bı evhama kapıldım gidiyorum yarın keseyi görmeye gidicem kısmetse ama birden boş gebelik geldi aklıma saatlerdir araştırma yapıyorum benim lekelenmelerim var bu boş gebelik te oluyomus kendi kendimi strese soktum böyle bişey yaşayan oldu mu

beslenme ve ozellikle yapmaman gereken seyleri de sorabilirsiiin

ben de seyi merak ediyorum, aile saglik ocaginda hekim hangi degerlere bakiyor?
Canım aile hekimi sadece Torch paneline bakmıyor ona da baktırmak çok önemliymiş kuzenim doktor Bugün konuştuk yanında kadın doğum uzmanı arkadaşı vardı torchu yaptır mutlaka dedi sebebi de sende akut bi enfeksiyon varsa çocuğa geçmesin diye yapılıyormuş Allah korusun çocukta beyin hasarı filan oluşturabilecek enfeksiyonlarmış. Viral yani

Ben baligi da kestim simdi, yok dip baliklar yenmeyecekmis, yok ton balik zararliymis valla onu da yemiyorum bi haftadir hic annem bana evde mayalayip getiriyor her hafta yogurt o konuda cok sansliyim ama yemekle beraber tuketebiliyorum yogurdu sadece

Kızlar kıyafetleriniz ne durumda ben Bugün kan vermeye giderken pantolonumu giydim oldu gayet ama sanki beni sıktı gibi hissettim belki de psikolojik
Ben de biraz sıkışıklık hissediyorum çok değil gaz şişliği gibi. İşten dönüp pantolonumu çıkardığımda Bi rahatlama geliyor oh diyorum

Maşallah sağlıkla kucağına al inş şimdiden kolayliklar diliyorum

Kızlar nasıl çay kahve çekiyor canınız ya hiç içemiyorum zorla ayran ve süt içmeye çalışıyorum a dam z ye aklınıza gelebilecek her yiyecek ve içecekten tiksindim aklıma yemek gelince bile midem kalkıyor annem ve ablam hamileliklerinde hiç bulantı tiksinme vs yaşamamışlar herhalde bizde genetik demiştim ama yanılmışım

Kuzum yarın kaçta randevun?

Geçmiş olsun canım benmde ilk hamileligimde kırılmıştı dişim gitmiştim geçici dolgu koymuştu doğumdan sonra kaplama yaptırdım kırık dediysem az bi kırık değildi resmen sadece arka duvar kalmıştı dişin korkma git doktora bir yolu bulunur

bence göze de sokmamak lazım karşındakinin psikolojisini de bozmamak lazım biraz ince bi çizgi sanırım
Bedenimde ya da kilomda henüz bir değişiklik olmadı.

ay suyun tadı sizin de midenizi bulandırıyor mu?
Herşeyin tadı değişti bence yediğim hiç bişey ağzımda güzel bir tat borakmıyor maalesef oğluma hamileykende böyleydi 9 ay yediğim şeyleri yemek olsun diye yemiştim (gerçi 20 kilo aldım hamileyken o nasıl oldu anlamadım) doğum yaptığım an o güzel ağız tadım geri gelmişti resmen☺ İnşalllah bunda da öyle olır

Sen takma kafaya belli ki psikolojisi iyi değil stres yapıp boşa yorma kendini de minik bebisi de

Yani oyle bısey de Dr neden yapsın birde sureklı wajınal olmak zorunda olan kadınlar wae bilemiyorum bana mantıklı gelmedi hıc duymadım boyle bısey okumadım da
Ben sordum doktoruma bebeği ısıtıyormuş falan sadece görmemiz yeterli dinlemesek de olur demiştim zararlı olsa dinletmeyiz demişti ona güvenip dinlemiştim

Torch a bende de bakilmamis sorularima bunu da ekleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…