- 19 Mayıs 2020
- 991
- 2.246
- 63
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #4.901
Canım kaçıncı haftada kırılmıştı Dr illa 3.ayı beklememiz gerek dedi düşük riskim olduğu içinGeçmiş olsun canım benmde ilk hamileligimde kırılmıştı dişim gitmiştim geçici dolgu koymuştu doğumdan sonra kaplama yaptırdım kırık dediysem az bi kırık değildi resmen sadece arka duvar kalmıştı dişin korkma git doktora bir yolu bulunur
Iki içtim bende dün ama bugün uyku halsizlik oldu tüm gün ilaç uyku yaptı bana bugün yine iki içtim yarın duruma bakacam ona gore bir içecem bende yoksa bulantılar beni çok zorluyor bugün sukur bulandım olmadı yemeğimi yiyebildim çok şükür .Bende gece yatmadan prilam içiyorum bana kaç tane içeceğimi söylemedi ben bir tane içiyordum iyi geldi de bu son 2 gündür akşama doğru tekrar mide bulantım başlıyor zorluyor beni acaba bende sayıyı ikiye mi çıkarsam diyorum sen istersen birle başla etkisine göre arttırırsın
Bana fayda etti cnm en azından bulantımi azalttı bu seferde baş ağrısı halsizlik oldu bugün tabi bulantiya gore buna sukur dedim yarın bakalim nasıl etki edecek belki ilaca alışır vücudum yan etkisi fazla olmaz zamanla.Ah canım bende aynı şekilde kullanmaya başladım ama bir etkisini göremedim sanırım kullandıkça fayda sağlıyor. Bir de bildiğim kadarıyla bulantıyı geçiren bir ilaç yok yani çoğu kusuyorsan onu engelliyor. Dün içmedim bugün gözlemleyip ona göre devam edicem bende çok değil yani iç gitsin
Canım yarın sonuçlar çıksın öğleden sonra gidcem 1-2 gibi insallahKuzum yarın kaçta randevun?
Söyle canım mutlaka bakılması gerek diyoTorch a bende de bakilmamis sorularima bunu da ekleyebilirim
Aynen ben de öyleyim vallaBen de biraz sıkışıklık hissediyorum çok değil gaz şişliği gibi. İşten dönüp pantolonumu çıkardığımda Bi rahatlama geliyor oh diyorum
Oyyyy maşallahhhhBugün ben tostosumu gördüm. 8/1 idim. Büyümüş hareket de ediyordu haftaya cuma için tekrar çağırdı.
Mutlaka görürsün.Oyyyy maşallahhhhyarın ben de gidicem hareketini görürüm umarım
yaş 25 sat haftama göre 16.08.2020 oluyor geç döllenme yani normal adet tarihim bu değil ama bundan hesaplıyoruz ilk çoçuk başlangıç kilo 51 canm kusura bkma.şimdi baktım da bilgilerinizi vermemişsiniz. bebeğin doğum tarihini yazmışsınız sadece.
yazabilir misiniz ilk sayfadaki bilgileri.
Eki Görüntüle 2695341
Sizlerin ilk bebek sanırım hayırlı olsuncay isi cok kafami karistiriyor benim
kis da geliyor simdi, sicak icecek bir seyler lazim
Benimde bugun fazla olmadiKızlar mide bulantınız hep aynı seviyede mi oluyor? Benim geçen hafta çok fazlaydı, sindirimim de kötüydü, bağırsaklarım çok çalışıyordu, ama son iki gündür bulantım azaldı biraz, her sabah aynı seviyede olmuyor, geçmişte kötü tecrübeler olunca da huzurum kaçıyor, siz de nasıl, her sabah aynı seviyede mi bulanıyor, yoksa bazı günler daha az oluyor mu?
Normal herkezde olur rahim büyüyorKizlar ya 4+5 im. Ama belim kasığım bacaklarım sizliyo resmen çok ağrım var. Bı sorun mu var normal mi çevremde 6 haftalık olan var hiç bir sıkıntısı yok ☹☹
Canım aile hekimi sadece Torch paneline bakmıyor ona da baktırmak çok önemliymiş kuzenim doktor Bugün konuştuk yanında kadın doğum uzmanı arkadaşı vardı torchu yaptır mutlaka dedi sebebi de sende akut bi enfeksiyon varsa çocuğa geçmesin diye yapılıyormuş Allah korusun çocukta beyin hasarı filan oluşturabilecek enfeksiyonlarmış. Viral yani
Ben baligi da kestim simdi, yok dip baliklar yenmeyecekmis, yok ton balik zararliymis valla onu da yemiyorum bi haftadir hicannem bana evde mayalayip getiriyor her hafta yogurt o konuda cok sansliyim ama yemekle beraber tuketebiliyorum yogurdu sadece
Sizlerin ilk bebek sanırım hayırlı olsunsizdeki ilk heves ilk heyecan bir başkadır şimdi, çok kasmayın kendinizi kızımda 9 ay her sabah sırf kendime çay demleyip içmiştim zaten en fazla 3 bardak içiliyor abartilmiyor sonuçta yogurdunuzu sütünüzü tüketin hergunde dip balığı ton balığı yenmedigi için canınız istedimi yiyin hamsi zamanı geldiğinde bol bol hamsi yersiniz kuruyemisleri çiğ olarak tüketin kızımda hergün çiğ badem ve ceviz yerdim şimdi büyümüşte küçülmüş hazır cevap bişey oldu cevizini bademini fazla kaçırmışım diyorum çok fazla paketli gıda cips kola tuketmemeye gayret edin ama caninizda isterse tadımlık yiyip içmekten kimseye zarar gelmez insanin kesinlikle yapmayacağım dediği şeyi canı daha çok istiyor
Kusura bakmayın ama bütün mesajlarınızı taradım, bilgilerinizi paylaşmamışsınız sanırım. yazabilir misiniz ilk sayfadaki bilgileriYaa beni eklemedin"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?