2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım kaçıncı haftada kırılmıştı Dr illa 3.ayı beklememiz gerek dedi düşük riskim olduğu için

Iki içtim bende dün ama bugün uyku halsizlik oldu tüm gün ilaç uyku yaptı bana bugün yine iki içtim yarın duruma bakacam ona gore bir içecem bende yoksa bulantılar beni çok zorluyor bugün sukur bulandım olmadı yemeğimi yiyebildim çok şükür .

Bana fayda etti cnm en azından bulantımi azalttı bu seferde baş ağrısı halsizlik oldu bugün tabi bulantiya gore buna sukur dedim yarın bakalim nasıl etki edecek belki ilaca alışır vücudum yan etkisi fazla olmaz zamanla.

şimdi baktım da bilgilerinizi vermemişsiniz. bebeğin doğum tarihini yazmışsınız sadece.
yazabilir misiniz ilk sayfadaki bilgileri.

Eki Görüntüle 2695341
yaş 25 sat haftama göre 16.08.2020 oluyor geç döllenme yani normal adet tarihim bu değil ama bundan hesaplıyoruz ilk çoçuk başlangıç kilo 51 canm kusura bkma.

Kızlar mide bulantınız hep aynı seviyede mi oluyor? Benim geçen hafta çok fazlaydı, sindirimim de kötüydü, bağırsaklarım çok çalışıyordu, ama son iki gündür bulantım azaldı biraz, her sabah aynı seviyede olmuyor, geçmişte kötü tecrübeler olunca da huzurum kaçıyor, siz de nasıl, her sabah aynı seviyede mi bulanıyor, yoksa bazı günler daha az oluyor mu?

cay isi cok kafami karistiriyor benim
kis da geliyor simdi, sicak icecek bir seyler lazim
Sizlerin ilk bebek sanırım hayırlı olsun sizdeki ilk heves ilk heyecan bir başkadır şimdi, çok kasmayın kendinizi kızımda 9 ay her sabah sırf kendime çay demleyip içmiştim zaten en fazla 3 bardak içiliyor abartilmiyor sonuçta yogurdunuzu sütünüzü tüketin hergunde dip balığı ton balığı yenmedigi için canınız istedimi yiyin hamsi zamanı geldiğinde bol bol hamsi yersiniz kuruyemisleri çiğ olarak tüketin kızımda hergün çiğ badem ve ceviz yerdim şimdi büyümüşte küçülmüş hazır cevap bişey oldu cevizini bademini fazla kaçırmışım diyorum çok fazla paketli gıda cips kola tuketmemeye gayret edin ama caninizda isterse tadımlık yiyip içmekten kimseye zarar gelmez insanin kesinlikle yapmayacağım dediği şeyi canı daha çok istiyor

Benimde bugun fazla olmadi

teşekkür ederiiim, cumartesi özele gideceğim aslında ama tüm testleri orada vermesem bir kısmına da aile hekimi baksa diye düşündüm, malum nedenlerden dolayı

zaten balık sanırım ilk 3 aydan sonra daha önemli, şu an folik asit hariç bir şeye ihtiyacı yokmuş diye okumuştum. ben de annemden yoğurt almayı kesmiştim pandemide, şimdi ufak ufak yolumu yapıyorum. hamileyim desem kafamdan aşağı döker sanırım AL EVLADIM YE diye, ondan söylemeden bir yol bulacağım

aynen öyle, ne kadar çok belli oluyor değil mi ikincisinde siz olaya hakimsiniz artık, arada böyle tüyolarınız olursa seve seve dinleriz
dün işte artık dayanamayıp kahvaltı açık bir çay içtim, kışın eziyet gibi çünkü sıcak bir şey içmemek.. allah bağışlasın kızınızı, en sevdiğim kız çocuğu türü hazır cevap olanlar

Maalesef bu işin bencesi yok tüm dünyada kabul görmüş bir gerçek bu Doppler ultrasonla sesin dinlenmesi özellikle ilk 3 ay önerilmez. Sizin doktorlarınız dinletebilir fakat gerçek bu

selaam kızlar günaydınnnn :) bende aranzdayım (L) benımde tatlı yedikten sonra fena derecede midem bulanıyor tatlı kesınlıkle ıstemıyor mıdem onun dısında hc bulanmıyor ilginc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…