2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım kaçıncı haftada kırılmıştı Dr illa 3.ayı beklememiz gerek dedi düşük riskim olduğu için
Canim bende 6+5 haftalik 3 gun once dis doktoruna gittim. Daha once dolgu olan disimiin dolgusu düstü ve simdilik gecici dolgu yaptilar 3 aylik olmadan lokal anestesi vurmuyorlar 3 aydan sonra kanal tedavi yapilcak disime. Benim de dusuk riskim var

Kızlar gebeliğin en güzel zamanları dedikleri 2.trimestir gelse cabucak burada hepimiz minik karınlarımızı konuşsak... Hamişliği doruklarında yaşıyorum bu haftalar için yaşamadığım risk kalmadı galiba artık kendimle dalga geçmeye karar verdim ya da hormonlar dan azıcık sıyırmış olabilirim

Maalesef bu işin bencesi yok tüm dünyada kabul görmüş bir gerçek bu Doppler ultrasonla sesin dinlenmesi özellikle ilk 3 ay önerilmez. Sizin doktorlarınız dinletebilir fakat gerçek bu
Benim doktorum çok çok kısa dinletti, video çekmek isteyene kadar kapattı sesi. zarar veriyoruz bebeğe dedi.

valla ben de göbüşüm çıksın diye bekliyorum çünkü başka türlü hamile olduğumu anlayamicam
hoş bu aralar biraz biraz sanki aramızda bi bağ kuruldu minnoşumla

valla ben de göbüşüm çıksın diye bekliyorum çünkü başka türlü hamile olduğumu anlayamicam
hoş bu aralar biraz biraz sanki aramızda bi bağ kuruldu minnoşumla

Ben maalesef hastanede yat bulantılarım derken 3 kilo vermişim iyice iğne ipliğe döndüm ama karnım şiş sanki bebişim ben burdayım anneeee diye sesleniyor galiba gazı bebek sanıyorum

Evet az kaldı neyseki sağlıklı bi şekilde geçeriz insallahhjj

Bugün benim de randevum var, sonuçlar için gidicem.. güzel haberlerle inşallah
Ben maalesef hastanede yat bulantılarım derken 3 kilo vermişim iyice iğne ipliğe döndüm ama karnım şiş sanki bebişim ben burdayım anneeee diye sesleniyor galiba gazı bebek sanıyorum
büyük bir hızla kilo alan bi ben varım galiba
ama bende de gaz var fena, heralde benimki de gaz bebeği

Bugün benim de randevum var, sonuçlar için gidicem.. güzel haberlerle inşallah

büyük bir hızla kilo alan bi ben varım galiba
ama bende de gaz var fena, heralde benimki de gaz bebeği
Hadi insallah canım bende de acayip şişkinlik var tartıda bişe çıkmıyor ama karnım yemek yedikten sonra şişiyo eşim de doğum yakın herhalde diye dalga geçiyo

Bende 2 gün önce ağrı ve nide bulantısı çekiyordum şimdi hiçbelirti yok . Korktum acaba bişey mi oldu diye

Canım kaçıncı haftada kırılmıştı Dr illa 3.ayı beklememiz gerek dedi düşük riskim olduğu için
5 yada 6. Aydı canım dişçiyle konuştun mu ben gittiğimde iğne ilaç hiçbirşey kullanmamıştı dişi yüzeyden temizleyip dolgu koymuştu herhangi bi ilaç iğne kullanmadığı için sorun olur mu bilemedim cnm ilk 3 ay gelişim icin kritik dönem o yüzden ilaç fln kesinlikle yasak zaten böyle de nasıl dayanicaksin o kadar süre çürür daha çok acı verir bekledikçe

Bende 2 gün önce ağrı ve nide bulantısı çekiyordum şimdi hiçbelirti yok . Korktum acaba bişey mi oldu diye

bende de var o durum, baş dönmesi ve yemek yememe isteği ufak ufak geçti.
sadece bazı kolonya ve dezenfektanların kokusu, sanırım içindeki alkol yüzünden, çok ağır geliyor. mesela eşim kendi parfümünü/deodorantını sıktıktan yarım saat sonra o odaya girince sanki çok kötü bir şey koklamış gibi oluyorum.

Günaydın kızlar Senemisback KirazHanim inşallah çok güzel haberlerle gelirsiniz.Ben size bir şey soracam ya ne kadar dikkat etsemde maalesef yüz üstü yatıyorum çok korkuyorum bebeğe zarar vericem diye sizce yüz üstü uyumamak için ne yapmalıyım yada zararı var mıdır

Günaydın kızlar Senemisback KirazHanim inşallah çok güzel haberlerle gelirsiniz.Ben size bir şey soracam ya ne kadar dikkat etsemde maalesef yüz üstü yatıyorum çok korkuyorum bebeğe zarar vericem diye sizce yüz üstü uyumamak için ne yapmalıyım yada zararı var mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…