- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #4.921
Canim bende 6+5 haftalik 3 gun once dis doktoruna gittim. Daha once dolgu olan disimiin dolgusu düstü ve simdilik gecici dolgu yaptilar 3 aylik olmadan lokal anestesi vurmuyorlar 3 aydan sonra kanal tedavi yapilcak disime. Benim de dusuk riskim varCanım kaçıncı haftada kırılmıştı Dr illa 3.ayı beklememiz gerek dedi düşük riskim olduğu için
Google a yazsanız oradan bile ulaşabilirsiniz bilgiye.Bende sorun oldugunu sanmıyorum ynı olsa herkes de olurdu kimse bakmazdı o sekılde heralde.
Benim doktorum çok çok kısa dinletti, video çekmek isteyene kadar kapattı sesi. zarar veriyoruz bebeğe dedi.Maalesef bu işin bencesi yok tüm dünyada kabul görmüş bir gerçek bu Doppler ultrasonla sesin dinlenmesi özellikle ilk 3 ay önerilmez. Sizin doktorlarınız dinletebilir fakat gerçek bu
valla ben de göbüşüm çıksın diye bekliyorum çünkü başka türlü hamile olduğumu anlayamicamKızlar gebeliğin en güzel zamanları dedikleri 2.trimestir gelse cabucakburada hepimiz minik karınlarımızı konuşsak... Hamişliği doruklarında yaşıyorum bu haftalar için yaşamadığım risk kalmadı galiba artık kendimle dalga geçmeye karar verdim ya da hormonlar dan azıcık sıyırmış olabilirim
valla ben de göbüşüm çıksın diye bekliyorum çünkü başka türlü hamile olduğumu anlayamicam
hoş bu aralar biraz biraz sanki aramızda bi bağ kuruldu minnoşumla
Evet az kaldı neyseki sağlıklı bi şekilde geçeriz insallahhjjKızlar gebeliğin en güzel zamanları dedikleri 2.trimestir gelse cabucakburada hepimiz minik karınlarımızı konuşsak... Hamişliği doruklarında yaşıyorum bu haftalar için yaşamadığım risk kalmadı galiba artık kendimle dalga geçmeye karar verdim ya da hormonlar dan azıcık sıyırmış olabilirim
Bugün benim de randevum var, sonuçlar için gidicem.. güzel haberlerle inşallahGünaydııııın kızlar Bugün öğleden sonra doktora gidicem hem tahlil sonuçları için hem aile hekiminin yapmadığı tahlil için hem de Bebişi görmeye inaallah güzel şeyler duyarımBugün gidecek olan arkadaşlarım da insallah güzel haberlerle geri döner
büyük bir hızla kilo alan bi ben varım galibaBen maalesef hastanede yat bulantılarım derken 3 kilo vermişim iyice iğne ipliğe döndüm ama karnım şiş sanki bebişim ben burdayım anneeee diye sesleniyor galiba gazı bebek sanıyorum
Hadi insallah canım bende de acayip şişkinlik var tartıda bişe çıkmıyor ama karnım yemek yedikten sonra şişiyoBugün benim de randevum var, sonuçlar için gidicem.. güzel haberlerle inşallah
büyük bir hızla kilo alan bi ben varım galiba
ama bende de gaz var fena, heralde benimki de gaz bebeği
benim tartıda da artı çıkıyor, en korktuğum şey kilo olayı zaten, allah belamı verdiHadi insallah canım bende de acayip şişkinlik var tartıda bişe çıkmıyor ama karnım yemek yedikten sonra şişiyoeşim de doğum yakın herhalde diye dalga geçiyo
Amaaaan olsun canım verilir kilo ilk 3 ay çok almazsak zaten sonrası da normal ilerlerbenim tartıda da artı çıkıyor, en korktuğum şey kilo olayı zaten, allah belamı verdi
Bende 2 gün önce ağrı ve nide bulantısı çekiyordum şimdi hiçbelirti yok . Korktum acaba bişey mi oldu diyeKızlar mide bulantınız hep aynı seviyede mi oluyor? Benim geçen hafta çok fazlaydı, sindirimim de kötüydü, bağırsaklarım çok çalışıyordu, ama son iki gündür bulantım azaldı biraz, her sabah aynı seviyede olmuyor, geçmişte kötü tecrübeler olunca da huzurum kaçıyor, siz de nasıl, her sabah aynı seviyede mi bulanıyor, yoksa bazı günler daha az oluyor mu?
5 yada 6. Aydı canım dişçiyle konuştun mu ben gittiğimde iğne ilaç hiçbirşey kullanmamıştı dişi yüzeyden temizleyip dolgu koymuştu herhangi bi ilaç iğne kullanmadığı için sorun olur mu bilemedim cnm ilk 3 ay gelişim icin kritik dönem o yüzden ilaç fln kesinlikle yasak zaten böyle de nasıl dayanicaksin o kadar süre çürür daha çok acı verir bekledikçeCanım kaçıncı haftada kırılmıştı Dr illa 3.ayı beklememiz gerek dedi düşük riskim olduğu için
Bende 2 gün önce ağrı ve nide bulantısı çekiyordum şimdi hiçbelirti yok . Korktum acaba bişey mi oldu diye
Süper canım inşallah sorunsuz duyarsın görürsün.Kızlar sonuçlarım çıkmıs şükür bi sıkıntı yokşimdi sırada doktora gitme var
Kızlar sonuçlarım çıkmıs şükür bi sıkıntı yokşimdi sırada doktora gitme var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?