2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canlar neler yiyorsunuz ben midemden dolayı iştahsızlaştım neler yediğimizi menülerimizi fikir açısından paylaşabiliriz

Maşallah canım kalp atışını dinletti mi tekrar?

Maşallah canım inşallah hepimiz güzel haberler duyarız tekrar randevuyu ne kadar süre sonraya verdi?

Maşallah canım kalp atışını dinletti mi tekrar?
evet tekrar dinletti çok kısa, geçen haftakinden farklıydı, sanki daha düzenliydi
Maşallah canım inşallah hepimiz güzel haberler duyarız tekrar randevuyu ne kadar süre sonraya verdi?
4 hafta sonra dedi ama ara kontrol istersen 2 hafta sonra da gelebilirsin dedi

inşallah hepimiz güzel haberler duyalım

geçmiş olsuuun annesi

idrarda enfeksiyon için hangi değere bakıyorlar, şimdi idrar sonucum düştü benim de aşağıdaki değerler yüksek, anlamadım, acaba enfeksiyon mu :)

az kalmış sabır
sen keseyi görmüş müydün, yoksa bu muayenede mi göreceksin?

daha hiç doktora gitmedim, sadece beta'mı takip için 2 kere kan verdim o kadar
ama bu idrar testi aslında çok sıkışmalarımı falan açıklıyor sanırım.

daha hiç doktora gitmedim, sadece beta'mı takip için 2 kere kan verdim o kadar
ama bu idrar testi aslında çok sıkışmalarımı falan açıklıyor sanırım.
ben senin haftalarında hiç sıkışmıyordum, 2-3 gündür sıkışmaya başladım. benim enfeksiyonumda yükseldi sanırım.
ama doktorum da artık keseden de sıkışık hissedebilirsin dedi. 12.haftaya kadar hala alışma evresi, ancak sonrasında rahatlarsın dedi.

ben daha önce sistit geçirdim aslında, az çok anlarım diye düşünüp bunu hamileliğe yoruyordum ama neyse, umarım tekrarlamaz

ben daha önce sistit geçirdim aslında, az çok anlarım diye düşünüp bunu hamileliğe yoruyordum ama neyse, umarım tekrarlamaz
Canım ben de 4.-5. Haftalarda idrar sıkışıklığı yaşıyordum gayet normal bence

Kizlar simdi tesadufen barkod numaramla hastenin sitesine girdim. Baska test sonuclarimda cikmis ama bunlar baya kotu cikmis doktor yada asistani hic aramadi bile sonucun cikmis diye kendim bakip gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…