2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar sık ultrasona girmek bebeğe zarar verir mi? Benim randevum 2 ekimde ama daha erken gitmek istiyorum

Teşekkür ederim canım Ben de kullanmam diyordum başlarda ama her geçen gün daha ağır olmaya başladı bulantılarım, günde bir bardak suyu zor içiyorum zorluyorsa seni kullan bence sen de, inşallah faydasını götürür ve sağlıkla gelişir bebişlerimiz

Arkadaşlar kedi besleyen var mi bilmiyorum aranızda ama kedi kumuna da dokunmamak gerekirmiş öyle söylemişti doktor ben evde hayvan beslemeye karşıyım ama tercih meselesi söyleyeyim dedim buna ek
Benim 5 kedim 1 papaganim var canim kumu dis kapali balkonda ben oraya hic girmiyorum esik temizliyor Allahtan:)

Bunu hiç duymadım araştırmak gerek ve kaçıncı haftalarda yapılıyor acaba ikili teste gidecek arkadaşlar kaçıncı haftada gitmeyi düşünüyorsunuz
İkili test yanlış hatırlamıyorsam 11-14 haftaları arasında yapılıyor. Zaten doktorunuz sizi yönlendirecek. Nifty test de aynı zamanlarda yapılabilir anne kanından bebeğin dna sına bakılıyor. Bebeğin dnası da 11. Haftada anne kanında tespit edilebiliyor.

ben çaya yeni dün başladım ama kahveyi kesin kestim, çünkü bi başlarsam asla duramam
yenilen yer, ne kadar güvenilir olduğu vs. gibi şeylere dikkat ede ede geçer zaman sanırım, yani umarım
Bende asiri derecede kahve bagimlisiydim su aj kafeinsiz Turk kahvesi iciyorum sabah 1 aksam 1 o beni bayag toparladi :)

Bana hamileykrn anneme bulasmis iyi pismemis tavuktan. Cunku cok ellemezmis kediye kopege. Bense hayvan delisiyim sabah bi uyaniyorum kedilerimi iapiyi acinca karsimda gormek beni cok mutlu ediyor ustelik alerjik astim hastasiyim doktoruma gittim gecen hafta kumu esin temizlesin yeterli dedi hergun bebek gibi kucagimda uyuyorlar doktor sakin kendinden uzaklasitmra dedi sdc yattigin yerde olmasin dedi ki odama girmezler ogrettim :) hayvan besleyenlerse bagisiklik daha çok olurmus o yuzdem korkma dedi

Neyse gidim bakim bugün doktora ne dicek ne söylicek

Bunu bende merak ediyorum. Tüm sevdiğim balıklar dip balığı. Neler tüketiyorsunuz??
Doktor bana en güvenilir civa vs olmayan ve protein ve fosfor açısından en zengin alabalık demişti bir de Norveç somonu önerdi. özellikle ilk 3 ay diğer balıklardan uzak dur dedi ama ben zaten balık yiyemiyorum. O yüzden omega 3 takviyesi isticem doktordan.

Bunu hiç duymadım araştırmak gerek ve kaçıncı haftalarda yapılıyor acaba ikili teste gidecek arkadaşlar kaçıncı haftada gitmeyi düşünüyorsunuz
Bebeğin dnasına bakılarak genetik bozukluk var mı yok mu ona bakılıyormuş. %99 doğru sonuç veriyormuş. İkili testte hata payı yüksek olduğu için çok yıpratıcı geliyor bana o yüzden kararsızım.

Ben de astımı hayvanlar sayesinde yendim gerçekten çok güzel bi duygu hayvan sevgisi bütün stresi alıyorlar

Ya işte bilmiyorum ki kesin baktırılmalı dedi doktorum da gidim de bugün detaylı sorayım

Kasık ağrısı kesildi karın ağrısı başladı bende biraz mide bulantımda geçti inş sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…