- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.001
Bence gereksiz bir psikolojik savaş yüzde yüz sağlıklı diye bir sonuç olmuyprmuş hiç. Ben hiç o tpa girmek istemiyorumBen de düşünmüyorum canım ablamlar da yapmamıştı çok şükür bi sorun olmadı
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım maşallahdr bana da yazmıştı ama almamıştım çok pişmanım bir dahaki gidişimde tekrar yazmasını rica edicem hiç bir şey yiyemiyorum vicdan azabı duyuyorum bebeğim için
Benim 5 kedim 1 papaganim var canim kumu dis kapali balkonda ben oraya hic girmiyorum esik temizliyor Allahtan:)Arkadaşlar kedi besleyen var mi bilmiyorum aranızda ama kedi kumuna da dokunmamak gerekirmiş öyle söylemişti doktor ben evde hayvan beslemeye karşıyım ama tercih meselesi söyleyeyim dedim buna ek
İkili test yanlış hatırlamıyorsam 11-14 haftaları arasında yapılıyor. Zaten doktorunuz sizi yönlendirecek. Nifty test de aynı zamanlarda yapılabilir anne kanından bebeğin dna sına bakılıyor. Bebeğin dnası da 11. Haftada anne kanında tespit edilebiliyor.Bunu hiç duymadım araştırmak gerek ve kaçıncı haftalarda yapılıyor acaba ikili teste gidecek arkadaşlar kaçıncı haftada gitmeyi düşünüyorsunuz
Bunu bende merak ediyorum. Tüm sevdiğim balıklar dip balığı. Neler tüketiyorsunuz??kızlar bir şey daha sorucam. Bu dönemde en çok hangi balığı tüketmeye çalışıyosunuz omega açısından?
Bende asiri derecede kahve bagimlisiydim su aj kafeinsiz Turk kahvesi iciyorum sabah 1 aksam 1 o beni bayag toparladi :)ben çaya yeni dün başladım ama kahveyi kesin kestim, çünkü bi başlarsam asla duramam
yenilen yer, ne kadar güvenilir olduğu vs. gibi şeylere dikkat ede ede geçer zaman sanırım, yani umarım
Soğuk su balıklarnda omega3 çok olur. Biz norveç somonundan gidiyoruz bu ara.kızlar bir şey daha sorucam. Bu dönemde en çok hangi balığı tüketmeye çalışıyosunuz omega açısından?
Bana hamileykrn anneme bulasmis iyi pismemis tavuktan. Cunku cok ellemezmis kediye kopege. Bense hayvan delisiyim sabah bi uyaniyorum kedilerimi iapiyi acinca karsimda gormek beni cok mutlu ediyor ustelik alerjik astim hastasiyim doktoruma gittim gecen hafta kumu esin temizlesin yeterli dedi hergun bebek gibi kucagimda uyuyorlar doktor sakin kendinden uzaklasitmra dedi sdc yattigin yerde olmasin dedi ki odama girmezler ogrettim :) hayvan besleyenlerse bagisiklik daha çok olurmus o yuzdem korkma dediBenim kedim var ismi de baldışarıya çıkan bir kedi değil evde yaşıyor ve aşıları düzenli yapıldığı için onda toxoplazma gibi bi risk yok ama her ihtimale karşı veterinerde ona da tahlil yaptırdık negatif çıktı. Ama ben sokak hayvanlarıyla da çok içli dışlı olan bi insanım ve evlenmeden önce annemin evinde 2 kedi bir köpekle yaşıyordum. sokakta ya da bir yerde otururken hemen kucağıma alır öper severim (hamilelikten önce) ama bu zamana kadar hiç toxoplazma bulaşmamış çok ilginç şekilde. ben o kadar hayvan temasına göre daha önceden bulaşmış ve bağışıklık kazanmışımdır diye düşünüyordum. Şöyle bir şey var ki hayvanlara dokunamayan bir arkadaşımda toxo çıkmıştı doktor da hayvanlar mimlenmiş en çok iyi pişmemiş et, iyi yıkanmamış sebzelerden bulaşıyor demişti. çünkü bu toprakta yaşıyor aslında. Eşim yine de her ihtimale karşı kumunu kendisi temizliyor
Valla eşim alıyo levrek ben çok severim fırındaBunu bende merak ediyorum. Tüm sevdiğim balıklar dip balığı. Neler tüketiyorsunuz??
Neyse gidim bakim bugün doktora ne dicek ne söylicekİkili test yanlış hatırlamıyorsam 11-14 haftaları arasında yapılıyor. Zaten doktorunuz sizi yönlendirecek. Nifty test de aynı zamanlarda yapılabilir anne kanından bebeğin dna sına bakılıyor. Bebeğin dnası da 11. Haftada anne kanında tespit edilebiliyor.
Doktor bana en güvenilir civa vs olmayan ve protein ve fosfor açısından en zengin alabalık demişti bir de Norveç somonu önerdi. özellikle ilk 3 ay diğer balıklardan uzak dur dedi ama ben zaten balık yiyemiyorum. O yüzden omega 3 takviyesi isticem doktordan.Bunu bende merak ediyorum. Tüm sevdiğim balıklar dip balığı. Neler tüketiyorsunuz??
Bebeğin dnasına bakılarak genetik bozukluk var mı yok mu ona bakılıyormuş. %99 doğru sonuç veriyormuş. İkili testte hata payı yüksek olduğu için çok yıpratıcı geliyor bana o yüzden kararsızım.Bunu hiç duymadım araştırmak gerek ve kaçıncı haftalarda yapılıyor acaba ikili teste gidecek arkadaşlar kaçıncı haftada gitmeyi düşünüyorsunuz
Ben de astımı hayvanlar sayesinde yendimBana hamileykrn anneme bulasmis iyi pismemis tavuktan. Cunku cok ellemezmis kediye kopege. Bense hayvan delisiyim sabah bi uyaniyorum kedilerimi iapiyi acinca karsimda gormek beni cok mutlu ediyor ustelik alerjik astim hastasiyim doktoruma gittim gecen hafta kumu esin temizlesin yeterli dedi hergun bebek gibi kucagimda uyuyorlar doktor sakin kendinden uzaklasitmra dedi sdc yattigin yerde olmasin dedi ki odama girmezler ogrettim :) hayvan besleyenlerse bagisiklik daha çok olurmus o yuzdem korkma dedi
Ya işte bilmiyorum ki kesin baktırılmalı dedi doktorum da gidim de bugün detaylı sorayımBebeğin dnasına bakılarak genetik bozukluk var mı yok mu ona bakılıyormuş. %99 doğru sonuç veriyormuş. İkili testte hata payı yüksek olduğu için çok yıpratıcı geliyor bana o yüzden kararsızım.
Doktorun cevabını bizimle de paylaşırsın canımYa işte bilmiyorum ki kesin baktırılmalı dedi doktorum da gidim de bugün detaylı sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?