2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sen de benim gibisin canım ilk hamileliğin mi
Evet canım ilk gebeliğim ama yapı olarak panik bir yapım var elimde değil bu yüzden her şeyi en son ben duyarım ailede beni endişelendirmek istemiyor kimse konu gebelik olunca daha da telaşlanıyor insan

Kızlar yaaa cildimde inanılmaz sivilce çıktı zaten sivilceye yatkın bir cildim vardı ama adet zamanı çıkar geçerdi hemen şimdi yanaklarımda var bir şey de kullanamıyorum

oynamadan beklemek lazım sanırım, ciltteki yağ dengesi hormonlar yüzünden bozuluyormuş, bir noktada yola girer belki

Inşallah büyümüştür ya. Bir düşük bir dış gebelikten sonra korkuyorum.

içinizi ferah tuttun, bebeğiniz sizinle
ilk gördüğünüzde kaç hafta/gündeydiniz?

Kızlarrrr geldik doktordan çok şükür herşey yolundaaaaa bebişimizin kalbi gümbür gümbür atıyor bi de geçen haftaya nazaran aşırı derecede fark etmiş büyümüş kıpırdıyorduuuu doktor bi sorunun yok herşey yolunda yürüyüş yoga pilates yapabilirsin dedi.

Çok sevindim canım sen en son iki hafta önce gitmiştin değil mi?

Kızlar kabız oldum ben, gazım da var çok. Ama yumuşak şeyler çok içimi kaldırıyor, hep tosttu, makarnaydı yiyebiliyorum. Ne önerirsiniz? Zorla kayısı yiyeceğim birazdan ama hiç içim almıyor.

Kızlar kabız oldum ben, gazım da var çok. Ama yumuşak şeyler çok içimi kaldırıyor, hep tosttu, makarnaydı yiyebiliyorum. Ne önerirsiniz? Zorla kayısı yiyeceğim birazdan ama hiç içim almıyor.
Canım kayısıyı püre kıvamına getirsen falan ne bileyim aklıma başka bir şey gelmedi birde su içmeye özen göster o da iyi geliyor kabızlığa

Evde kendi yogurdunuzu yapın ama pastorize süt ve probiyotik yogurt mayası kullanın. Tabi yogurt yemenizde de sorun yoksa.

İlk gebeliğimde 22-23 yüzüstü yattığımi hatırlıyorum hiç bir zararı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…