2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kizlar simdi tesadufen barkod numaramla hastenin sitesine girdim. Baska test sonuclarimda cikmis ama bunlar baya kotu cikmis doktor yada asistani hic aramadi bile sonucun cikmis diye kendim bakip gordum

dur canım sakin ol, ne çıkmış?

Eklentiler

• SmartSelect_20200924-150738_Gallery.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 90
Toxoplazma da cikmis, bilmiyorum ki tam olarak ne simdi bakicam hepsine ama cok fazla normalden yuksek diyor

canım yok sakin ol, sen daha önce toksoplazma geçirmişsin, bağışıklığın var demek bu bence.
rubella da kızamıkçık, aşık var büyük ihtimalle ya da küçükken geçirdin, bağışıklığın var.

ilk testi bilmiyorum ama o da eminim o tip bir şeydir, panik olma

Toxoplazma da cikmis, bilmiyorum ki tam olarak ne simdi bakicam hepsine ama cok fazla normalden yuksek diyor

Kizlar esime attim ilk o da saglik sektorunde calisiyor bunlar bagisiklik bosuna agliyosun dedi simdi doktora yazdim o da ayni sekilde soyle yazmis "bunlara bağışık olduğunuzu gösteren bir şey iyi bir şey yani" bosuna aglamisim

Ayy canim oyleymis, uzun zamandir bebegi dusunerek hareket etmiyordum sabah yazmistim ya hamileligi unuttum filan. Simdi hatirladim sonuclari gorunce cok korktum bir sey olucak diye

Ayy canim oyleymis, uzun zamandir bebegi dusunerek hareket etmiyordum sabah yazmistim ya hamileligi unuttum filan. Simdi hatirladim sonuclari gorunce cok korktum bir sey olucak diye

Geçmiş olsuun, gayet güzel sonuçların

Hiç bilmiyorum canım belki daha sık kontrol tercihidir doktorunun

Kuzum neden korkuyorsun aksine iyi çıkmış daha önce geçirmişsin bağışıklığın var korkma

Insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza duygular selale oldu bende
Yazmışlar zaten eşin de yazmış canım korkma benim daha önceden geçirip geçirmediğini bakmadılar sadece şu an var mı diye baktılar çok şükür negatif çıktı kızlar ya çocukluğumuzda yaptığımız kızamık aşısı mı bu ne kafam karıştı

Kuzum neden korkuyorsun aksine iyi çıkmış daha önce geçirmişsin bağışıklığın var korkma

Bagisiklik mi oluyor yuksek cikinca diye internetten bakmamistim, hepsi yuksek cikinca cok korktum bir de burda konusuyoruz ya toxoplazma filan bende biraz salam yemistim gecen haftalarda artik yemiyorum da ay neyse cok sukur bir sey yokmus ya

Merhaba araniza yeni katılıyorum beni de listeye ekleyebilir misiniz

Esim doktor degil de test sonuclariyla alakali seyleri biliyor saglik firmasinda calistigindan ama ben nedense o bir sey diyince tam rahatlayamiyorum bu konularda, mutlaka bilen kisi cevap verince rahatlama geliyor galiba olmustum kizamik annem her seyini yaptirdim diyor ama bilmiyorum, omuzdan yapilan bir asi varya mesela izi cikiyor hani onun izi bende yok

Kuzum o iz bende de yok dün annemle konuştum ben senin bütün aşılarını yaptırdım diyor okulda da oluyorduk hatırlıyorum Allahın izniyle bir şey olmaz

Kızlar yaaa cildimde inanılmaz sivilce çıktı zaten sivilceye yatkın bir cildim vardı ama adet zamanı çıkar geçerdi hemen şimdi yanaklarımda var bir şey de kullanamıyorum

Kızlar ben de çıktım şimdi kontrolden 1.5 cm olmuş haftasıyla uyumlu 7+6 gün dedi doktor çok kısa da kalp atışını da dinledik. Ben daha sormadan doktorum tarama ve tanı testleri hakkında bilgi verdi tarama testi yapılmasını öneriyorum ama güvenirliği fazla yok sadece riski ölçüyor, testi yaptırdım risk çıkmadı diye doğumda kötü bir durumla karşılaşmayacağımız anlamına gelmiyor düşük de olsa bu ihtimaller oluyor dedi. Ya da tam tersi risk çıkabiliyor ama sonucunda sağlıklı doğum oluyor dedi. Ben de nifty testi sordum %99 güvenirliği olan bi test ancak 2500 TL civarında dedi biz yine de yaptırmayı düşünüyoruz bir çok kromozoma bakılıyormuş. Cinsiyet dahil

Maşallah çok sevindim Kuzum doktora sordun mu sık ultrasona girmek zararlı mı?

Biz de ilk keseyi gördüğümüz zaman mini minicikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…