2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Herkese selam
Bebislerimiz saglikla buyusun
Bugun hastane randevum vardi. Sukur kalp atisini duydumenteresan duygular yasiyorum bugun tam 7 haftalik olmusuz doktor 9 mm oldugunu soyledi haftasiyla uyumluymus bi sorun olmadigini soylediyalniz cok fazla mide bulantim var. Her sabah daha da kotu bir bicimde uyaniyorumdoktor prilam yazdi recetede gece ac karina 2 tane almam gerektigi yaziyor ilac yutamayan biriyim 2 tane fazla geldi bana siz de bu sekilde mi kullaniyor sunuz?

Bugün yapılan idrar testimde enfeksiyon çıkmadı çok şükür İlaç kullanmama gerek kalmadı.
Ne guzel bi haber en cok korktugun sey enfeksiyonlar ama ztn corona doneminde cogunlukla evdeyiz temizlige dikkat ediyoruz ins hicbirimizde cikmaz canim ilac kullanmadan hepimiz atlatiriz

Yatabildiginiz kadar yüz üstü yatin inanın karnınız büyüdüğünde isteseniz de yatamayacaksiniz ilk gebeligimde en çok şikayet ettiğim şeylerden biriydi çünkü normalde hep yüz üstü yatarım ilk gebeligimde yatağın ortasına bı delik açık göbeğimi o deliğe yerleştirip uyumak gibi ütopik bı hayalim vardı

Sen özele mi gidiyorsun ve hangi sehirdesin

Benimde öyle

Kızlarrrr
Ben geldim, allahım çok şükür bugün o kadar güzel geçti ki günüm kendimi harika hissediyorum
Bügün ilk kez halsizlik bulantı vs hissetmedim.
Sabah kahvaltımı yaptım, daha öğlen olmamıştı kızımın yemeğini ve akşam yemeğimizi hazırladım, evi süpürdüm sildim oyuncakları topladım.
Sonra da çoookkk uzun zaman sonra makyaj yaptım ve kızımla giyindik süslendik dışarı çıktık tam dört saat dışarda oynattım kızımı.
Tabi burası küçük bir ilçe olduğu için yapılabilecek bir şey yok, eşimin yanına okula gittik kızım okulun bahçesinde koşturdu kedileri kuşları kovaladı yerlerde yuvarlandı
O kadar çok yoruldu ki kapanışı erken yaptık uyudu bile

Aslımda dışarıya çıkmadan biraz olumsuzluklar oldu ama hiç takmadım, sadece gezmeye odaklandım
Mesela gül gibi topladığım evi ben hazırlanırken kızım baştan sona tekrar dağıttı, kıyafet dolabını açtı hepsini yere döktü
Ayakkabılarımızı giydik bi baktım asansör bozuk ve biz 6.katta oturuyoruz
Kızımı bir koluma aldım Bebek arabasını diğer koluma aldım indim aşağıya, ordan da eşimin okuluna gittim yürüyerek

Kızlar ben de size biraz tavsiye vereyim, özellikle beslenme konusunda.
İlla yemek gerek diyerek şu bulantılı zamanlarda kendinizi zorlayarak sakın bir şey yemeyin, bulantılar geçer ama bir yiyecekten tiksinirseniz o uzun süre geçmez.
Şu süreci daha sakin ve akışına bırakarak geçirin, nasıl olsa bulantılar bittiğinde her şey yemeye başlicaz önemli olan zorlayıp tiksinmemek.
İlk üç ay bebek annenin depolarından beslenir kaygılanmayın

Yemek isimleri duyunca bile midem bir tuhaf oluyor sadece yoğurt yiyebiliyorum
Benimdr sürekli bulanan bir midem var ara da bir böyle kayniyo gibi sanki tatlı kesinlikle istemiyorum kokusunu bile hatta yediğim ekmek bile tatlı geliyo o derece kolayca atlatırız inşallah bu zamanları yeter ki sağlıklı olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…