- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.101
Aboooo ne hissediyorsun söyle noluuur ben de çok merak ediyorum valla
Hadi insallah Canım benim güzel haberlerini bekliyoruzKızlar benimde yarın saat 1 de randevum var. Çok heyecanlıyım. 3. Randevum olacak ama sadece keseyi görebildik iki randevu da. Şimdi son gittiğimden beri 10 gün geçti. İnşallah yarın görebilirim bebişimibende regl düzensizliği olduğundan ve süpriz gebelik olduğundan yumurtlama tarihimi bilmiyorum. Belki yarın ne kadarlık olduğunu da öğrenirim çok heyecanlıyımm inşallah yarın güzel geçer.
Kızzz hemşehri sayılırız deseneeeeİyi akşamlar kızlar benim yiyebildiğim tek şey patates inşallah ondan tiksinmem diye dua ediyorumküçükken de çok severdim patatesi hatta halam takılırdı bana seni Adanalı birine vericez derdi gerçekten de eşim Adanalı
Sen de mi adanalısın canımKızzz hemşehri sayılırız deseneeee
Kızıma hamileyken normalde beslenme rutinimde olmayan bir çok şeyi sağlıklı ve ben bunu yemeliyim/ içmeliyim diye zorladım. bunda kasmıyorum, zaten normalde de sağlıklı besleniyorum diyebilirim. Zararlı olmadığı sürece sevdiklerimi yiyorum sadece. Böyle daha iyiyimKızlar ben de size biraz tavsiye vereyim, özellikle beslenme konusunda.
İlla yemek gerek diyerek şu bulantılı zamanlarda kendinizi zorlayarak sakın bir şey yemeyin, bulantılar geçer ama bir yiyecekten tiksinirseniz o uzun süre geçmez.
Şu süreci daha sakin ve akışına bırakarak geçirin, nasıl olsa bulantılar bittiğinde her şey yemeye başlicaz önemli olan zorlayıp tiksinmemek.
İlk üç ay bebek annenin depolarından beslenir kaygılanmayın
Aynen canımSat birebir aynıhello
4+6 ydi canım yarin 5+6 olacak. Inşallah büyümüştüroynamadan beklemek lazım sanırım, ciltteki yağ dengesi hormonlar yüzünden bozuluyormuş, bir noktada yola girer belki
içinizi ferah tuttun, bebeğiniz sizinle
ilk gördüğünüzde kaç hafta/gündeydiniz?
Benim diğer hamileliğimde güçlendi dökülmesi kesilmişti normalde dökülürdü kesildiArkadaşlar merhaba bende 7 haftalık hamileyim çok şükür keseyi 5+2de gördüm ama daha kalp atışı duymadım pazartesi gidicem doktora inşallah. Saçlarım zaten dökülürdü ama şu süreçte çok dökülmeye başladı sizde boyle bir durum var mı merak ediyorim
Hoşgeldin ben de eski Haziran annesiyimİyi akşamlar herkeslere :) 2019 temmuz anneleri grubunda takilirken Mayıs da erken doğumla bebeğimi kucağıma almıştım ve şimdi yeniden hamileyim bu defa da Mayıs annesi olucam inşallah :) buraları epey özlemişim
Kabizlik icin doktorunuza danisip magnezyum alsbilirsiniz.. zaten ilerleyen donemde kramplara falanda iyi geliyor.. Ben ilk gebeligimde kullandim bundada baslayacam kabizlik ister istemez oluyor cunku vucut besinlerden daha fazla yararlanabilmek icin sindirimi yavaslatiyor..Kızlar kabız oldum ben, gazım da var çok. Ama yumuşak şeyler çok içimi kaldırıyor, hep tosttu, makarnaydı yiyebiliyorum. Ne önerirsiniz? Zorla kayısı yiyeceğim birazdan ama hiç içim almıyor.
Bunu ikili testte tespit edemezsiniz üçlü veya detaylı ultrason gerekirBende o kafadaydım ama işine ve bilgisine çok güvendiğim ebe bir tanıdığım var öneride bulundu mantıklı geldi banada o yüzden 2 li taramayı yaptırıcam sadece, bahsettiğim gibi özel bir hastanede ydyb sekreteriyim ve doğumhane birimide dibimde olduğu için çokça yardım bilgi vs alıyorum onlardan. Doğumu çalıştığım hastanede yapmayı düşünüyorum tabii ama 2li testi yaptırmamın şöyle bir öneminden bahsetti illa down sendromu olayı değil varsa herhangi ufak başka bir hastalık vs dahi şüphesi burada doğuracagına fakültede daha teşekküllü bir hastanede doğurursun o yüzden ikiliyi yaptır dedi ve banada mantıklı geldi.
Lökosite bakılıyor canım enfeksiyon için ama sizinki okadar da yükselmemiş kan tahlilindeki lökositin de yükselmesi gerekiyor idrar yolu enfeksiyonu diyebilmek için. Gebeliğin ilk ve son aylarında sık idrara çıkmakta normal kabul ediliyor zatengeçmiş olsuuun annesi
idrarda enfeksiyon için hangi değere bakıyorlar, şimdi idrar sonucum düştü benim de aşağıdaki değerler yüksek, anlamadım, acaba enfeksiyon mu :)
Eki Görüntüle 2695806
Benimde hepsine bağışıklığım var canım ve bu çok iyi bişeyEsim doktor degil de test sonuclariyla alakali seyleri biliyor saglik firmasinda calistigindanama ben nedense o bir sey diyince tam rahatlayamiyorum bu konularda, mutlaka bilen kisi cevap verince rahatlama geliyor galiba olmustum kizamik annem her seyini yaptirdim diyor ama bilmiyorum, omuzdan yapilan bir asi varya mesela izi cikiyor hani onun izi bende yok
İnşallah canımBenimdr sürekli bulanan bir midem var ara da bir böyle kayniyo gibi sankitatlı kesinlikle istemiyorum kokusunu bile hatta yediğim ekmek bile tatlı geliyo o derece kolayca atlatırız inşallah bu zamanları yeter ki sağlıklı olsunlar
Canım ben Mersinliyim ama Çukurova’da okudum üniversiteyi yıllarım Adana’da geçtiSen de mi adanalısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?