2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İyi akşamlar kızlar benim yiyebildiğim tek şey patates inşallah ondan tiksinmem diye dua ediyorum küçükken de çok severdim patatesi hatta halam takılırdı bana seni Adanalı birine vericez derdi gerçekten de eşim Adanalı

Kızlar benimde yarın saat 1 de randevum var. Çok heyecanlıyım. 3. Randevum olacak ama sadece keseyi görebildik iki randevu da. Şimdi son gittiğimden beri 10 gün geçti. İnşallah yarın görebilirim bebişimi bende regl düzensizliği olduğundan ve süpriz gebelik olduğundan yumurtlama tarihimi bilmiyorum. Belki yarın ne kadarlık olduğunu da öğrenirim çok heyecanlıyımm inşallah yarın güzel geçer.

Hadi insallah Canım benim güzel haberlerini bekliyoruz

Kızzz hemşehri sayılırız deseneeee

Kızıma hamileyken normalde beslenme rutinimde olmayan bir çok şeyi sağlıklı ve ben bunu yemeliyim/ içmeliyim diye zorladım. bunda kasmıyorum, zaten normalde de sağlıklı besleniyorum diyebilirim. Zararlı olmadığı sürece sevdiklerimi yiyorum sadece. Böyle daha iyiyim

oynamadan beklemek lazım sanırım, ciltteki yağ dengesi hormonlar yüzünden bozuluyormuş, bir noktada yola girer belki

içinizi ferah tuttun, bebeğiniz sizinle
ilk gördüğünüzde kaç hafta/gündeydiniz?
4+6 ydi canım yarin 5+6 olacak. Inşallah büyümüştür

Benim diğer hamileliğimde güçlendi dökülmesi kesilmişti normalde dökülürdü kesildi

Kızlar kabız oldum ben, gazım da var çok. Ama yumuşak şeyler çok içimi kaldırıyor, hep tosttu, makarnaydı yiyebiliyorum. Ne önerirsiniz? Zorla kayısı yiyeceğim birazdan ama hiç içim almıyor.
Kabizlik icin doktorunuza danisip magnezyum alsbilirsiniz.. zaten ilerleyen donemde kramplara falanda iyi geliyor.. Ben ilk gebeligimde kullandim bundada baslayacam kabizlik ister istemez oluyor cunku vucut besinlerden daha fazla yararlanabilmek icin sindirimi yavaslatiyor..

Bunu ikili testte tespit edemezsiniz üçlü veya detaylı ultrason gerekir

selam kızlarr saat 5 ben oğlumu emzirdim ve uyuyamadım Buraları okuyum dedim. Ben 2020 şubat annesiyim ayrıca Biraz erkenden tekrar hamile kaldığım için 2021 mayıs annesi de olacağım siz böyle yazıştıkça oğluma hamilykenki hallerim aklıma geliyor ne heycanlıydı şimdi ise midem bulanmasa hamile olduğumu anlamayacağım
geçmiş olsuuun annesi

idrarda enfeksiyon için hangi değere bakıyorlar, şimdi idrar sonucum düştü benim de aşağıdaki değerler yüksek, anlamadım, acaba enfeksiyon mu :)

Eki Görüntüle 2695806
Lökosite bakılıyor canım enfeksiyon için ama sizinki okadar da yükselmemiş kan tahlilindeki lökositin de yükselmesi gerekiyor idrar yolu enfeksiyonu diyebilmek için. Gebeliğin ilk ve son aylarında sık idrara çıkmakta normal kabul ediliyor zaten
Benimde hepsine bağışıklığım var canım ve bu çok iyi bişey İzi çıkan aşı da verem aşısı ba

İnşallah canım

Üstüne çabası da var sabah bulantısı.. Zaten Zorla yediğim yumurta ve peynir ve birazcık ekmek.. Hepsini de çıkartmış bulundum çubuk krakerle aşk yaşıyoruz şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…