2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Üstüne çabası da var sabah bulantısı.. Zaten Zorla yediğim yumurta ve peynir ve birazcık ekmek.. Hepsini de çıkartmış bulundum çubuk krakerle aşk yaşıyoruz şuan
Canım çok geçmiş olsun dişin bı an önce hallolur da rahatlarsın inslh mide bulantısı da fenaaa su bı kaç hafta geçse rahatlarsın inslh

Günaydınlar herkese
Güzel bi cuma dilerim

KeriminHilali canım çok geçmiş olsun, umarım bi an önce atlatırsın şu diş sıkıntısını.

her gün muhakkak yoğurt yiyorum, üstelik yoğurdumu da kendim mayalıyorum, meyve olarak armut yiyorum ama tuvalete rahatça çıkamıyorum maalesef
kayısı bende asla işe yaramıyor.
abur cubur hiç yemiyorum, sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum, her gün hem sebze meyve hem de protein alıyorum, tatlı yiyemediğimi farkettim ki çok severim normalde, bu tuvalet olayı nasıl çözülecek bilmiyorum

Günaydın Kızlar bugün ben de doktora gidicem inşallah kalp atışını duymak için. Dualarınızı beklerim. Benim de tiksinmediniz tek şey patates oldu sanırım. Bi de vişne suyunu çok seviyorum. Akşam patates püresi yedim sabah patates kızartması bu akşam menüde fırında tavuk patates var yine zavallı kocam benden önce patatesten tiksinecek gibi

Canım şalgam bende işe yaramıştı memleketten dönerken almıştık

Herkese gunaydinn

Dun gece hic uyanmadan sabaha kadar uyumusum o kadar guzel geldi ki valla bu bulanti isi bende baslamiyor, kendimi de zorlamiyorum ne istiyorsa canim onu tuketiyorum. Sadece kokulara karsi bi duyarliligim oldu parfum kokusu, dus jeli kokusu bile hos gelmiyor Benim goguslerim cok fena durumda baya bir buyuduler ve aciyorlar. Temmuz ayinda da ben dostinex kullanmistim prolaktin yuksekligi icin o zamanda minicik kalmislardi, henuz catlak yok ama bebek yagi surmeye basladim bende bu aksam ustu de doktor randevum var bakalim nasil gecicek

Canım şalgam bende işe yaramıştı memleketten dönerken almıştık
Bunu deneyeceğim, pek sevmem ama denemeye değer
ben önceden geceleri pek uyanmazdım, şimdi her gece tuvalete kalkıyorum

haziran ve temmuzda bende dostinex kullandım, benim mementolar da küçülmüştü, şimdi baya dolgun oldular, acısı da geçti sayılır. sanırım sütyenleri değiştirmek gerekecek ama.

Canım şimdiden mi göğüs ve karın için yağ sürüyorsun. Önerdiğin biseyler var mı ben henüz baslamadm erken değil mi. İlk Bebek olunca kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum

Ben tuvalet egitimi alan cocuklar gibi yatmadan yarim saat once suyu kesiyorum dudaklarim kuru oluyo minicik dudak islanicak kadar iciyorum gece kalkmiyorum boylece
Ayy o zaman ayni durumdayiz, bence catlasa catlardi cunku dostinex baya bir sondurmustu simdi masallah zor sigiyor, yenisini almak gerekecek bencede

Canım gece tuvalete kalkma bende de göğüslerimdeki hassasiyette hemen hemen geçti sayılır arada sırada acıyo sanırım vücudumuz alışıyor yavaş yavaş

Koku hassasiyeti bende de çok fena
Evin her yeri kokuyor midem ağzımda geziyorum
Gebelikten önce de vardı kokulara hassasiyet ama gebelikte inanlmaz arttı.
Sıvı sabun, duş jeli, şampuan, bulaşık deterjanı her şey kokuyor, makinayı eşim doldurup boşaltıyor kokusuna dayanamıyorum.
Hatta bulaşık makinasını program bitince bir de deterjansız başlatıyorum kokusu gitsin diye ama yine gitmiyor

Canım şimdiden mi göğüs ve karın için yağ sürüyorsun. Önerdiğin biseyler var mı ben henüz baslamadm erken değil mi. İlk Bebek olunca kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum

Canimm benimde ilk bebek acikcasi daha o pahali kremlerden almadim, eskiden de dustan cikinca vucudum kuru oldugu icin yaz aylarinda ozellikle bir seyler surerdim. Simdi goguslerim temmuzda cok kucuk olup ilactan dolayi simdi baya bir buyuyunce catlar diye bebek yagi yada nemlendirici krem suruyorum. 11. Haftadan sonra filan bence o pahali kremlere geceriz lierac jel+serum cok iyi diyorlar. Ama bence eger genetikte varsa naparsan yap catlaniyor bakalim nasil olcak

Ben ilk gebelikte de kasmadım bunda da rahatım o konuda
Zaten belli başlı şeyler var onu herkes bilir dikkat eder, onun dışında canım ne istiyorsa yedim kendimi hiç zorlamadım.
İlk gebeliğimde bakış açım şu şekildeydi “Hamile olmak bu dıyguyu yaşamak harika bir şey ama belki tekrar nasip olmayacak bilmiyorum, bu yüzden her anın tadını çıkarmalıyım” dedim ve bol bol anı biriktirmeye odaklandım, olumsuzluklar sağlık problemleri çok yaşadım ama takılmadım fazla. Bunda da aynı kafadayım, anın tadını çıkarmak her şeyden daha önemli
Rabbim isteyen herkese bu güzellikleri yaşatsın inşallah

günaydııın, benim aklıma da kefir geldi.
her gün değil de arada içiyorum ben, bana çok iyi geldi

Bulasik makinesi kokusu konusunda cook hak verdim, eskiden kapagina bir iki damla camasir suyu damlatirdim 2 kez calistirirdim. Arada hala yapiyorum ama esim bizi olduruceksin dedigi icin simdi sirke damlatiyorum halime sukrediyorum valla cok sukur cok etkilemedi beni

Üstüne çabası da var sabah bulantısı.. Zaten Zorla yediğim yumurta ve peynir ve birazcık ekmek.. Hepsini de çıkartmış bulundum çubuk krakerle aşk yaşıyoruz şuan
Canım patates haşlasan işe yarar mi acaba. Ben bide midem bulandığında leblebi tüketirim bastırsın diye denedin mi hiç?

Bende 7. Haftadayım saçlarım dökülüyor. Vitamin depolarım sağlam eminim. Bu dönem böyle demekki sonrasında da dökülme duruyor zaten doğumdan 3-4 ay sonra feci şekilde dökülme başlıyor.

Bu forum bu konuda o kadr iyiki herkes bildiği şeyleri paylasiyo çok teşekkür ederim bendede vazelin var olmadı ondan sürüym yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…