- 28 Mayıs 2020
- 358
- 438
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.121
Hayırlı olsunİyi akşamlar herkeslere :) 2019 temmuz anneleri grubunda takilirken Mayıs da erken doğumla bebeğimi kucağıma almıştım ve şimdi yeniden hamileyim bu defa da Mayıs annesi olucam inşallah :) buraları epey özlemişim
Canım çok geçmiş olsun dişin bı an önce hallolur da rahatlarsın inslh mide bulantısı da fenaaa su bı kaç hafta geçse rahatlarsın inslhÜstüne çabası da var sabah bulantısı.. Zaten Zorla yediğim yumurta ve peynir ve birazcık ekmek.. Hepsini de çıkartmış bulundum çubuk krakerle aşk yaşıyoruz şuan
Canım geçmiş olsunKızlar korktuğum başıma geldi gece hiç uyumadım diş ağrısı başladı karanfil işe yaradı öyle Bi iki saat uyuyabildim rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Canım şalgam bende işe yaramıştı memleketten dönerken almıştıkGünaydınlar herkese
Güzel bi cuma dilerim
KeriminHilali canım çok geçmiş olsun, umarım bi an önce atlatırsın şu diş sıkıntısını.
her gün muhakkak yoğurt yiyorum, üstelik yoğurdumu da kendim mayalıyorum, meyve olarak armut yiyorum ama tuvalete rahatça çıkamıyorum maalesef
kayısı bende asla işe yaramıyor.
abur cubur hiç yemiyorum, sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum, her gün hem sebze meyve hem de protein alıyorum, tatlı yiyemediğimi farkettim ki çok severim normalde, bu tuvalet olayı nasıl çözülecek bilmiyorum
Bunu deneyeceğim, pek sevmem ama denemeye değerCanım şalgam bende işe yaramıştı memleketten dönerken almıştık
ben önceden geceleri pek uyanmazdım, şimdi her gece tuvalete kalkıyorumHerkese gunaydinn
Dun gece hic uyanmadan sabaha kadar uyumusum o kadar guzel geldi kivalla bu bulanti isi bende baslamiyor, kendimi de zorlamiyorum ne istiyorsa canim onu tuketiyorum. Sadece kokulara karsi bi duyarliligim oldu parfum kokusu, dus jeli kokusu bile hos gelmiyor Benim goguslerim cok fena durumda baya bir buyuduler ve aciyorlar. Temmuz ayinda da ben dostinex kullanmistim prolaktin yuksekligi icin o zamanda minicik kalmislardi, henuz catlak yok ama bebek yagi surmeye basladim bende bu aksam ustu de doktor randevum var bakalim nasil gecicek
Canım şimdiden mi göğüs ve karın için yağ sürüyorsun. Önerdiğin biseyler var mı ben henüz baslamadm erken değil mi. İlk Bebek olunca kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorumHerkese gunaydinn
Dun gece hic uyanmadan sabaha kadar uyumusum o kadar guzel geldi kivalla bu bulanti isi bende baslamiyor, kendimi de zorlamiyorum ne istiyorsa canim onu tuketiyorum. Sadece kokulara karsi bi duyarliligim oldu parfum kokusu, dus jeli kokusu bile hos gelmiyor Benim goguslerim cok fena durumda baya bir buyuduler ve aciyorlar. Temmuz ayinda da ben dostinex kullanmistim prolaktin yuksekligi icin o zamanda minicik kalmislardi, henuz catlak yok ama bebek yagi surmeye basladim bende bu aksam ustu de doktor randevum var bakalim nasil gecicek
Bunu deneyeceğim, pek sevmem ama denemeye değer
ben önceden geceleri pek uyanmazdım, şimdi her gece tuvalete kalkıyorum
haziran ve temmuzda bende dostinex kullandım, benim mementolar da küçülmüştü, şimdi baya dolgun oldular, acısı da geçti sayılır. sanırım sütyenleri değiştirmek gerekecek ama.
Canım gece tuvalete kalkma bende de göğüslerimdeki hassasiyette hemen hemen geçti sayılır arada sırada acıyo sanırım vücudumuz alışıyor yavaş yavaşBunu deneyeceğim, pek sevmem ama denemeye değer
ben önceden geceleri pek uyanmazdım, şimdi her gece tuvalete kalkıyorum
haziran ve temmuzda bende dostinex kullandım, benim mementolar da küçülmüştü, şimdi baya dolgun oldular, acısı da geçti sayılır. sanırım sütyenleri değiştirmek gerekecek ama.
Koku hassasiyeti bende de çok fenaHerkese gunaydinn
Canım şimdiden mi göğüs ve karın için yağ sürüyorsun. Önerdiğin biseyler var mı ben henüz baslamadm erken değil mi. İlk Bebek olunca kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum
Ben de vazelin kullanıyorum canımCanım şimdiden mi göğüs ve karın için yağ sürüyorsun. Önerdiğin biseyler var mı ben henüz baslamadm erken değil mi. İlk Bebek olunca kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum
Ben ilk gebelikte de kasmadım bunda da rahatım o konudaKızıma hamileyken normalde beslenme rutinimde olmayan bir çok şeyi sağlıklı ve ben bunu yemeliyim/ içmeliyim diye zorladım. bunda kasmıyorum, zaten normalde de sağlıklı besleniyorum diyebilirim. Zararlı olmadığı sürece sevdiklerimi yiyorum sadece. Böyle daha iyiyim
Günaydınlar herkese
Güzel bi cuma dilerim
KeriminHilali canım çok geçmiş olsun, umarım bi an önce atlatırsın şu diş sıkıntısını.
her gün muhakkak yoğurt yiyorum, üstelik yoğurdumu da kendim mayalıyorum, meyve olarak armut yiyorum ama tuvalete rahatça çıkamıyorum maalesef
kayısı bende asla işe yaramıyor.
abur cubur hiç yemiyorum, sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum, her gün hem sebze meyve hem de protein alıyorum, tatlı yiyemediğimi farkettim ki çok severim normalde, bu tuvalet olayı nasıl çözülecek bilmiyorum
Koku hassasiyeti bende de çok fena
Evin her yeri kokuyor midem ağzımda geziyorum
Gebelikten önce de vardı kokulara hassasiyet ama gebelikte inanlmaz arttı.
Sıvı sabun, duş jeli, şampuan, bulaşık deterjanı her şey kokuyor, makinayı eşim doldurup boşaltıyor kokusuna dayanamıyorum.
Hatta bulaşık makinasını program bitince bir de deterjansız başlatıyorum kokusu gitsin diye ama yine gitmiyor
Canım patates haşlasan işe yarar mi acaba. Ben bide midem bulandığında leblebi tüketirim bastırsın diye denedin mi hiç?Üstüne çabası da var sabah bulantısı.. Zaten Zorla yediğim yumurta ve peynir ve birazcık ekmek.. Hepsini de çıkartmış bulundum çubuk krakerle aşk yaşıyoruz şuan
Bende 7. Haftadayım saçlarım dökülüyor. Vitamin depolarım sağlam eminim. Bu dönem böyle demekki sonrasında da dökülme duruyor zaten doğumdan 3-4 ay sonra feci şekilde dökülme başlıyor.Arkadaşlar merhaba bende 7 haftalık hamileyim çok şükür keseyi 5+2de gördüm ama daha kalp atışı duymadım pazartesi gidicem doktora inşallah. Saçlarım zaten dökülürdü ama şu süreçte çok dökülmeye başladı sizde boyle bir durum var mı merak ediyorim
Bu forum bu konuda o kadr iyiki herkes bildiği şeyleri paylasiyo çok teşekkür ederim bendede vazelin var olmadı ondan sürüym yavaş yavaşCanimm benimde ilk bebekacikcasi daha o pahali kremlerden almadim, eskiden de dustan cikinca vucudum kuru oldugu icin yaz aylarinda ozellikle bir seyler surerdim. Simdi goguslerim temmuzda cok kucuk olup ilactan dolayi simdi baya bir buyuyunce catlar diye bebek yagi yada nemlendirici krem suruyorum. 11. Haftadan sonra filan bence o pahali kremlere geceriz lierac jel+serum cok iyi diyorlar. Ama bence eger genetikte varsa naparsan yap catlaniyor bakalim nasil olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?