2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ya bide bisy sorcam taze anneler benim gibi hala hiç belirtisi olmayan var mı sadce bel ve kasık ağrısı başka hiç bisy yok 5+1 şuan belirtiler için erken mi bide yrn doktora gidip keseyi görmeyi düşünüyoruz görünür mu ki artık

ben de böyleydim sizin haftalarda, sadece aç kalınca midem bulanıyordu, kasık ağrısı oluyordu ara ara.
keseyi de 5+0 da gördüm.

Canım normal bende de o haftalarda arada bi kaşık ağrısı oluyordu başka bişe olmuyodu

Moralim bozuk kızlar, bugün 6+6 yım kalp atışı için gittik. Hem karından hem vajinal baktı kalp atışını göremedi. Gelişimi yavaş görünüyor dedi. Ama belki de daha küçük olduğu için göremiyoruzdur dedi. Haftaya tekrar gideceğim. Hiç böyle hayal etmemiştim. İnşallah kötü birşey olmaz.

Canım üzülme canını sıkma daha miniktir haftaya duyarsın inslh iyi düşünelim iyi olsun

Moralini bozmamaa çalış lütfen biliyorum demesi kolay uygulaması zor bir şey bu. Belki daha minik olduğu için öyledir. Ben de sabah sabah gördüğüm rüyanın etksiyle deli deli doktorun yolunu tuttum usg da bebeği gördüm rahatladım. Patolojik vaka olmadan şu çocuğu kucağıma bi alsaydım.

İlk haftalar benim de çok kasık ve bel ağrım oluyordu ve çabuk üşütüyordum ondan da oluyordu sonradan ağrılar azalmaya başlıyor geç döllenme olmadıysa görürsünüz

İlk haftalar benim de çok kasık ve bel ağrım oluyordu ve çabuk üşütüyordum ondan da oluyordu sonradan ağrılar azalmaya başlıyor geç döllenme olmadıysa görürsünüz
İnşallah çok merak ediyorum ailelere de söylemedik henüz ama benim değerler birz düşüktü geç döllenme sanırım

Ya ben hiç balık yemek istemiyorum ne olacak böyle.. balık yediğimi hayal ederken canım asla istemiyor.
yemem de gerekiyor ama..
Benim de aynı şekilde asla canım istemiyor et de canım istemiyor hatta dün et yedim bugün sabah bulantı ile uyandım et balık düşündükçe midem bulanıyor

Benim 3. Hamileliğim. Bu konuda sakın moralini bozma. Benimde ilk gebeliğimde 7 +3 günlükken duyuldu kalp atışları. Birazda ultrasonun yeni yada eski model olmasıyla da alakalı bu durum. İyi düşünün iyi olsun herşey

Hepimiz ayniyiz, bu ara ben rahattim esim cok heyecanli uyandi bugun, randevu saatine su kadar kaldi diyip duruyor sabahtan beri 10 gundur gormuyoruz insallah bir problem cikmaz bugun filan diyip beni gerdi. Ilk defa onu boyle gordum normalde asiri rahattir. Insallah bu sureci saglikla atlatip kucagimiza almak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…