2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım gece tuvalete kalkma bende de göğüslerimdeki hassasiyette hemen hemen geçti sayılır arada sırada acıyo sanırım vücudumuz alışıyor yavaş yavaş
Ay kızlar göğüs hassasiyeti konusunda sizin de öyle olduğunuzu duyunca öyle rahatladım ki, benim dün ve bugün kahverengi lekem oldu, pıhtı şeklinde, küçücük, çok korktum

Kaçıncı doktor randevunuz? Gitmedim ama hala acaba yarın gitsem mi 2. Gebelik diye gerek yok dedim çünkü gerçekten sürekli gitmeye gerek yok onu fark ediyorsunuz zamanla

Ben o yüzden 8. Haftadan önce gitmek istemiyorum boşuna moral bozukluğu oluyor, büyük ihtimalle sağlıklı bazen geç döllenme fln oluyor canınızı sıkmayın

Ben o yüzden 8. Haftadan önce gitmek istemiyorum boşuna moral bozukluğu oluyor, büyük ihtimalle sağlıklı bazen geç döllenme fln oluyor canınızı sıkmayın
İnşallah öyledir. Gelişimi yavaş demesine de takıldım. Bebeğin boyu 3.3 mm. Sanırım bu haftada iken 9-11mm olması gerekiyormuş. İyi düşünmeye çalışsam da korkuyorum.

Kaçıncı doktor randevunuz? Gitmedim ama hala acaba yarın gitsem mi 2. Gebelik diye gerek yok dedim çünkü gerçekten sürekli gitmeye gerek yok onu fark ediyorsunuz zamanla

Sanirim ilk ve ikinci gebelik arasindaki en onemli fark bu oluyor ben cok erken ogrenmistim 3 hafta bile degildi, ilk beta vermeye gittim 3 kez., sonra beta verirken ultrasonla bakmisti rahim duvari kalinlasmis diyip gondermisti kese gozukmemisti. Sonra 4+3 de keseyi gormeye, sonra 5+1 de yolk sac a bakmaya ve kalp atisini da gordum bugun de insallah kalp atisini karindan duyarim bir sorun cikmaz 6+4 oldu bugun

Amin inşallah, en güzelini yapmışsın ben ilk de beslenme konusunda biraz zorlamıştım kendimi bi de 4 - 5 ay aşırı bulantılardı ona rağmen . Zararlı şeylerden uzak durup akışına bırakmak en güzeli.

Kızlar benim sabah açık kahve akıntım olmuştu burda soran arkadaşlarda olmuş. Doktoru aradım bir sorun yoktur ama yine de gel bakalım için rahat etsin dedi şimdi doktora gidicem bakalım. Dün gitmiştik hiç sorun yoktu

Canım doktorunla görüş direk hiç korkma
Gittim gittim, kanama alanı oluşmuş ama bebişim sağlıklıymış, kalbi atıyordu, rahatladım şükür, rapor da aldım, kan sulandırıcı iğne ve coraspin kaynaklı olduğunu düşünüyor, bir de iğne yaptırdı

Gelince sen de yaz olur mu canım?benim de benzer bir durumum oldu, kanama alanı oluşmuş, devamı gelecek kaygılanma dedi, sadece artar ve kırmızıya döner ve de ağrım artarsa risk artarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…