- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.181
çok şükür canımGittim gittim, kanama alanı oluşmuş ama bebişim sağlıklıymış, kalbi atıyordu, rahatladım şükür, rapor da aldım, kan sulandırıcı iğne ve coraspin kaynaklı olduğunu düşünüyor, bir de iğne yaptırdı
ekledim canım şimdi, kontrol ettim de daha önce vermemişsin bilgilerini.
bana da asıl randevuyu 4 hafta sonrasına verdi ama ara kontrol istersen 2 hafta sonra gel dedi.Kızlar bana 8 ekime verdi dün bir sonraki randevuyu Nası geçcek bu günlerrrrr
Ben de şimdi çıktım doktordan canım kanama alanı yok her şey yolunda gözüküyor dedi ama ben çok ani hareketler yapıyorum doktor da farketmiş mesela bir yerden kalkarken aniden kalkıyorum, gece yatarken sağa sola çok hızlı dönüyorum ve hızlı kalkıyorum bu etkileyebilir ve kanama alanı da oluşturabilir biraz dikkat et hamile olduğunu unutuyorsun dedi. Onun dışında günün çoğu saatini uzanarak geçirmem gerekiyormuş. sorunsuz atlatırız inşallahGelince sen de yaz olur mu canım?benim de benzer bir durumum oldu, kanama alanı oluşmuş, devamı gelecek kaygılanma dedi, sadece artar ve kırmızıya döner ve de ağrım artarsa risk artarmış
Çok mutlu oldum kuzum senin adına da, sağlıkla büyürler, sağlıkla gelirler inşallah kucağımızaBen de şimdi çıktım doktordan canım kanama alanı yok her şey yolunda gözüküyor dedi ama ben çok ani hareketler yapıyorum doktor da farketmiş mesela bir yerden kalkarken aniden kalkıyorum, gece yatarken sağa sola çok hızlı dönüyorum ve hızlı kalkıyorum bu etkileyebilir ve kanama alanı da oluşturabilir biraz dikkat et hamile olduğunu unutuyorsun dedi. Onun dışında günün çoğu saatini uzanarak geçirmem gerekiyormuş. sorunsuz atlatırız inşallah
Ben de 2019 Aralık annesiyim çok küçük değiller mi araları çok yakın olacak ben bayağı şaşkınımselam kızlarr saat 5 ben oğlumu emzirdim ve uyuyamadım☺☺ Buraları okuyum dedim. Ben 2020 şubat annesiyim ayrıca☺ Biraz erkenden tekrar hamile kaldığım için 2021 mayıs annesi de olacağım siz böyle yazıştıkça oğluma hamilykenki hallerim aklıma geliyorne heycanlıydı şimdi ise midem bulanmasa hamile olduğumu anlamayacağım
İnşallah kuzum sen de dikkat et bu dönemde kendine. Eğer imkanın varsa yemek ve tuvalet dışında fazla ayakta kalmamaya çalış. 12 haftadan sonra rahat ederizÇok mutlu oldum kuzum senin adına da, sağlıkla büyürler, sağlıkla gelirler inşallah kucağımıza
Bende 6+3 te göremedim. İlk gebeliğimde 2013 ekim grubundaydım oradaki yazışmalarımı okudum. 6+0 da gitmişim sadece keseyi görmüşüz. Hatta çok üzüldüğümü yazmışım.8+0 da çağırmış doktor ve ozaman duymuşumMoralim bozuk kızlar, bugün 6+6 yım kalp atışı için gittik. Hem karından hem vajinal baktı kalp atışını göremedi. Gelişimi yavaş görünüyor dedi. Ama belki de daha küçük olduğu için göremiyoruzdur dedi. Haftaya tekrar gideceğim. Hiç böyle hayal etmemiştim. İnşallah kötü birşey olmaz.
Aman kızlar ne mutlu hemile kalmışsınız. Bende ilk yıllar erken erken dedim sonrada ben istedim olmadı.7 yıldır ancak 2. ye Hamile kalabildim . 2. Gebelikte kısırlık çok oluyor. Bence sevinin ki bu durumu yaşamadan hamile kaldınızBen de 2019 Aralık annesiyim çok küçük değiller mi araları çok yakın olacak ben bayağı şaşkınım
Canım eğer klozet kullanıyorsan ayaklarının altına bir tabure al biraz daha rahat oluyor öyle birde bol bol su içGünaydınlar herkese
Güzel bi cuma dilerim
@KeriminHilali canım çok geçmiş olsun, umarım bi an önce atlatırsın şu diş sıkıntısını.
her gün muhakkak yoğurt yiyorum, üstelik yoğurdumu da kendim mayalıyorum, meyve olarak armut yiyorum ama tuvalete rahatça çıkamıyorum maalesef
kayısı bende asla işe yaramıyor.
abur cubur hiç yemiyorum, sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum, her gün hem sebze meyve hem de protein alıyorum, tatlı yiyemediğimi farkettim ki çok severim normalde, bu tuvalet olayı nasıl çözülecek bilmiyorum
Sütyen alacaksanız bence direkt emzirme sütyeni alınBunu deneyeceğim, pek sevmem ama denemeye değer
ben önceden geceleri pek uyanmazdım, şimdi her gece tuvalete kalkıyorum
haziran ve temmuzda bende dostinex kullandım, benim mementolar da küçülmüştü, şimdi baya dolgun oldular, acısı da geçti sayılır. sanırım sütyenleri değiştirmek gerekecek ama.
Valla bende ilk gebeliğimde hiç yemedim desem yeridir balık bi eksikliğini de yaşamadım oğlum 3900 kg doğdu gayette iyi şu anda o yüzden ben çok zararlı şeyler yemiyorum ama çokta zorlamıyorum kendimi iyice tiksinmemek içinYa ben hiç balık yemek istemiyorumne olacak böyle.. balık yediğimi hayal ederken canım asla istemiyor.
yemem de gerekiyor ama..
Vallahi biraz öyle olacak canım ama olsun ikisi bir büyür gider yaa ben ilk öğrendiğimde ağladım oğlum çok küçük fln diye ama sonra sonra mutlu oldum hem baya az masraf yapıcazBen de 2019 Aralık annesiyim çok küçük değiller mi araları çok yakın olacak ben bayağı şaşkınım
Ahh canım ben ilk gebelikte yaşadım o sorunları çok uğraştık olsun diye ilk 2 yıl istemedik sonra 7 yılda olmadı düşük oldu fln. Sanırım ilki zor olunca 2. De hemen olmaz rahatlığı vardıAman kızlar ne mutlu hemile kalmışsınız. Bende ilk yıllar erken erken dedim sonrada ben istedim olmadı.7 yıldır ancak 2. ye Hamile kalabildim . 2. Gebelikte kısırlık çok oluyor. Bence sevinin ki bu durumu yaşamadan hamile kaldınız
Ay evet ya ben istedim ama hahaha ben de Aralık 2019 annesiyimBen de 2019 Aralık annesiyim çok küçük değiller mi araları çok yakın olacak ben bayağı şaşkınım
Canım eğer klozet kullanıyorsan ayaklarının altına bir tabure al biraz daha rahat oluyor öyle birde bol bol su içİlerleyen haftalarda doktor demir ilacı verecek o zaman çok daha zor oluyor tuvalete çıkmak şimdiden bi çözüm bulmak lazım
Sütyen alacaksanız bence direkt emzirme sütyeni alınzaten doğumdan sonra sadece o takılabiliyo
Valla bende ilk gebeliğimde hiç yemedim desem yeridir balık bi eksikliğini de yaşamadım oğlum 3900 kg doğdu gayette iyi şu anda o yüzden ben çok zararlı şeyler yemiyorum ama çokta zorlamıyorum kendimi iyice tiksinmemek için
Vallahi biraz öyle olacak canım ama olsun ikisi bir büyür gider yaa ben ilk öğrendiğimde ağladım oğlum çok küçük fln diye ama sonra sonra mutlu oldum hem baya az masraf yapıcazbizimkinin tüm eşyaları duruyor ekstra pek bişey almaya gerek kalmaycak
Ahh canım ben ilk gebelikte yaşadım o sorunları çok uğraştık olsun diye ilk 2 yıl istemedik sonra 7 yılda olmadı düşük oldu fln. Sanırım ilki zor olunca 2. De hemen olmaz rahatlığı vardı
Benim tam 6+0 da gelmeye başladı tedirgin olup doktoruma mesaj attım oda bi ilaç verdi ve yat dinlen dedi Bende ilaçtan sonra bi kere daha geldi Sonra gelmedi ama gene çok tedirginim ama çok şükür bi şeyim yok bu zamanlarda olabiliyormuş zaten ama gene de doktorunu bilgilendir derimAra ara kahve lekesi gelen varmı kizlar
Benim salı günü gördüğüm bebişim 9,3mm bak 7+6 ona göre hesapla ve korkma henüz küçük olabilir ama hızlı büyüyorlar içimizde bu haftalardaİnşallah öyledir. Gelişimi yavaş demesine de takıldım. Bebeğin boyu 3.3 mm. Sanırım bu haftada iken 9-11mm olması gerekiyormuş. İyi düşünmeye çalışsam da korkuyorum.
Yaa 2019 Aralık grubunda pek gormemistim sizi. Ben de yani istiyordum ama hemen de olmaz diyordum ama olabiliyormuşAy evet ya ben istedim ama hahaha ben de Aralık 2019 annesiyim
Bu ay Bi denesek dedik hahha tuttu şükür
pazartesi ne tahlili yapılıcaksın hiç tahlil yapılmadımıKızlar yeniden selam doktordan geldim ben kalp atışını duyduk her şey yolunda dedi. O kadar hafifledim ki. 7+5 dedi son adet tarihime göre 1 hafta daha küçük ultrasonda. Pazartesi de tahlillerimi yaptıracağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?