- 23 Ağustos 2020
- 4.822
- 9.251
- 108
- 35
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.201
Forumda yeniyimYaa 2019 Aralık grubunda pek gormemistim sizi. Ben de yani istiyordum ama hemen de olmaz diyordum ama olabiliyormuşbir yandan iyi tabii beraber büyüyecekler ama bir yandan da bize zor iki bebeğin de altı temizlenecek sütten kesmezsek ikisi de emecek biri oyun isteyecek yavaş yavaş ötekinin Gazi uykusu
Canım bana 12-13. Haftaya kadar biraz sık görüşcez dedi 8 inde gidicem sonra 3 hafta sonra gidicem ondan sonra da ayda 1 artık diye konuştukbana da asıl randevuyu 4 hafta sonrasına verdi ama ara kontrol istersen 2 hafta sonra gel dedi.
benim doktor baya rahat.
Ben zaten düzenli kan tahlili veriyorum tiroid hastası olduğum için 3 haftada bir. Pazartesi istersen sağlık ocağında istersen de endokrin doktorunda kan verebilirsin dedi tam kan sayımı ths t3 t4 falan.pazartesi ne tahlili yapılıcaksın hiç tahlil yapılmadımı
evet bende tiroid hastasıyım hamile olduğumu öğrendiğimde 19 eylülde bhcg verirken sabah tshda verdim tsh 2 , 14 çıktı ama t3 t4 bakılmadı 6 ekimde randevum var ama ben pazartesi sağlık ocagındamı versem acaba 25 mg eutrx ilacı 4e bölüm her sabah içiyorum şuanBen zaten düzenli kan tahlili veriyorum tiroid hastası olduğum için 3 haftada bir. Pazartesi istersen sağlık ocağında istersen de endokrin doktorunda kan verebilirsin dedi tam kan sayımı ths t3 t4 falan.
25 mg 4 e mi bölüyorsunuz. Çok minik o zaman. Bende 50 mg kullanıyorum haziranda 1,09 du ama tüp benek ilaçları yükselyiyor sanırım. Dün kan verdin brnde ama çıkmadı daha çok korkuyorum inşallah tükselmemiştirevet bende tiroid hastasıyım hamile olduğumu öğrendiğimde 19 eylülde bhcg verirken sabah tshda verdim tsh 2 , 14 çıktı ama t3 t4 bakılmadı 6 ekimde randevum var ama ben pazartesi sağlık ocagındamı versem acaba 25 mg eutrx ilacı 4e bölüm her sabah içiyorum şuan
Ben de graves hastasıyım ths 0,0025 falandı en son. Sağlık ocağı da bakıyormuş ama benim doktorum her seferinde çok detaylı bakıyor. Eğer pazartesi kendi doktoruma kan verirsem sağlık ocağına gerek kalmaz diye düşündüm. Eğitim araştırma hastanesine mi gidiyorsunuz ?evet bende tiroid hastasıyım hamile olduğumu öğrendiğimde 19 eylülde bhcg verirken sabah tshda verdim tsh 2 , 14 çıktı ama t3 t4 bakılmadı 6 ekimde randevum var ama ben pazartesi sağlık ocagındamı versem acaba 25 mg eutrx ilacı 4e bölüm her sabah içiyorum şuan
iyotlu folikasit içiyorum iyotlu içtiğim için tsh yükseliyo normal folikasit içsem devletin verdiğini o zaman yükselmiyo ama benim bebek için iyotlu içmem lazm iyot önemliymiş bence korkma normal sınırlar içindesindir ilaç dengeliyodur çok düşmeside ii deil özellikle şu 3 ay dikkat etmemiz lazm sonra bebek kendi tiroidini kullanıyomuş diye biliyorum25 mg 4 e mi bölüyorsunuz. Çok minik o zaman. Bende 50 mg kullanıyorum haziranda 1,09 du ama tüp benek ilaçları yükselyiyor sanırım. Dün kan verdin brnde ama çıkmadı daha çok korkuyorum inşallah tükselmemiştir
yok bulunduğum yerde öyle süper doktorlar hastaneler yok 6 ekimde devlet has. doğum doktruna anlatıcaktım durumu önceki gebeliğimde sürekli kan verdim normal sınırlar içinde tutmak için bi skntı yasamadım artış hızlandımı ilacın dozunu artırıyodm düştümü ilacı azaltıyodum böyle geçtiBen de graves hastasıyım ths 0,0025 falandı en son. Sağlık ocağı da bakıyormuş ama benim doktorum her seferinde çok detaylı bakıyor. Eğer pazartesi kendi doktoruma kan verirsem sağlık ocağına gerek kalmaz diye düşündüm. Eğitim araştırma hastanesine mi gidiyorsunuz ?
neden sürekli kimyasal oluyo baktırmadın mı önce sebebi ortadan kaldırmak lazımMeraba kızlar ben de aranızdayım inşallah, ama durumum çok kritik. SAT 13 ağustos. 18 eylülde hcg 13 cikti. Hemen progestan ve folik asit başladım, (daha once 4 kez kimyasal gebelik yaşadığım için) 23 eylülde hcg 84 çıkınca artış güzel diye çok sevinmiştim. Dün öğlen lekeler gelince tekrar doktora gittim, hcg değerleri dusuk olduğundan kese görülmedi henüz ama rahim bişeysi kalın burda bebek tutunur dedi umutlandım, akşam yine biraz daha lekeler geldi, evde de sürekli test yapıyordum ama her yaptığım testte bir öncekinden daha silik çizgi çıkınca umudum azaldı diş gebelik olmasın diye de progestani bugün itibariyle bıraktım. Yarın tekrar randevu aldım ama yine kese görülecek değerlere ulasamadigimizdan ancak kanda hcg bakılacaktır. Benim bu seferki hikayem bu, inşallah hepimiz sağ salim alırız bebeklerimizi kucagimiza
Çok geçmiş olsun inşallah bu dönemi de güzel atlatırsınız. Ben iyotsuz folik asit kullanıyorum. Öncesinde de zaten iyotsuz besleniyordum iyotlu gıdalar hamilelikte önemli olduğu için tekrar beslenme düzenime ekledim ama ilaca onay çıkmadı.yok bulunduğum yerde öyle süper doktorlar hastaneler yok 6 ekimde devlet has. doğum doktruna anlatıcaktım durumu önceki gebeliğimde sürekli kan verdim normal sınırlar içinde tutmak için bi skntı yasamadım artış hızlandımı ilacın dozunu artırıyodm düştümü ilacı azaltıyodum böyle geçti
ilaca nası onay çıkmadı bende haşimato hastayımÇok geçmiş olsun inşallah bu dönemi de güzel atlatırsınız. Ben iyotsuz folik asit kullanıyorum. Öncesinde de zaten iyotsuz besleniyordum iyotlu gıdalar hamilelikte önemli olduğu için tekrar beslenme düzenime ekledim ama ilaca onay çıkmadı.
Eksik yazmışım iyotlu ilaca demek istedimiştim. İyotsuz folik asit kullanıyorum.ilaca nası onay çıkmadı bende haşimato hastayım
Ya bence vajinal görüntülemeye karşı olunacak bir tarafı yok, keşke bakıp, görüp rahatlasaydınızMerhaba bayanlar bende aranızda olmak için can atiyorum.
Geçen hafta ilk doktor randevuma gittim kesemizi gördük zor da olsa karından , bugün için kalp atışı için cagirmisti gittim tam olarak 6+6 haftalik gozukuyorum sata göre
Doktorum kesenin çok iyi geliştiği büyüdüğü ama bebeğe ait belli belirsiz oluşumlar görüyorum ama netleştiremiyorum.
Alttan bakmak istedi baktirmak istemedim haftaya cuma tekrar bekliyorum dedi.
Moralimi bozmali miyim yoksa normal bi durum mu?
Valla al benden de o kadar sabahları fena oluyorum ama doktorum gayet normal olduğunu söyledi bu durumu yaşamak istemiyorsan gece yatmadan tarçınlı ılık süt iç dedi tamam dedim Bugün olmadı çok şükür dün gece içmiştimSelam kızlar nasılsınız ben sabahları çok kötü oluyorum mide bulantım halsizlik had safhada oluyor bu saatlerde iyi oluyorum çok şükür işlerimi şimdi yapabiliyorum bir an önce şu 12 haftalık dönemi atlatsak kafamız rahatlasa
Ben bir tane bebek arabası alıcam şimdilik baston olanlardan başka bişeye de gerek yokHahha masraf kısmı aynen düşünüyorum düşünüyorum alacak bir şey bulamıyorumbiraz kıyafet alırım o kadar
Annem 1 yaşında oğlana öğreteceğini idda ediyor tuvaletiniYaa 2019 Aralık grubunda pek gormemistim sizi. Ben de yani istiyordum ama hemen de olmaz diyordum ama olabiliyormuşbir yandan iyi tabii beraber büyüyecekler ama bir yandan da bize zor iki bebeğin de altı temizlenecek sütten kesmezsek ikisi de emecek biri oyun isteyecek yavaş yavaş ötekinin Gazi uykusu
Canım varikosel tekrar edebiliyor diye biliyorum eşinin muayene olmasında yarar var tabi inşallahhhh bı gebeliğin kimyasal değildirKimyasalları düşükten görmedikleri için doktorlar pek önemsemiyorlar. Ama 8 yıl bebek istemiştik hep kimyasal oluyordu sonunda ogrendik ki eşinin varikosel ameliyatı olması gerekiyormuş, ameliyat olunca çok şükür bir oğlumuz oldu, şuan iki yaşında. Tekrar bebek istiyoruz, artık ameliyat da oldu bundan sonra kimyasal gebelik olmaz derken iki ay önce yine kimyasal oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?