- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- 333
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.221
Benim de bugün kahve lekelenme oldu doktora gittim kanama alanı falan görmedi. Öyleyse neden oluyor bi fikrim yok ama bazı kişilerde rahim ani genişlemeye uyum sağlamaya çalışırken kılcal damarlar çatlayarak kanama yapabiliyormuş heralde öyle bi durum.Ya kızlar bnm de bu hafta 2 gun kahwe lekelenme geldi gıttım Dr a baktı bısey yok riskli snra dun aksam peceteye pembe lan gibi bısı geldi awuc ıcı kadar. Gene gttık acile kan degerlerı we ultrasonla baktılar hersey yolunda gozukuyor dedı tup bebek hastası oldugu ıcın ılacları war zatn ıgne ws lık bı durum yok dedı. Ama wc gttıkce gorduk e sınır oluyorum ne kadar surecek boyle olan bilen war mı ne durumdayız yanı
Aa ben de deneyeyim canım teşekkürlerValla al benden de o kadar sabahları fena oluyorum ama doktorum gayet normal olduğunu söyledi bu durumu yaşamak istemiyorsan gece yatmadan tarçınlı ılık süt iç dedi tamam dedim Bugün olmadı çok şükür dün gece içmiştim
Rica ederim canım ne zaman gidicen doktora 8 i miydiiiiAa ben de deneyeyim canım teşekkürler ♥
Yok canım 2 ekim bir hafta sonra aslında daha erken gitmek istiyorum ama sabırlı davranmaya çalışıyorumRica ederim canım ne zaman gidicen doktora 8 i miydiiii
Kızzz bişe kalmamış dayan dayan az kalmışYok canım 2 ekim bir hafta sonra aslında daha erken gitmek istiyorum ama sabırlı davranmaya çalışıyorum
Ben de 75 mg kullanıyorum ilkinde 100 e çikmişti öyle devam etmiştim25 mg 4 e mi bölüyorsunuz. Çok minik o zaman. Bende 50 mg kullanıyorum haziranda 1,09 du ama tüp benek ilaçları yükselyiyor sanırım. Dün kan verdin brnde ama çıkmadı daha çok korkuyorum inşallah tükselmemiştir
Kizlar doktordan geldim cok sukur her sey yolunda 6+4 dum ya bugun doktor 7 haftalik gorunuyor dedi. Erken dollenme olmustu zaten, yalniz doktordan inanilmaz memnun kaldim yaklasik 40 dk tek tek sorularimi aldi ilgilendi benimle sagolsun. Tsh i konustuk evet yuksek dedi pazartesi endokrine randevu aldim. Folik asidimin adi qfolat ti ya iyot vardi icinde, onu degistirdi hic bi yerde bulamadim onu da pazartesi eczane getircekmis ama adini unuttum gunde 2 tane icicekmisimher sey yolundaydi bebegin kalbi 150 atiyomus ilerde daha cok atcak dedi videoya cektik bir de merak edenler icin kozyatagi acibadem profesor ucreti 400 kusurdu saglik sigortasiyle 95 odedik. Bir de hepatit b tahlili istedi o da saglik sigortasiyla 56 odedim
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin Canım Sağlıklı sıkıntısız kavuşsun bütün annişlerimiz inşAllah ama bişey demek istiyorum Rabbim bilir ama bebişin erkek sanki kalp atışına ve duruma göre sanırm...Kizlar doktordan geldim cok sukur her sey yolunda 6+4 dum ya bugun doktor 7 haftalik gorunuyor dedi. Erken dollenme olmustu zaten, yalniz doktordan inanilmaz memnun kaldim yaklasik 40 dk tek tek sorularimi aldi ilgilendi benimle sagolsun. Tsh i konustuk evet yuksek dedi pazartesi endokrine randevu aldim. Folik asidimin adi qfolat ti ya iyot vardi icinde, onu degistirdi hic bi yerde bulamadim onu da pazartesi eczane getircekmis ama adini unuttum gunde 2 tane icicekmisimher sey yolundaydi bebegin kalbi 150 atiyomus ilerde daha cok atcak dedi videoya cektik bir de merak edenler icin kozyatagi acibadem profesor ucreti 400 kusurdu saglik sigortasiyle 95 odedik. Bir de hepatit b tahlili istedi o da saglik sigortasiyla 56 odedim
Ay gecmis olsuuuun gozun aydinDuzgun bir doktor bulmana en az bebek kadar sevindim, cunku cooook zor anladigim kadariyla
TSH’in kac olmasina yuksek dedi doktor?
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin Canım Sağlıklı sıkıntısız kavuşsun bütün annişlerimiz inşAllah ama bişey demek istiyorum Rabbim bilir ama bebişin erkek sanki kalp atışına ve duruma göre sanırm...
Esim normalde cok pinpiriklidir o bile doktor gercekten muthismis, buna bence devam et deditsh burada yazilan gibi 2.50 nin ustu yuksekmis, belki endokrin ilac yazmaz ama seni kontrol altinda tutmasi gerek dedi. Bi de folik asiti iyotlu vermis ya o da yukseltmis olabilirmis bakalim pzt endokrin ne diyecek
Amin inşAllah canımm bi tıb sayfasında 140 altında olan kalp atışı kız üstünde olan kalp atışı erkek diye yazıyordu ondan dolayı aklımda kalmış diyim dedim Rabbim gönlüne göre versinAyy kiz olsun diyordum hep ama saglikli olsun da erkekte oluramin amin hepimizin insallah saglikla kucagimiza almak nasip olur
Amin inşAllah canımm bi tıb sayfasında 140 altında olan kalp atışı kız üstünde olan kalp atışı erkek diye yazıyordu ondan dolayı aklımda kalmış diyim dedim Rabbim gönlüne göre versin
Amin inşAllah canımm bi tıb sayfasında 140 altında olan kalp atışı kız üstünde olan kalp atışı erkek diye yazıyordu ondan dolayı aklımda kalmış diyim dedim Rabbim gönlüne göre versin
Onu cok kolay duzenliyorlar minicik bir hapla, hic problem olmaz
Gecmis olsun tekrar caniiim, sizler boyle gittikce ben yarin icin iyice heyecanlaniyorum. Simdiye kadar cool kalmaya calistim amaaaa zor sabrediyorum valla
Rica ederim canımAyy xani
Ayy hadi bakalim cok tesekkur ederim
Tuvalet iletişimini biliyorum denemeyi de istiyorum ama eşim erken diyor sadece kakasını yaparken deneyebiliim zaten ne zaman yapacağını anlıyorum artıkAnnem 1 yaşında oğlana öğreteceğini idda ediyor tuvaletinieğer yapabilirse çok iyi olur. Bizim şimdi oğlan kakasını beze yapmıyor ben kıcağımda çömelir pozisyonda tutuyorum öyle yapıyor çokta rahat yapıyor ek gıdaya başladığımızdan beri hiç kabız olmadı bi deneyin isterseniz sizde. Tuvalet iletişimi diye internetten de bi araştırın
Kötüyüz midem bulanıyor. Sizler nasılsınızİyi akşamlar nasılsınız annişler bebişler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?