2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim de bugün kahve lekelenme oldu doktora gittim kanama alanı falan görmedi. Öyleyse neden oluyor bi fikrim yok ama bazı kişilerde rahim ani genişlemeye uyum sağlamaya çalışırken kılcal damarlar çatlayarak kanama yapabiliyormuş heralde öyle bi durum.

Aa ben de deneyeyim canım teşekkürler

Ben de 75 mg kullanıyorum ilkinde 100 e çikmişti öyle devam etmiştim

Tekrarlandığını bilmiyordum, teşekkür ederim. Idrar testlerim günden güne belirginsizlesiyor dedim ya, fotoğraf atiyorum

Kizlar doktordan geldim cok sukur her sey yolunda 6+4 dum ya bugun doktor 7 haftalik gorunuyor dedi. Erken dollenme olmustu zaten, yalniz doktordan inanilmaz memnun kaldim yaklasik 40 dk tek tek sorularimi aldi ilgilendi benimle sagolsun. Tsh i konustuk evet yuksek dedi pazartesi endokrine randevu aldim. Folik asidimin adi qfolat ti ya iyot vardi icinde, onu degistirdi hic bi yerde bulamadim onu da pazartesi eczane getircekmis ama adini unuttum gunde 2 tane icicekmisim her sey yolundaydi bebegin kalbi 150 atiyomus ilerde daha cok atcak dedi videoya cektik bir de merak edenler icin kozyatagi acibadem profesor ucreti 400 kusurdu saglik sigortasiyle 95 odedik. Bir de hepatit b tahlili istedi o da saglik sigortasiyla 56 odedim

Son düzenleme:

Ay gecmis olsuuuun gozun aydin Duzgun bir doktor bulmana en az bebek kadar sevindim, cunku cooook zor anladigim kadariyla
TSH’in kac olmasina yuksek dedi doktor?

Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin Canım Sağlıklı sıkıntısız kavuşsun bütün annişlerimiz inşAllah ama bişey demek istiyorum Rabbim bilir ama bebişin erkek sanki kalp atışına ve duruma göre sanırm...

Ay gecmis olsuuuun gozun aydin Duzgun bir doktor bulmana en az bebek kadar sevindim, cunku cooook zor anladigim kadariyla
TSH’in kac olmasina yuksek dedi doktor?

Esim normalde cok pinpiriklidir o bile doktor gercekten muthismis, buna bence devam et dedi tsh burada yazilan gibi 2.50 nin ustu yuksekmis, belki endokrin ilac yazmaz ama seni kontrol altinda tutmasi gerek dedi. Bi de folik asiti iyotlu vermis ya o da yukseltmis olabilirmis bakalim pzt endokrin ne diyecek

Ayy kiz olsun diyordum hep ama saglikli olsun da erkekte olur amin amin hepimizin insallah saglikla kucagimiza almak nasip olur

Onu cok kolay duzenliyorlar minicik bir hapla, hic problem olmaz
Gecmis olsun tekrar caniiim, sizler boyle gittikce ben yarin icin iyice heyecanlaniyorum. Simdiye kadar cool kalmaya calistim amaaaa zor sabrediyorum valla

Ayy kiz olsun diyordum hep ama saglikli olsun da erkekte olur amin amin hepimizin insallah saglikla kucagimiza almak nasip olur
Amin inşAllah canımm bi tıb sayfasında 140 altında olan kalp atışı kız üstünde olan kalp atışı erkek diye yazıyordu ondan dolayı aklımda kalmış diyim dedim Rabbim gönlüne göre versin

Amin inşAllah canımm bi tıb sayfasında 140 altında olan kalp atışı kız üstünde olan kalp atışı erkek diye yazıyordu ondan dolayı aklımda kalmış diyim dedim Rabbim gönlüne göre versin

Ayy xani

Ayy hadi bakalim cok tesekkur ederim

Onu cok kolay duzenliyorlar minicik bir hapla, hic problem olmaz
Gecmis olsun tekrar caniiim, sizler boyle gittikce ben yarin icin iyice heyecanlaniyorum. Simdiye kadar cool kalmaya calistim amaaaa zor sabrediyorum valla

Yarin insallah cook guzel haberler alirsin bizede haber ver ❣

Tuvalet iletişimini biliyorum denemeyi de istiyorum ama eşim erken diyor sadece kakasını yaparken deneyebiliim zaten ne zaman yapacağını anlıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…