2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Amin inşAllah canımm bi tıb sayfasında 140 altında olan kalp atışı kız üstünde olan kalp atışı erkek diye yazıyordu ondan dolayı aklımda kalmış diyim dedim Rabbim gönlüne göre versin
Ayy ben sormayı unutmuşum kalp atış hızını şimdi bunu okuyunca pişman oldum ultrason kağıdından anlaşılır mı acaba

Üstelik soracaklarım arasındaydı ama yine unuttum çok net duyunca aklıma gelmedi şimdi baktım benim de yazmıyor
Canım ben not aldım aklıma geldikçe soracaklarımı yazıyorum çünkü heyecandan unutuyorum sorularımı

Hiç moralini bozma canım. Bugün aynı durumu bende yaşadım. Benim normalde son regl tarihim 21 temmuz ve yıllardır polikistikoverlarla uğraşıyordum. Hep gittiğim bir doktor vardı bugün bebeği görmeye gittik. Bu arada 2. Gidişim ne kaç haftalık olduğunu söylemişti ne bişey. Bebeği göremedi gelişmemiş gebelik dedi alcaz yarın dedi. Ben başladım ağlamaya. Bana baya kürtajın nasıl yapılacağını anlatıyor. Sonra ordan çıkıp hemen başka bir doktora gittik. İlk başta o da kalp atışını duyamadı bebeği gördü ama. Sonra radyolojiye yönlendirdi. Orda bebeğimin kalp atışını gördüm. 5+5 haftalık daha minicik ve son reglimden 1 ay sonra hamile kalmışım. Kalp atış hızı biraz düşük sadece sık aralıklarla kontrol edilmesi gerekiyor dedi doktor. Böyle durumlarda bikaç gözün görmesi gerekiyor sanırım. Sakın üzülme. İçine sinmiyorsa başka bir doktora daha gözük.

Kızlar benim doktorum da kalp atışını söylemiyorum o değişken misal senin kalbin 100 civarı atıyor ama yarım saat sonra değişebilir dedi o yüzden söylemem dedi belki de cinsiyet anlarız diye söylemedi bilmiyommmm ben de 140 altı erkek 140 üstü kız diye okumuştum hadi hayırlısı olsunnn

Bende göremedim ultrason kagidinda

Bize doktor, esime gosterirken soyledi normalde onu almiyorlardi kalp atisini duysun diye aldilar. Ama ultrason kagidinin kosesinde de yaziyor sanki yanlis bir seye bakmiyorsam 150 bpm diye sagda

Eklentiler

• 20200925_190816.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba.Sanırım bende Mayıs annesi olacağım.SAT tarihi 16 Ağustos.2.gebeliğim ilk gebeliğim 8.haftada kalp atışının durması için sonlandı.9 tane miyomum vardı alındı bebekle beraber.
Şimdi 5+5 im doktora gittim bugün keseyi gördük şükür 2 hafta sonra gideceğim tekrardan.İnşallah bu sefer kalp atışını duyabilirim.Korkuyorum fazlaca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…