2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim de ilk gebeliğimde 8. Haftada kalp durması sonucu sonlanmıştı. ilk gebelik olmasına rağmen biz genetiğe göndermiştik triploidi çıktı. Yani 69 kromozom. tekrarlama riski çok düşük bi durummuş ama insan korku halinde oluyor her hafta doktora gidiyorum doktor artık gelme diyor inşallah hepimiz sorunsuz, güzel bi hamilelik süreci geçiririz

Testlerime bakar mısınız? Çizgiler gun geçtikçe belirginlesmiyor sizce umut var mı yine de?

Eklentiler

• Screenshot_20200925-182446_Gallery.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar omega 3 takviyesi kullanan var mı? Ben balık yemediğim için almak istiyorum doktora sordum yemek zorundasın diyor püre haline getir bişeylerin içine karıştırarak ye diyor. Ama yok mümkün değil. Tam da beyin gelişim evresinde omega çok faydalı ne kullanabilirim ?

İyi akşamlar kizlar :)) aşağı yukarı 10 sayfa falan okudum geceden beri konuşulanları gündemi takip edeyim diye oğluma hamileyken bu zamanlarda aşırı bulantılarım kusmalarim başlamıştı diye hatırlıyorum da şimdi çok rahatım şükür. Sizde kaçıncı haftada başladı bulantılar ?

5.haftada başladı benim ama hafifti o zamanlar şimdi daha şiddetli

Benim 6+4 te basladi su an 7+1 olduk midem bulantilarim cok artti cikarmiyorum ama surekli bulanti var limonlu su iciyorum biraz hafifletiyor

Hiç bir şey işe yaramıyor sadece sabah yeşil elma yedim bir bardak ta su var midemde. Acıkıyorum ama yiyemiyorum
Zorlamanız lazım az az sık sık biraz daha meyvesuyuyla falan yemeyi deneyin inşAllah bian önce geçer yoksa dr. Görüşün size uygun ilaç verecektir umarım o rahatlatır..

Hayırlı akşamlar kızlar bulantısı olanlar bence doktorunuza söyleyin hap kullanın yoksa bulantılarla hayat çok zor oluyor ben prilam içiyorum şuanda günüm çok şükür güzel geçiyor bulantılarım azaldı sukur ama diğer türlü kendinize eziyet oluyor gece yatmadan iki tane içiyorum ben günüm rahat geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…