2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benimde öyle bugün niyeyse zehir gibi anlamadım gitti iştahımda yok fazla bi şekilim.. sizde çubuk falan yeseniz denedinizmi ?
Yiyorum canım hatta sabah kalkar kakmaz yemek için baş ucumda tutuyorum o beni biraz tutuyor ama sonra yine başlıyor

Testlerime bakar mısınız? Çizgiler gun geçtikçe belirginlesmiyor sizce umut var mı yine de?
Meraba cnm bence sıkıntı yapma bende adet olmadan üst üstte testler yaptim hep silik çıktı bebek küçük olduğu için silik çıkıyor yani üzerinde bir kaç gün daha geçsin belirginleşir ben doktora gittiğimde keseyi alttan gördü küçüktü baya seninde inşallah sıkıntı olmadan ilerler.

Doktorum bana vermişti almamıştım geçen hafta bu kadar yoğun değildi ama alıp kullanmaya başlıcam ben de

Doktorum bana vermişti almamıştım geçen hafta bu kadar yoğun değildi ama alıp kullanmaya başlıcam ben de
Bence kullan cnm inan çok rahatlarsın zaten zararı yokmuş hamilelere özel bir ilaç. En azından yemeğini kahvaltını rahat yaparsın.

Bence kullan cnm inan çok rahatlarsın zaten zararı yokmuş hamilelere özel bir ilaç. En azından yemeğini kahvaltını rahat yaparsın.
Evet ya bu şekilde hiç bir şey yiyemiyorum bebeğimi düşünüyorum ama bu bulantı beni mahvetti

Dr giittin mi peki ?
Gittiğim zaman bu kadar yoğun değildi canım geçen hafta ama bu hafta şiddetlendi ilaç yazmıştı kontrol edebilirim sanmıştım yanılmışım reçetesiz satılıyor mı bilmiyorum yarın soracam çünkü reçete tarihim geçti yada cuma günkü randevumda tekrar yazmasını rica edicem doktorumdan

Daha iyi olur öyle

Birde ben daha doktora gitmedim hiç muayeneye 7. 8. Haftayı bekleyim diyorum. İlkinde ozledimm gorucem diye ağlayıp 10 güne bir gidiyordum :))) Allah'ım tecrübe dedikleri şeyi mi yasiyorum resmen
Yaaa ben de özlüyorum ultrason kağıdına bakıp duruyorum

Cinsiyet belli olmayınca isimde aklıma gelmiyor benim hiç fikrim yok güzel isim öneriniz olursa paylaşın kızlar. Zaten isim konusunda sıkıntiliyiz biz kaynana kayınbaba benden önce düşünüyor isim sağolsunlar. Kaynımın ismi diğer cocuklarimda illa konulsun diye uğraştılar dedikleri olmadı şimdide cinsiyet bile belli değil görümcemin ismi ni diyor lar koyarmısınız diye eşim önünü kesmiş hemen yok demiş.

Birde ben daha doktora gitmedim hiç muayeneye 7. 8. Haftayı bekleyim diyorum. İlkinde ozledimm gorucem diye ağlayıp 10 güne bir gidiyordum :))) Allah'ım tecrübe dedikleri şeyi mi yasiyorum resmen
Yaa aslında benimde niyetim öyleydim biraz beklerim giderim dedim ama ağrılar im olunca korktum ilk günden gittim hemen

Ne münasebet ya insan neden görümcesinin ismini koysun ki ? Çok şükür karar sadece ben ve eşimde isim konusunda

Okurken gerildim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…