- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.301
Korkulacak birşey yokmuş değil mi ?Yaa aslında benimde niyetim öyleydim biraz beklerim giderim dedim ama ağrılar im olunca korktum ilk günden gittim hemen
Zaten dediklerini uygulasak halimiz perişan cnm yok demiş eşim hemen önünü kesmiş daha da dile getiremezler.Ne münasebet ya insan neden görümcesinin ismini koysun ki ? Çok şükür karar sadece ben ve eşimde isim konusunda
Evet canım ilkler öyleYaaa ben de özlüyorum ultrason kağıdına bakıp duruyorum
İyi bari canım eş desteği çok önemli burada.Ay bilenler bilir benim görümcelerle hiç aram yokZaten dediklerini uygulasak halimiz perişan cnm yok demiş eşim hemen önünü kesmiş daha da dile getiremezler.
Aynen korkulacak birşey yokmuş sukur ama ben ayağa kalkamıyordum agrım çok vardı geri uzanıyordum ondan gittim doktora progestan verdi onu kullanıyorum şuandaKorkulacak birşey yokmuş değil mi ?
O ağrılar normal. Karnın buyuyunce yasayacagin ağrıların yanında sinek ısırığı
Bende duyunca çok sinir oldum ne hakla söylerler bunu daha cinsiyet bile belli değil.Okurken gerildim..
Aynen eşim sağolsun anlayışlı sukur. Görümcem iyidir benim kendi halinde zararı da yok faydasida .İyi bari canım eş desteği çok önemli burada.Ay bilenler bilir benim görümcelerle hiç aram yok
Belli olsada ne hadde hayırdır yani bebemizde mi onlara satıldı töbe töbe...Bende duyunca çok sinir oldum ne hakla söylerler bunu daha cinsiyet bile belli değil.
Pregnom kullanıyorum ben gebelikten 2 ay öncesi başladım. Hem folik asit var hem omega3 hemde başka vitaminlerKızlar omega 3 takviyesi kullanan var mı? Ben balık yemediğim için almak istiyorum doktora sordum yemek zorundasın diyor püre haline getir bişeylerin içine karıştırarak ye diyor. Ama yok mümkün değil. Tam da beyin gelişim evresinde omega çok faydalı ne kullanabilirim ?
Düşünüyorum hahah ama bulamıyorumKızlar erken biliyorum ama isim konusunu düşündünüz mü yoksa sadece ben mi düşünüyorum
Aaa olurmu tabi önce en büyük kayinbiraderin ismi konulmali evin babasından sonra ikinci babası o biter sonra görümce başlar ne alakaysa bende görümce yim ne hakla kardeşime yada gelinimize diyecem benim ismim olsun diye o kadar saçma ki ne hakkım varki sanki isim konulsa ne oluyorBelli olsada ne hadde hayırdır yani bebemizde mi onlara satıldı töbe töbe...
Ya ben hiç balık yemek istemiyorumne olacak böyle.. balık yediğimi hayal ederken canım asla istemiyor.
yemem de gerekiyor ama..
Canınız istemiyorsa hiç zorlamayın kendinizi kızlar, tiksinirseniz zor yersiniz sonradan. Bekleyin ne zaman canınız isterse o zaman yiyin.Benim de aynı şekilde asla canım istemiyor et de canım istemiyor hatta dün et yedim bugün sabah bulantı ile uyandım et balık düşündükçe midem bulanıyor
Ben 8+5 oldum hala gitmedimKaçıncı doktor randevunuz? Gitmedim ama hala acaba yarın mi2. Gebelik diye gerek yok dedim çünkü gerçekten sürekli gitmeye gerek yok onu fark ediyorsunuz zamanla
Ben de Hatay iskenderunluyumBende Adanalıyımmm canım
Çok geçmiş olsun canımGittim gittim, kanama alanı oluşmuş ama bebişim sağlıklıymış, kalbi atıyordu, rahatladım şükür, rapor da aldım, kan sulandırıcı iğne ve coraspin kaynaklı olduğunu düşünüyor, bir de iğne yaptırdı
Ben de 2019 Nisan annesiyimBen de 2019 Aralık annesiyim çok küçük değiller mi araları çok yakın olacak ben bayağı şaşkınım
Bunu çevremde çok diyen oldu ama biz üç kez korunmadık hamile kaldımAman kızlar ne mutlu hemile kalmışsınız. Bende ilk yıllar erken erken dedim sonrada ben istedim olmadı.7 yıldır ancak 2. ye Hamile kalabildim . 2. Gebelikte kısırlık çok oluyor. Bence sevinin ki bu durumu yaşamadan hamile kaldınız
Aaa olurmu tabi önce en büyük kayinbiraderin ismi konulmali evin babasından sonra ikinci babası o biter sonra görümce başlar ne alakaysa bende görümce yim ne hakla kardeşime yada gelinimize diyecem benim ismim olsun diye o kadar saçma ki ne hakkım varki sanki isim konulsa ne oluyor
Bende de inanılmaz bulantı var, ayağa kalktığım an midem bulanıyor 2 haftadır devam eden bir durum ...Benim 6+4 te basladi su an 7+1 olduk midem bulantilarim cok artti cikarmiyorum ama surekli bulanti var limonlu su iciyorum biraz hafifletiyor
Kendi isimleri deseler hadi neyse dicem ki o bile zorla olmaz görümce ne alaka yaAaa olurmu tabi önce en büyük kayinbiraderin ismi konulmali evin babasından sonra ikinci babası o biter sonra görümce başlar ne alakaysa bende görümce yim ne hakla kardeşime yada gelinimize diyecem benim ismim olsun diye o kadar saçma ki ne hakkım varki sanki isim konulsa ne oluyor
Iki çocuğum var inşallah bu üçüncü olacak ikisindede yaşadım bu isim mevzusunu alıştık artık aldırmıyorum bile.Ya aynı isim varken neden aynı isim olsun ki ölür Amenna ama görümceye kadar kayna kadar gereği yok yani..
Kendi isimleri konulmuş diğer eltiler koymuş onlar olsa amenna dediğin gibi işte onlar bitti sıra kardeşlere geliyor.Kendi isimleri deseler hadi neyse dicem ki o bile zorla olmaz görümce ne alaka ya
Rabbim bağışlasın aynen öyle yap :)Iki çocuğum var inşallah bu üçüncü olacak ikisindede yaşadım bu isim mevzusunu alıştık artık aldırmıyorum bile.
Neyse gerilmicemKendi isimleri konulmuş diğer eltiler koymuş onlar olsa amenna dediğin gibi işte onlar bitti sıra kardeşlere geliyor.
Kendi isimleri konulmuş diğer eltiler koymuş onlar olsa amenna dediğin gibi işte onlar bitti sıra kardeşlere geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?