2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Korkulacak birşey yokmuş değil mi ?
O ağrılar normal. Karnın buyuyunce yasayacagin ağrıların yanında sinek ısırığı
Aynen korkulacak birşey yokmuş sukur ama ben ayağa kalkamıyordum agrım çok vardı geri uzanıyordum ondan gittim doktora progestan verdi onu kullanıyorum şuanda

Pregnom kullanıyorum ben gebelikten 2 ay öncesi başladım. Hem folik asit var hem omega3 hemde başka vitaminler

Belli olsada ne hadde hayırdır yani bebemizde mi onlara satıldı töbe töbe...
Aaa olurmu tabi önce en büyük kayinbiraderin ismi konulmali evin babasından sonra ikinci babası o biter sonra görümce başlar ne alakaysa bende görümce yim ne hakla kardeşime yada gelinimize diyecem benim ismim olsun diye o kadar saçma ki ne hakkım varki sanki isim konulsa ne oluyor

Ya ben hiç balık yemek istemiyorum ne olacak böyle.. balık yediğimi hayal ederken canım asla istemiyor.
yemem de gerekiyor ama..
Benim de aynı şekilde asla canım istemiyor et de canım istemiyor hatta dün et yedim bugün sabah bulantı ile uyandım et balık düşündükçe midem bulanıyor
Canınız istemiyorsa hiç zorlamayın kendinizi kızlar, tiksinirseniz zor yersiniz sonradan. Bekleyin ne zaman canınız isterse o zaman yiyin.
Yeşil mercimek, nohut, fasulye de etin yerine geçer onları tüketebilirsiniz soğuk salata şeklinde.
Ben yeşil mercimeği haşlayıp domates soğan semizotu ile salata yapıyorum nar ekşisi zeytin yağı çok güzel oluyor tavsiye ederim. Varsa dereotu da koyuyorum hem kızım için de süt yapıyor

Kaçıncı doktor randevunuz? Gitmedim ama hala acaba yarın mi 2. Gebelik diye gerek yok dedim çünkü gerçekten sürekli gitmeye gerek yok onu fark ediyorsunuz zamanla
Ben 8+5 oldum hala gitmedim
İlk gebelikte de 8+2de gitmiştim yine acele etmemiştim

Bende Adanalıyımmm canım
Ben de Hatay iskenderunluyum

Çok geçmiş olsun canım

Ben de 2019 Aralık annesiyim çok küçük değiller mi araları çok yakın olacak ben bayağı şaşkınım
Ben de 2019 Nisan annesiyim

Bunu çevremde çok diyen oldu ama biz üç kez korunmadık hamile kaldım bu kadar çabuk kalacağımı tahmin etmiyordum. Kızımda korunmayı bıraktıktan beş ay sonra hamile kalmıştım, bu da hemen olmaz herhalde dedik ama kısmeti varmış

Ya aynı isim varken neden aynı isim olsun ki ölür Amenna ama görümceye kadar kayna kadar gereği yok yani..

Kendi isimleri deseler hadi neyse dicem ki o bile zorla olmaz görümce ne alaka ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…